• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش امپ بسیار قدرتمند و نایاب SHERWOOD

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
به نام خدا.
بعد از مدت ها تصمیم گرفتم از عزیزانم دل بکنم.
این امپ رو حدودا 7 سال پیش خریدم به قیمت 110 تومن. بعد از خرید به دلیل کنجکاوی زیاد بازش کردم و توش رو بررسی کردم! هیچی هم نفهمیدم ازش. فقط قطعاتش کلا ژاپنی و کره ای هستن دیزاین امریکا هست. درب روش رو با اسپری مشکی همون موقع رنگ کردم که بسیار قشنگ تر شد. امپ به خاطر سن زیادش خط و خش هایی داره که طبیعیه.
اینم عکساش
CAM00309.jpg

رادیو هم میگیره. طی تستی که با ساب ماشین داشتم این امپ رو 4 اهم به راحتی 300 وات RMS خروجی داره بدون کوچیکترین دیستورت یا ضعف تو صدا.
CAM00312.jpg
امپ 110 ولت هست بنابر این یه ترانس تبدیل هم براش خریدم و تو جای بسیار شیکی گذاشتم که تو عکس معلومه. فقط ترانس رو به قیمت 15 تومن خریدم.
CAM00313.jpg
این هم عکسی از ورودی و خروجی هاش... دقت کنید که امپ ورودی تصویر هم داره که نمیدونم چیه و کلا استفاده نکردم.
5 خروجی داره که هیچ وقت بیشتر از 2 خروجی ازش نگرفتم.
20120108168.JPG
اینم عکس از داخل امپ وقتی در باز شده. فک کنم 2 سال پیش بازش کردم و داخلش رو کامل با دستگاه باد گرفتم و بسیار تمیزش کردم.
20120108161.JPG
امپ همیشه با فن روشن میشده با اینکه اصلا نیازی به فن نداره بنابراین هیچ وقت از نظر دما تحت فشار نبود.
IMG_6653.JPG
این نکته رو هم اضافه کنم که ولوم امپ درست کارنمیکنه و مثل خیلی از دستگاه های هم سنش موقع کار کردن اذیت میکنه که هر چند وقت باید با اسپری تمیز بشه که مثل اولش میشه. من یه بار بیشتر تمیزش نکردم فک کنم 3 سال پیش بعد از اون چون همیشه سورسم پخش ماشین بود یا پلیر خونگی خودشون کنترل داشتن و دیگه نیازی به ولوم این دستگاه نبود.
میرسیم به بحث قیمتش که قیمت مدنظرم 170 هست.
تعویض هم ندارم.
مرسی.

Last edited:

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
مشخصاتش و لینکش بیزحمت
علی تو هنوز دس نکشیدی ازین کارات ؟
یاد تی تی بخیر چه دورانی بود........:(

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
مشخصاتش و لینکش بیزحمت
علی تو هنوز دس نکشیدی ازین کارات ؟
یاد تی تی بخیر چه دورانی بود........:(
به به سلام میلاد جان. خوبی؟ چه خبرا؟ خیلی خوشحال شدم دیدمت.
دوران خوبی بود یادش به خیر... کدوم کار؟ زندگی با موسیقی؟ هرگز دست نمیکشم از این کار... البته الان دیگه رفتم تو کار نواختن بیشتر.
این و ساب JL اخرین بازمانده های سیستمم هستن که این رو قطعی میخوام بفروشم ساب رو فعلا گذاشتم تو اب نمک شاید اونم اگهی کردم.
والا این امپ بیش از 20 سال پیش تولید شده! اصلا ازش اطلاعاتی نیست. من هرچی گشتم چیزی نبود.
تست ها رو هم خودم انجام دادم باهاش و واقعا امپ معرکه ای هست.

feri 2pac

Registered User
لایک‌ها
88
سلام علی جوون آقا دلمون واست تنگ شده مدل ساب jl چیه اگه 13w3 باشه من میخوام تا ابد هم زنبیل میزارم براش

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام علی جوون آقا دلمون واست تنگ شده مدل ساب jl چیه اگه 13w3 باشه من میخوام تا ابد هم زنبیل میزارم براش
سلام دوست من.
مرسی عزیز لطف داری به من. اقایی از خودته.
نه عزیز v3 نیست... خیلی شاخ تره.. W3v2 هست 2 کویل 4 اهمی. دقتش از v3 تا حدودی بیشتره اما خب اون 500 واتیه و میشه گفت صداش بیشتره.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام.
مغازه دار 130 خواسته.
قیمت رو 150 میزارم مدت محدود.
فروش نرفت به همون مغازه دار میدم.

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
علی جان ارزش نداره ها، حیفه بفروشیش واقعا، یکم ظاهری کار خوردس ولی مطمئنم یکی از بهترینا هست، تو اون دوره همه stk های سری پایین بودن ولی این فته، از من گفتنه که بعدا پشیمون میشی، گشتم تو این رده اجناس که میگم، همون سنسویی که فروختم مفت هنوز حسرتش رو دلمه، الانم شک نکن اگه شرایطم میخورد خودم بی درنگ میخریدم ولی پروژه ها و کارهایی جاری هست که زمان و مکان دستمو بسته!!!
شاد باشی علی

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
علی جان ارزش نداره ها، حیفه بفروشیش واقعا، یکم ظاهری کار خوردس ولی مطمئنم یکی از بهترینا هست، تو اون دوره همه stk های سری پایین بودن ولی این فته، از من گفتنه که بعدا پشیمون میشی، گشتم تو این رده اجناس که میگم، همون سنسویی که فروختم مفت هنوز حسرتش رو دلمه، الانم شک نکن اگه شرایطم میخورد خودم بی درنگ میخریدم ولی پروژه ها و کارهایی جاری هست که زمان و مکان دستمو بسته!!!
شاد باشی علی
سلام شاهین جان.
مرسی عزیز از لطفت.
حقیقتش دیروز خودمم به همین نتیجه رسیدم. 130 تومن و 150 تومن مشکلی از من حل نمیکنه. احتمال زیاد نگهش دارم و بعد ها براش یه جفت اسپیکر خوب بگیرم و بزارمشون کنار هم.
فدات شم اقایی عزیز.

بالا