• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اپلیکیشن اندروید در آمدزا

persianmohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و وقت بخیر خدمت شما دوستان

بنده چندی پیش اپلیکیشنی رو به برنامه نویسی سپردم که برام نوشتند و حالا بنا به دلایلی قصد واگذاری کامل اون رو دارم
اسم این اپلیکیشن کلن ها هستش که کاربر برای معرفی کلن خودش در بازی کلش آو کلنز میتونه آگهی بده با پرداخت هزینه .
این اپلیکیشن چون برنامه نویسش آشنا بود وچندین پروژه رو به ایشون سپرده بودیم با هزینه 500 هزارتومن برای بنده نوشته شده که در هیچ جا همچین قیمتی برنامه ای رو نمینویسن

همانطور که گفتم بنده بنا به دلایلی و مشکلاتی که دارم قصد واگذاری کامل اپلیکیشن رو دارم .

از ویژگی های مهم این اپلیکیشن :
1-دارای پرداخت درون برنامه بازار ( اختصاصی بر روی پنل شما ست می شود)

2-دارای پنل مدیریتی در وبسایت (تائید یا رد آگهی ، دارای تغییر قیمت آگهی به صورت آنلاین ، تغییر صفحه قوانین وراهنما به صورت آنلاین)

3- مشخصات خود اپ هم میتونید خودتون برنامه رو دانلود و مشاهده کنید
(پکیج نیم به نام شما تغییر خواهد کرد)

لینک دانلود اپ:http://yekupload.com/d3e05b1d5269a6a5

این اپلیکیشن به کسانی پیشنهاد میشه که بتونند براش تبلیغ هم انجام بدن و یا سایتی که دارن که از بازدید خوبی برخورداره

قیمتی که بنده برای این اپلیکیشن گذاشتم به دلیل فروش فوری تر با 350 هزار تومن هستش و فقط به شما فروخته خواهد شد . امکان بستن قرار داد واگذاری نیز هست و هزینه بعد از انجام شدن تمامی کارها و تحویل کامل خدمت شما میتونید واریز کنید
قیمتو بسیار بسیار پایین گذاشتم. باز هم برای مشتری واقعی تا تا جایی که بتونم تخفیف میدم

هر سوالی بود بنده در خدمتتون هستم
با تشکر

بالا