پ.خ شدسلام
عزیز قیمت عمده زیتون ماری رو برام پخ کن برای حدودا 250 کیلو
با پست یا با اتوبوس و ماشین های خطی یا اینکه خودتون هر روشی که گفتیدعزیز ارسالش به چه شکله؟
بله صد در صد بسته بنده به صورت کامل انجام میشه که هیچ اسیبی در راه نبینه یا اینکه حتی یک زیتون هم نریزه.منظورم اینکه بسته بندیتون طوری هست که براثرضربات نریزه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2
بله عزیز جان البته مغازه گرونتر از اینهداداش پرورده کیلویی 16؟
دوست عزیز همونطور که اشاره کردم اگر هرگونه موردی داشت زیتون ها پس گرفته میشه وپولتون هم بهتون میدیم صد در صد تضمینیسلام داد تضمين مي ديد زيتونا تلخ نباشن؟ ما زيتون محسن مي گيريم اصلا تلخ نيست، اما بقيش به تلخي مي زد. حالا ملت فكر مي كنن من مبلغ زيتون محسنم!!!
پ.خ شداوهوم. دادا ميشه از ماري، پرورده و كنسروي هر كدوم يك كيلو خريد؟ اگه آره ممنون شرايط خريدا با شماره كارت و هزينه ارسال پخ كنيد. به اولين مشتري اين تاپيكتون تخفيف مي ديد ديگه؟
سلام عزیز جان والا یک مشکلی برام پیش اومد نتونستم ادامه بدمتاپیک قبلبت چی شد ییهو دوست عزیز
هزینه ارسالشچقد میشه. مثلا برا 10 کیلو
Sent from my HTC T528t using Tapatalk 2
اگه بتونی تحویل حضوری بدی من میخوام. یه پخ بده ببینم شرایط چطوریه جانمسلام عزیز جان والا یک مشکلی برام پیش اومد نتونستم ادامه بدم
هزینه ارسال زیاد نمیشه با اتوبوس میفرستم ترمینال این هفته هم خودم میام تهران اگه تا دوشنبه سفارش بدید خودم حضوری میارم