• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انجمن تفریحی با 34 هزار عضو

funtown

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشید

دوستان من بک آپ انجمن قدیمی پرشین دی سی رو خریداری کردم و روی یک دامنه جدید یعنی funtown پیاده اش کردم ولی چون قراره برم سربازی و اصلا وقت نمیکنم بهش برسم میخوام سایتو بفروشم به منطقی ترین قیمتی که میدین .

این بک آپ 34 هزار عضو ثبت نام کردن و کاربران انجمن 40,650 پست در 19,470 موضوع ارسال کرده اند، که موقعی که روی پرشین دی سی بود حدودا 5 هزار نفر آنلاین در روز ( فقط عضو ! ) داشت ولی چون من بک آپ رو خریدم و روی یک دامنه دیگه پیاده کردم و مدت خیلی کمی هم ازش میگزره بازدید مناسبی نداره ولی اگه روش کار کنید با این همه موضوعی که خودش توش داره 100 در صد یکی از بزرگ ترین فروم ها میشه ( برای شروع و زدن یک انجمن بهتره این بک آپ رو خریداری کنید تا شروعی قدرتمند داشته باشید )

این انجمن 3 تا قالب اختصاصی انجمن داره که طراحی ویژه شده و در سطح نت نیست و به صورت بک آپ به خریدار اهدا میشه

این انجمن دارای 5 پلاگین کاملا اختصاصی هست که به صورت رایگان در نت وجود نداره و دو تا پلاگین که توسط خود سایت نوشته شده در این سایت نصب شده یعنی یک جورایی تکمیل تکمیله و چندین پلاگین کاربردی و قالب های اختصاصی توش نصب شده

به بهترین پیشنهادی که داده میشه فروخته میشه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317

funtown

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید چی امکان پذیر نیست ؟!

mehrancp

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

اگر بک اپشو جدا میفروشید قیمتشو بفرستید

ممنون

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
حتما هم میخواید این 5000 تا رو وی پی اس آنلاین باشند

عزیزم برای 5000 آنلاین یه سرور ماهی 350 باید هزینه کنی که اون هم اگر بکشه

عزیز این حرف صحت نداره بزرگترین انجمن ها هم روزی 5000 آنلاین ندارند دوست عزیز

ولی من بکاپ رو میخرم یه قیمت بگو البته منصفانه چون خیلی وقته خوابیده

mom55

Registered User
لایک‌ها
10
قربان یک قیمت واسه پایه مشخص کن که بحث به حاشیه کشیده نشه و البته همگی سریعتر به نتیجه مطلوب میرسن

به هرحال چنانچه قصد نداری قیمت را علنی کنی ... واسم پخ کن

funtown

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مجدد دوستان موقعی که من سایت پرشین دی سی رو دیدم اینجوری بود یا من بد دیدم یا مدیر سایت به دستکاری توی سورس سیستم اینکارو کرده بود ( Fake Usser ) دقیق هم نمیدونم ولی نوشته شده بود 5 هزار کاربر آنلاین هستن .

در مورد پلاگین ها هم باید این مورد رو بگم

41 پلاگین توی این فروم نصب شده هست که چند تا از پلاگین ها کاملا اختصاصی هست و در سطح نت موجود نیست ( اطلاعات بیشترش زمانی که قصد خرید داشتید )

در مورد خرید بک آپ تنها هم مشکلی نیست بک آپ به صورت جدا هم به فروش میرسد ( قیمت پیشنهاد بدید )

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام مجدد دوستان موقعی که من سایت پرشین دی سی رو دیدم اینجوری بود یا من بد دیدم یا مدیر سایت به دستکاری توی سورس سیستم اینکارو کرده بود ( Fake Usser ) دقیق هم نمیدونم ولی نوشته شده بود 5 هزار کاربر آنلاین هستن .

در مورد پلاگین ها هم باید این مورد رو بگم

41 پلاگین توی این فروم نصب شده هست که چند تا از پلاگین ها کاملا اختصاصی هست و در سطح نت موجود نیست ( اطلاعات بیشترش زمانی که قصد خرید داشتید )

در مورد خرید بک آپ تنها هم مشکلی نیست بک آپ به صورت جدا هم به فروش میرسد ( قیمت پیشنهاد بدید )

کار پلاگین هایی که اختصاصی نوشته شده چیه ؟

funtown

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از پلاگین ها ثبت نام سریع هست ( با کد امنیتی ) - یکی دیگر تگ درست کردن برای مطالبی با 2 پست و ویژه سازی برای گوگل - یکی دیگر آمار کاربری که نشان دهنده فعالیت روز کاربر میشه - به همراه این سه پلاگین چندین پلاگین پولی دیگه هم اهدا میشه ( پلاگین ها هم به تنهایی به فروش میرسن )

funtown

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت پایه رو به درخواست دوستان هم کم کردم هم اینجا زدم :

50 هزار تومان

چون میخوام برم سربازی و نیاز به پول دارم قیمتو پایین آوردم ولی دیگه از این پایین تر نمیتونم به خدا :(

shahab22

Registered User
لایک‌ها
11
فروش بک آپ جرمه شاید این آقا بک آپ کسی رو دزدیده باشه از کجا معلوم

funtown

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیز میتونید از میزبان سایت بپرسید ! بک آپ برای خودمونه

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام مجدد
من بكاپ رو با توافقات بعد ميخوام ولي چند مورد هست.
1. بكاپ من بخرم خب به 100 نفر ديگه هم ميشه فروخت
2. از سيستم و تيريپ انجمنش خوشم نمياد يه چيزي مثل انجمن fun2fun.ir ميخوام سري كنم. نميدونم اينو ميشه تبديل به اون كرد يا نه
3. شرايط راه اندازي سايت با اين بكاپ رو نميدونم
ممنون ميشم اين چيزا رو جواب بدي.

funtown

Registered User
لایک‌ها
0
1- نه عزیز بک آپ که به شخصی فروخته بشه دیگه به شخص دیگه ای فروخته نمیشه
2- این بک آپ برای سیستم مای بی بی هست و شما میتونید سیستم مای بی بی رو به ویبولتین تبدیل کنید
3- منظورتون چیه ؟

بالا