peyman_mob
Registered User
- نوشتهها
- 3,516
- لایکها
- 111
دستگاه فروخته شده
ختم تاپیک
یه امپلی فایر infinity 7541a دارم.حدود سه ماه روی ماشین خودم بسته بود و بعد از اون رفت تو جعبش تا الان. کاملا سالمه و تا حالا باز نشده. امپ بسیار قوی و پرطرفداری هست.
اسپیکر لول اینپوت هم داره (یعنی پخش هایی که خروجی rca ندارن هم میشه بهش وصل کرد)
فقط دو سه قسمت از ظاهر هارد زدگی داره که واسه اینه که واسه باکس سابم (وزن 50 کیلو) ترمز نگرفته بودم واسه همین چند بار سر خورد و ظاهرش رو یکم مخدوش کرد که توی عکس ها کاملا مشخص کردم (از لحاظ فنی کاملا سالم و کم کارکرده امپ)
به خریدار دو روز فرصت میدم که امپ رو فقط از لحاظ فنی تست کنه (به ظاهرش توی عکس ها توجه کنید)
قیمت پایه: 320
بخاطر وزن زیاد دستگاه رو با تیپاکس میفرستم (تا تهران 8 تومن)
ختم تاپیک
یه امپلی فایر infinity 7541a دارم.حدود سه ماه روی ماشین خودم بسته بود و بعد از اون رفت تو جعبش تا الان. کاملا سالمه و تا حالا باز نشده. امپ بسیار قوی و پرطرفداری هست.
اسپیکر لول اینپوت هم داره (یعنی پخش هایی که خروجی rca ندارن هم میشه بهش وصل کرد)
656Watts Max 4-Channel Amplifier
Supports remote subwoofer control
RMS Power Rating:
4 ohms: 111 watts x 4 chan.
4 ohms: 278 watts x 2 chan.
2 ohms: 139 watts x 4 chan.
RCA and speaker level inputs
Bass boost 0 - 12dB
Preamp outputs
Bridgeable
Dimensions: 12" L x 15" W x 2-11/16" H
Supports remote subwoofer control
RMS Power Rating:
4 ohms: 111 watts x 4 chan.
4 ohms: 278 watts x 2 chan.
2 ohms: 139 watts x 4 chan.
RCA and speaker level inputs
Bass boost 0 - 12dB
Preamp outputs
Bridgeable
Dimensions: 12" L x 15" W x 2-11/16" H
فقط دو سه قسمت از ظاهر هارد زدگی داره که واسه اینه که واسه باکس سابم (وزن 50 کیلو) ترمز نگرفته بودم واسه همین چند بار سر خورد و ظاهرش رو یکم مخدوش کرد که توی عکس ها کاملا مشخص کردم (از لحاظ فنی کاملا سالم و کم کارکرده امپ)
به خریدار دو روز فرصت میدم که امپ رو فقط از لحاظ فنی تست کنه (به ظاهرش توی عکس ها توجه کنید)
قیمت پایه: 320
بخاطر وزن زیاد دستگاه رو با تیپاکس میفرستم (تا تهران 8 تومن)
Last edited: