سلام به دوستان عزیز
1 فروند آمپلی فایر Hertz HP1KD که فکر نمیکنم نیاز به معرفی داشته باشه ولی همن قدر میگم که . . .
از بالاترین سری های هرتز هستش و در ویترین افتخاراتش در سال 2007 برند جایزه Design & Engineering از innovations international ces شده .
از این آمپلی فایر یه تعداد خیلی محدود بیشتر وارد کشور نشد .
قیمت جهانی بالایی داره نسبت به آمپلیفایر های هم رده خودش به خاطر قدرتی که در کنار نهایت کیفیت میده .
در مورد کارکردش باید بگم آمپلیفایر هنوز پیچ نشده و فقط در حد تسط شاید روی هم 4 ساعت کارکرده باشه و همونطور که در عکسها میبینید تمام لوازم و وسایلش کامل هستش و فوق العاده تمیز دقیقا در حد اک هستش این آمپلی فایر .
قابلیت لینک هم داره که 6600 وات روی لینک بهتون تقدیم میکنه .
دارای نشانگری میباشد که ولتاژ و دمای امپلی فایر را هم به درجه سانتی گراد و هم به فارنهایت بر روی ان نمایش داده می شود.
اینم لینک مشخصات
http://www.hertzaudiovideo.com/schedaPr ... &numprod=2
اینم عکسهای این هیولا
اینم یه چندتا عکس دیگه تا بیشتر باهاش اشنا بشین از نت براتون اپ کردم .
و در آخر قیمت
1.400.000
قدرت این امپ هم از ارزش ریالی که براش تعیین کردم بالاتره...
شماره تماس
09193404912
رضا مهدوی
(ادیت:بعد از گزاشتن عکس ها دوباره خواستم ادیت کنم و مشخصات و اسم رو بر روی کاغذ نوشته بزارم که فرصت ادیت ایجاب نشد...در هر صورت این هم از دستور العمل لازم.مرسی)
1 فروند آمپلی فایر Hertz HP1KD که فکر نمیکنم نیاز به معرفی داشته باشه ولی همن قدر میگم که . . .
از بالاترین سری های هرتز هستش و در ویترین افتخاراتش در سال 2007 برند جایزه Design & Engineering از innovations international ces شده .
از این آمپلی فایر یه تعداد خیلی محدود بیشتر وارد کشور نشد .
قیمت جهانی بالایی داره نسبت به آمپلیفایر های هم رده خودش به خاطر قدرتی که در کنار نهایت کیفیت میده .
در مورد کارکردش باید بگم آمپلیفایر هنوز پیچ نشده و فقط در حد تسط شاید روی هم 4 ساعت کارکرده باشه و همونطور که در عکسها میبینید تمام لوازم و وسایلش کامل هستش و فوق العاده تمیز دقیقا در حد اک هستش این آمپلی فایر .
قابلیت لینک هم داره که 6600 وات روی لینک بهتون تقدیم میکنه .
دارای نشانگری میباشد که ولتاژ و دمای امپلی فایر را هم به درجه سانتی گراد و هم به فارنهایت بر روی ان نمایش داده می شود.
اینم لینک مشخصات
http://www.hertzaudiovideo.com/schedaPr ... &numprod=2
اینم عکسهای این هیولا
اینم یه چندتا عکس دیگه تا بیشتر باهاش اشنا بشین از نت براتون اپ کردم .
و در آخر قیمت
1.400.000
قدرت این امپ هم از ارزش ریالی که براش تعیین کردم بالاتره...
شماره تماس
09193404912
رضا مهدوی
(ادیت:بعد از گزاشتن عکس ها دوباره خواستم ادیت کنم و مشخصات و اسم رو بر روی کاغذ نوشته بزارم که فرصت ادیت ایجاب نشد...در هر صورت این هم از دستور العمل لازم.مرسی)
Last edited: