• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ايپد 4 ::::Ipad 4

موتورولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. فردا دوتا ايپد 4 16 گيگ واى فاى دستم ميرسه که يکيشو خودم برميدارم اون يکى رو هم ميخوام بفروشم.
اکبند هستن. يعپى سلفونشون باز نميشه. سلفون اصلى خود اپل که همه تقريبا ميدونن چطوريه.

همراه ايپد يه محافظ صفحه ى رايگان هم داده ميشه.

بيشتر دوس دارم حضورى باشه ولى اگه نشد واسه شهرستان پول پست با خودم.

اعتماد سازى هم ميکنم.

فردا عکس همراه با نام کاربرى اضافه ميشه.

قيمت 1750 مقطوع.

موفق باشيد.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
داداش قيمتتون خيلي بالا نيست ؟
براي فروش بايد قيمتتون رو متعادل كنيد
امروز ١٥٥٠ بود تو بازار

موتورولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش قيمتتون خيلي بالا نيست ؟
براي فروش بايد قيمتتون رو متعادل كنيد
امروز ١٥٥٠ بود تو بازار

ببخشيد دوست عزيز من 10 تا ميخوام 1550. مرد حسابى خود دستگاه رو که از خود اپل بخرى 500 دلاره که 10% مالياتم بخوره روش ميشه 550 دلار. حالا از گمرک و هزينه ى ارسال هم بگذريم با دلار 3 تومنى ميشه 1650. کجا ميده 1550؟ نکنه علاالدين که ثانيه به ثانيه قيمتاشون اپديت ميشه؟

من جدى ميگم من 10 تا ايپد 4 به قيمت 1550 خريدارم. شما 1550 بخر من از شما 1600 ميخرمشون. عجبا.

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
ببخشيد دوست عزيز من 10 تا ميخوام 1550. مرد حسابى خود دستگاه رو که از خود اپل بخرى 500 دلاره که 10% مالياتم بخوره روش ميشه 550 دلار. حالا از گمرک و هزينه ى ارسال هم بگذريم با دلار 3 تومنى ميشه 1650. کجا ميده 1550؟ نکنه علاالدين که ثانيه به ثانيه قيمتاشون اپديت ميشه؟

من جدى ميگم من 10 تا ايپد 4 به قيمت 1550 خريدارم. شما 1550 بخر من از شما 1600 ميخرمشون. عجبا.

من كارم فروش ايپد نيست دوست من
ميتونيد هر تعدادي خواستيد از خودشون بخريد :)

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=269025
قيمت ها هم فكر كنم اپديت امروز هست
باز هم عذر ميخوام ازتون :)

موتورولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كارم فروش ايپد نيست دوست من
ميتونيد هر تعدادي خواستيد از خودشون بخريد :)

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=269025
قيمت ها هم فكر كنم اپديت امروز هست
باز هم عذر ميخوام ازتون :)

نميدونم شايد اونا از اسمون براشون نازل ميشه.

ولى بعد از چند بار تجربه ى ناکام به اين نتيجه رسيدم که هيچ ارزونى بى حکمت نيست. بلااستثنا.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوست عزیز اولا همه امریکا مالیات نداره بعضی ایالت ها مالیات دارن
بعدم لازم نیست حتما از امریکا بیارن!
از هنگ کنگ بیارن قیمت تموم شدش به پول ما پایین تر در میاد
یه سر به اپل هنگ کنگ بزنی قیمتشو میتونی تبدیل کنی
البته قیمت ۱۶ رو ندارم من

موتورولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خب الان يه سوال اينجا مطرحه. که هنگ کنگ قيمتش دقيقا به پول ما چقدر ميشه؟ اگه ميشه لطف کنيد بگيد ممنون ميشم.

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159

دوست من من كارم واردات هدفون و لوازم از هنك كنگ هست
درسته قيمت دلار هنگ كنك از امريكا پايينتره ولي قيمت فروششون به دلار هم با امريكا فرق داره
يعني مثلا اگه تو اپل استور امريكا ٤٥٠ دلار باشه تو هنگ كنگ مثلا ٧٠٠ دلاره
در كل اپل استور هاي امريكا هميشه پايينترين قيمت رو دارن
ولي در مورد ماليات حرفتون كاملا صحيحه و اكثر ايالات امريكا ماليات ندارن

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوست من من كارم واردات هدفون و لوازم از هنك كنگ هست
درسته قيمت دلار هنگ كنك از امريكا پايينتره ولي قيمت فروششون به دلار هم با امريكا فرق داره
يعني مثلا اگه تو اپل استور امريكا ٤٥٠ دلار باشه تو هنگ كنگ مثلا ٧٠٠ دلاره
در كل اپل استور هاي امريكا هميشه پايينترين قيمت رو دارن
ولي در مورد ماليات حرفتون كاملا صحيحه و اكثر ايالات امريكا ماليات ندارن

عزیزم شما که کارت واردات هستش اونم از هنگ کنگ اول یه مطالعه میکردی خوب بود
دلار هنگ کنگ که با دلار امریکا زمین تا آسمون فرق داره!
۴۵۰ به ۷۰۰ چیه؟!
خیلی پایین تر از این حرفاست دلا هنگ کنگ!
این حرف شما هم اپل استور امریکا همیشه پایین تر هست کاملا اشتباه است اگه یه سفر به سنگاپور یا هنگ کنگ برین
الان من نگاه کردم قیمت ایپد تو هنگ کنگ ۳۸۸۰ دلار هنگ کنگ هست که تبدیل کنی تقریبا همون حدود ۵۰۰ دلار امریکا میشه البته این قیمت اپل استور هست
شما یه دور تو مرکز خرید های کامپیوتر اونجا بزنی قیمت پاییتر ا اپل استور هست چطوریش رو هم نمیدونم اما چون خودم دیدم میگم!

الان یه عنوان مثال قیمت دلاری مک بوک ۱۵ رتینا ۲۱۹۹$ هست تو امریکا اما به پول هنگ کنگ به دلار و بعد به تومن تبدیم کنیم تو هنگ کنگ ۲۱۷۹ دلار هست
البته باز میگم تو خود بازارش قیمت پایینتر از اپل استور هست

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
عزیزم شما که کارت واردات هستش اونم از هنگ کنگ اول یه مطالعه میکردی بد نیودها!
دلار هنگ کنگ که با دلار امریکا زمین تا آسمون فرق داره!
۴۵۰ به ۷۰۰ چیه؟!
خیلی پایین تر از این حرفاست
این حرف شما هم اپل استور امریکا همیشه پایین تر هست کاملا اشتباه است اگه یه سفر به سنگاپور یا هنگ کنگ برین
الان من نگاه کردم قیمت ایپد تو هنگ کنگ ۳۸۸۰ دلار هنگ کنگ هست که تبدیل کنی تقریبا همون حدود ۵۰۰ دلار امریکا میشه البته این قیمت اپل استور هست
شما یه دور تو مرکز خرید های کامپیوتر اونجا بزنی قیمت پاییتر ا اپل استور هست چطوریش رو هم نمیدونم اما چون خودم دیدم میگم!

فكر نميكنم لازم باشه اينجا رزومه كاريم و سابقه ام رو تو كار واردات از هنك كنك بگم اون عدد هم فقط يك مثال هست
جهت كسب اطلاعات بيشتر شما عرض ميكنم
هيچ كشوري قيمتش از كشور مبدا نميتونه كمتر باشه
به دليل اينكه قيمت فروش كشور مبدا به كل نمايندگي هاشون در دنيا يك قيمت يكسان هست و اين اصلا ربطي به نوع كالا نداره كه چي باشه . موبايل لپ تاپ تبلت هدفون .....
دليل اختلاف قيمت در نمايندگي هاي كشور هاي مختلف ميزان ماليات و درصد مصوب گمرك هر كشور در واردات هست
به عنوان مثال چين به عنوان كشور توليد كننده به دليل حمايت از توليدكننده ها گمرك براي اجناس وارداتي و خارجي بسيار بالاست و قيمت اجناس خارجي اورجينال در چين مثل ايفون و .... از همه جا بيشتره
در عوض كشور هايي مثل امارات و هنگ كنك كه توليد كننده نيستند ميزان ماليات و گمرك رو پايين اوردن تا بتونن از اين طريق با بقيه كشور ها گردش ارزي داشته باشن و دليل اينكه اكثر واردات از اين ٢ ٣ تا كشور هست همينه
در نتيجه ماليات و گمرك هرچه قدر هم كم باشه ولي صفر نيست و نميشه به قيمت كشور مبدا فروخته شه
در بهترين حالت با گمرك و ماليات صفر ميشه هم قيمت كشور صادر كننده نه پايينتر
با عقل ساده و بدون تجربه هم فكر كنيد واضحه يه كمپاني هيچ وقت اجازه نميده قيمت فروش يك محصول مشابه در يك نمايندگي از مركز فروش اصلي پايينتر باشه !!!
همين قيمتي كه شما گفتي با دلار هنگ كنك ميشه ١٥٧٠ ولي با دلار امريكا ميشه ١٤٨٠ !!
اون مغازه ها هم قطعا اشتباه ديدين و ١٪ امكان نداره كه يه مغازه يا فروشگاه بتونه زير قيمت نمايندگي رسمي يه شركت بده
اگر قيمت خريدشون رو از خود كمپاني مبدا هم يكي فرض كنيد كه يه مساله محاله به دليل سياست هاي حمايتي شركت ها از نمايندگي ها باز هم امكان پايينتر فروختن وجود نداره

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
فكر نميكنم لازم باشه اينجا رزومه كاريم و سابقه ام رو تو كار واردات از هنك كنك بگم اون عدد هم فقط يك مثال هست
جهت كسب اطلاعات بيشتر شما عرض ميكنم
هيچ كشوري قيمتش از كشور مبدا نميتونه كمتر باشه
به دليل اينكه قيمت فروش كشور مبدا به كل نمايندگي هاشون در دنيا يك قيمت يكسان هست و اين اصلا ربطي به نوع كالا نداره كه چي باشه . موبايل لپ تاپ تبلت هدفون .....
دليل اختلاف قيمت در نمايندگي هاي كشور هاي مختلف ميزان ماليات و درصد مصوب گمرك هر كشور در واردات هست
به عنوان مثال چين به عنوان كشور توليد كننده به دليل حمايت از توليدكننده ها گمرك براي اجناس وارداتي و خارجي بسيار بالاست و قيمت اجناس خارجي اورجينال در چين مثل ايفون و .... از همه جا بيشتره
در عوض كشور هايي مثل امارات و هنگ كنك كه توليد كننده نيستند ميزان ماليات و گمرك رو پايين اوردن تا بتونن از اين طريق با بقيه كشور ها گردش ارزي داشته باشن و دليل اينكه اكثر واردات از اين ٢ ٣ تا كشور هست همينه
در نتيجه ماليات و گمرك هرچه قدر هم كم باشه ولي صفر نيست و نميشه به قيمت كشور مبدا فروخته شه
در بهترين حالت با گمرك و ماليات صفر ميشه هم قيمت كشور صادر كننده نه پايينتر
با عقل ساده و بدون تجربه هم فكر كنيد واضحه يه كمپاني هيچ وقت اجازه نميده قيمت فروش يك محصول مشابه در يك نمايندگي از مركز فروش اصلي پايينتر باشه !!!
همين قيمتي كه شما گفتي با دلار هنگ كنك ميشه ١٥٧٠ ولي با دلار امريكا ميشه ١٤٨٠ !!
اون مغازه ها هم قطعا اشتباه ديدين و ١٪ امكان نداره كه يه مغازه يا فروشگاه بتونه زير قيمت نمايندگي رسمي يه شركت بده
اگر قيمت خريدشون رو از خود كمپاني مبدا هم يكي فرض كنيد كه يه مساله محاله به دليل سياست هاي حمايتي شركت ها از نمايندگي ها باز هم امكان پايينتر فروختن وجود نداره

عزیزم من کاری با رزومت ندارم اما اولا با حرف زور که نمیشه رفت جلو اولا
شما یه بار دیگه حساب کن
3880 دلار هنگ کنگ تبدیل کنی میشه 500.64 $ الان چه جوری حساب کردین؟
[FONT=arial, sans-serif]بعدم برات مثال زدم مک بوک رو باز داری میگی نمیشه؟!
بعدم اشتباه دیدی یعنی چی؟! من مک بوک خودم رو از سنگاپور خریدم نسبت به دلار امریکا حدود ۱۲۰ تومن ارزون تر در اومد الان این اشتباه دیدم؟!
با حرف زدن که کاری انجام نمیشه
مکبوک رتینا الان ۱۶۸۸۰ هست با دلار هنگ کنگ تبدیل کنی میشه ۲۱۷۹ تو امریکا ۲۱۹۹ هست الان اینم اشتباه دیدم
شما بهتره تجربه یکی که از نزدیک دیده رو ارجحیت بدی به کار کردن از راه دور
بعدم اما رفتی سنگاپور شما یه سر به پاساژ های کامپیوترش بزن میبینم مثلا ایپد رو حدود ۸۰-۹۰ تومن یه پول ما میتونی کمتر بخری از خود اپل استور !
بعدم اینو بدون اینا توچین مونتاژ میشن فرستاده میشن امریکا! اما واسه سنگاپور نیمیان بفرستن امریکا دوباره بدن سنگاپور از چین مستقیم میره هتگ کنگ یا سنگاپور
اینم دلیل ارزون تر بودنش میشه!

[/FONT]

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
عزیزم من کاری با رزومت ندارم اما اولا با حرف زور که نمیشه رفت جلو اولا
شما یه بار دیگه حساب کن
3880 دلار هنگ کنگ تبدیل کنی میشه 500.64 $ الان چه جوری حساب کردین؟
[FONT=arial, sans-serif]بعدم برات مثال زدم مک بوک رو باز داری میگی نمیشه؟!
بعدم اشتباه دیدی یعنی چی؟! من مک بوک خودم رو از سنگاپور خریدم نسبت به دلار امریکا حدود ۱۲۰ تومن ارزون تر در اومد الان این اشتباه دیدم؟!
با حرف زدن که کاری انجام نمیشه
مکبوک رتینا الان ۱۶۸۸۰ هست با دلار هنگ کنگ تبدیل کنی میشه ۲۱۷۹ تو امریکا ۲۱۹۹ هست الان اینم اشتباه دیدم
شما بهتره تجربه یکی که از نزدیک دیده رو ارجحیت بدی به کار کردن از راه دور
بعدم اما رفتی سنگاپور شما یه سر به پاساژ های کامپیوترش بزن میبینم مثلا ایپد رو حدود ۸۰-۹۰ تومن یه پول ما میتونی کمتر بخری از خود اپل استور !
بعدم اینو بدون اینا توچین مونتاژ میشن فرستاده میشن امریکا! اما واسه سنگاپور نیمیان بفرستن امریکا دوباره بدن سنگاپور از چین مستقیم میره هتگ کنگ یا سنگاپور
اینم دلیل ارزون تر بودنش میشه!

[/FONT]

دلار هنگ كنك ٤٠٥ تومن
دلار امريكا ٢٩٦٠ تومن خودت ضرب كن در مياد عدد
قيمت مك بوك رو هم در قيمت ارز ها ضرب كني متوجه ميشي
مكبوك هنك كنك ٦٨٣٥
مكبوك امريكا ٦٥١٠ !!
كار ما ٤ سال واردات از اين كشور هست و مطمئنا خيلي خيلي بيشتر از شما به صورت حضوري تو بازارهاي هنگ كنك و چين رفتم نه ١ بار !

اگه شما واقعا فكر ميكني چون تو چين مونتاژ ميشه يه سره ميره سنگاپور و دليل ارزونيش ميشه من هيچ جوابي ندارم بهتون بدم !!! شما حتما تجربه ات از ما بيشتره ديگه :)
ارزوني قطعات كامپيوتر نسبت به امريكا دليل داره
اگه خواستي اطلاعات عموميت بالا بره در اين زمينه در پ خ در خدمتم
اينجا جاش نيست

با عرض معذرت از استارتر

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
شما که کارت واردات هست میدونی کسی که واردات میکنه دلار هنگ کنگ استفاده نمیکنه شما اون دلار رو با ریت جهانیش تبدیل کن به دلار امریکا اونوقت میبینی چقدر میشه!
اگه رفته بودی میدونستی قیمت هارو!
الان نگاهی هم به مثال هایی که زدم نکردی خودت!
من احتیاجی به اطلاعات غلط شما ندارم متاسفانه!
شما خوبه با اون لینک قیمتی که از علائدین دادی خوبه خودت ثابت کردی همه چیو واقعا فکر میکنی ایشون که ۱۵۷۰ قیمت دادان اومدن ۵۰۰$ امریکا با دلار ۱۹۶۰ خریدن بعد پول حمل اینا هم دادن بعد مثلا با ۱۰ تومن سود دارن میفروشن!؟
درسته اینجا جاش نیست شما هر جور دوست داری فکر کن و واردات انجام بده!

دلار هنگ كنك ٤٠٥ تومن
دلار امريكا ٢٩٦٠ تومن خودت ضرب كن در مياد عدد

كار ما ٤ سال واردات از اين كشور هست و مطمئنا خيلي خيلي بيشتر از شما به صورت حضوري تو بازارهاي هنگ كنك و چين رفتم نه ١ بار !

اگه شما واقعا فكر ميكني چون تو چين مونتاژ ميشه يه سره ميره سنگاپور و دليل ارزونيش ميشه من هيچ جوابي ندارم بهتون بدم !!! شما حتما تجربه ات از ما بيشتره ديگه :)
ارزوني قطعات كامپيوتر نسبت به امريكا دليل داره
اگه خواستي اطلاعات عموميت بالا بره در اين زمينه در پ خ در خدمتم
اينجا جاش نيست

با عرض معذرت از استارتر

موتورولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما که کارت واردات هست میدونی کسی که واردات میکنه دلار هنگ کنگ استفاده نمیکنه شما اون دلار رو با ریت جهانیش تبدیل کن به دلار امریکا اونوقت میبینی چقدر میشه!
شما خوبه با اون لینک قیمتی که از علائدین دادی خوبه خودت ثابت کردی همه چیو واقعا فکر میکنی ایشون که ۱۵۷۰ قیمت دادان اومدن ۵۰۰$ امریکا با دلار ۱۹۶۰ خریدن بعد پول حمل اینا هم دادن بعد مثلا با ۱۰ تومن سود دارن میفروشن!؟

برادرا تاپيک رو چيز کرديد. :D

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159

مثل اينكه شما بيخيال اين تاپيك نميشي با اطلاعات بازرگاني فوق العاده ات !!
رفيق كسي كه كار واردات قطعات الكترونيكي ميكنه از هنك كنك فرق داره با شما يا كسي كه ميره تركيه با پول نقد تيشرت مياره !!!!
كسي كه كار واردات ميكنه حواله ميزنه نه تبديل ريت ارز !!!
ممكنه شما بري به دونه با دلار تبديل شده خريد كني برات خوب در بياد ولي قطعا كسي كه واردكننده هست هر دفعه نميره يه كيف دلار ببره اونجا تبديل كنه !!!!
دليل قيمت علادين هم خيلي ساده هست
وقتي كسي سفارش ميده حدود ٢ هفته طول ميكشه برسه دستت و اين قيمت براي حواله خريد با دلار ٢٦٢٠ تومن ٢ هفته پيش بوده كه الان رسيده دستش و از چند روز ديگه قيمت هاش ميره بالا !!
ديگه جوابتون رو نميدم
امر يا بحةي بود در پ خ

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
مثل اينكه شما بيخيال اين تاپيك نميشي با اطلاعات بازرگاني فوق العاده ات !!
رفيق كسي كه كار واردات قطعات الكترونيكي ميكنه از هنك كنك فرق داره با شما يا كسي كه ميره تركيه با پول نقد تيشرت مياره !!!!
كسي كه كار واردات ميكنه حواله ميزنه نه تبديل ريت ارز !!!
ممكنه شما بري به دونه با دلار تبديل شده خريد كني برات خوب در بياد ولي قطعا كسي كه واردكننده هست هر دفعه نميره يه كيف دلار ببره اونجا تبديل كنه !!!!
دليل قيمت علادين هم خيلي ساده هست
وقتي كسي سفارش ميده حدود ٢ هفته طول ميكشه برسه دستت و اين قيمت براي حواله خريد با دلار ٢٦٢٠ تومن ٢ هفته پيش بوده كه الان رسيده دستش و از چند روز ديگه قيمت هاش ميره بالا !!
ديگه جوابتون رو نميدم
امر يا بحةي بود در پ خ
چه دلیل با مزهای!
شما خواستی بگو من برات حواله میزنم ۴ روزه برسه!
۲ هفته؟:دی
منم حرفی ندارم با شما!

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سلام آقایان میشه خواهش کنم دعوا نکنین!!!
من همین امروز از App Store دبی یک آیپد 4 با ظرفیت 16 گیگ خریدم 1799 درهم (اگه دوست داشتین بگید براتون فاکتور را اسکن کنم)
new ipad هم بود 1599 درهم
انشاالله هفته آینده هم iphone 5 در اونجا ریلیز میشه که برای ما میوفته زیر 2 میلیون (دقت کنین که تو بازار ایران امروز آیفون 2.5 میلیونی شده 2340)

استارتر محترم هم حق دارند سود بگیرند
به هرحال تو ایران گرونتره (اینجا تازه خیلی هم خوش انصافه)
قیمت اپل آیپد : قیمت Apple iPad : مشخصات اپل آیپد : مشخصات Apple iPad : پرشین اپل

جاهای دیگه هم اگه کمتر میدند : اول- اینکه شما پولو میدین بعد اونها با سفارش براتون میارند (اینجوری قبل از آوردن جنس آورنده به سودش ، هرچند هم اندک باشه )
دوم - اینکه شما به خواب پولتون هم دقت بفرمایید که شاید بطور معمول یک هفته باشه

یکی با n تومان فروشنده است ، یکی هم خریدار...
دیگه اینهمه بحث کمی حیفه....

استارتر محترم اینو آپ در نظر بگیرین لطفا

موتورولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایان میشه خواهش کنم دعوا نکنین!!!
من همین امروز از App Store دبی یک آیپد 4 با ظرفیت 16 گیگ خریدم 1799 درهم (اگه دوست داشتین بگید براتون فاکتور را اسکن کنم)
new ipad هم بود 1599 درهم
انشاالله هفته آینده هم iphone 5 در اونجا ریلیز میشه که برای ما میوفته زیر 2 میلیون (دقت کنین که تو بازار ایران امروز آیفون 2.5 میلیونی شده 2340)

استارتر محترم هم حق دارند سود بگیرند
به هرحال تو ایران گرونتره (اینجا تازه خیلی هم خوش انصافه)
قیمت اپل آیپد : قیمت Apple iPad : مشخصات اپل آیپد : مشخصات Apple iPad : پرشین اپل

جاهای دیگه هم اگه کمتر میدند : اول- اینکه شما پولو میدین بعد اونها با سفارش براتون میارند (اینجوری قبل از آوردن جنس آورنده به سودش ، هرچند هم اندک باشه )
دوم - اینکه شما به خواب پولتون هم دقت بفرمایید که شاید بطور معمول یک هفته باشه

یکی با n تومان فروشنده است ، یکی هم خریدار...
دیگه اینهمه بحث کمی حیفه....

استارتر محترم اینو آپ در نظر بگیرین لطفا

1800 درهم چقدر به پول ما ميشه؟

بالا