داداش جریان این مافکو و siera چی هست چرا این جوری نسخه پیچیده؟به نظرتون برای دو تا باند 6975 یا کنوود 781 همون آمپ 400 وات واقعی کفایت میکنه یا 600 وات پایونیر والا نصابم به من گفته دنبال پایونیر بالای 600 وات بگیر فقط متوجه نشدم حالا 400 یا 600 واتش چه فرقی داره رو کیفیت تاثیر داره یا رو صدا؟؟ من قبلا پخش siera رو داشتم خدایی با اون قیمت ارزونش ولی کیفیتش تو پ بود فقط بدیش این بود 6 ماه بیشتر برام کار نکرد
نباید تو این تاپیک گفت این محصولات رو معمولا نصاب ها توصیه میکنن اما همون جور که خودتون تجربه کردید کیفیت بالایی ندارند ... مکسدیر و بوستر و مارشال و ... هم از این دست هستند .
کلا بیخیال 6975 پایونیر و 718 کنوود شده که اصلا جواب نیستند ...
در ضمن توان پیک اونها 400 و 500 هست که دروغی بیش نیست توان rms اونها 80 وات هست نهایت !!
شما اگر دنبال کواکسیال خوب هستی دنبال آدیوسیستم 609 co یا هرتز 690 یا اینفینیتی کاپا یا DLS 1073 یا jbl باش ... ترتیب اولیت رو هم رعایت کن
اگر توان کافی از امپ به کواک نرسه خوب مطمئنا کامل درایو نمیشه و از نهایت توانش استفاده نمیشه یا به اصطلاح صداش خفه هست هههههه ! اما مثلا کواک 120 بود امپ 100 مشکلی پیش نمیاد زیاد اما معمولا میگن توان امپ RMS اش اندازه یا بیش تر از کواک و کامپ باشه ...
تو امپ ها دنبال کنوود باش مثلا X4D یا X41 که نسبت به قیمت خوبه رده پایین هاش به درد نمیخوره ... یا jbl ها هم بد نیستند ... مسیو برند جدید و خوبیه با قیمت متوسط رو به بالا ... هرتز ها شدیدا گرون هستند اما خیلی خوبن ... آدیوسان فوق العاده اما شدیدا گرون ...مثلا سونی GTR4A هم امپ خوبیه و ارزون ...
گرند زیرو طرفدارای خاص خودشو داره ... SOUND STREAM هم همینطور مثلا من زیاد خوشم نمیاد اما نسبت به قیمت خوب هستند البته الان گرون شدن دیگه ! ...
از برندهای بالا خرید کن وگرنه باید بازم داغ شهید ببینی عزیز :lol: