• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت ادورد گوگل (تبلیغات در گوگل) یک چهارم قیمت

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
فروش اکانت ادورد گوگل (تبلیغات در گوگل)

این اکانت ها فعال هستند و موجودی دارند و شما میتونید تبلیغات خودتون رو تنظیم کنید و در قسمت تبلیغات در صفحه اصلی گوکل بگذارید.

در حال حاضر اکانتی موجود نیست.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
اولا چرا با این قیمت؟!!
دوما تا جایی که من اطلاع دارم اصلا تو Adwords موجودی نداره! و ماهیانه هزینه تبلیغات رو کم میکنه از حسابتون و یا بستگی به مبلغ نسبت به اعتباری که براتون در نظر میگیره در طی زمان، شاید هم زودتر کم کنه.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
اولا چرا با این قیمت؟!!
دوما تا جایی که من اطلاع دارم اصلا تو Adwords موجودی نداره! و ماهیانه هزینه تبلیغات رو کم میکنه از حسابتون و یا بستگی به مبلغ نسبت به اعتباری که براتون در نظر میگیره در طی زمان، شاید هم زودتر کم کنه.

اولا: چون از کوپن های ادورد استفاده میکنم. اگه اکانت ادورد جدید دارید میتونم کوپن های adwords بهتون بدم هر کوپن 35 دلار به اکانت اضافه میکنه. و فقط یک کوپن میتونید برای هر اکانت به کار ببرید.

دوما: اطلاعاتتون کافی نیست. دو روش پرداخت هست. یکی همینی که گفتی و یکی روش پیش پرداخت.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
اولا: چون از کوپن های ادورد استفاده میکنم. اگه اکانت ادورد جدید دارید میتونم کوپن های adwords بهتون بدم هر کوپن 35 دلار به اکانت اضافه میکنه. و فقط یک کوپن میتونید برای هر اکانت به کار ببرید.

دوما: اطلاعاتتون کافی نیست. دو روش پرداخت هست. یکی همینی که گفتی و یکی روش پیش پرداخت.
خیلی ممنون از توضیحاتتون. حالا کاملا روشن شدم!
109.gif

Parham

Registered User
لایک‌ها
2

این کوپن ۳۵ دلاری رو چند حساب میکنید؟

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
این کوپن ۳۵ دلاری رو چند حساب میکنید؟

فعلا موجود نیست. ضمنا حتما میدونید که گوگل برای هر اکانتی که فعال میکنید 5 دلار ازتون میگیره.یعنی بعد از فعال سازی و اضافه کردن کوپن موجودیتون میشه 30 دلار و دیگه کارتتون هم شارژ نمیشه.

کوپن ها تا آخر سال میلادی معتبر هستند. یعنی تا قبل از اون تاریخ باید اون رو به یه اکانت اضافه کنید.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
چون زحمت ساختن اکانت با خودتونه 6 تومن. (یا 7.5 دلار ایگولد) ضمنا حتما میدونید که گوگل برای هر اکانتی که فعال میکنید 5 دلار ازتون میگیره.یعنی بعد از فعال سازی و اضافه کردن کوپن موجودیتون میشه 30 دلار و دیگه کارتتون هم شارژ نمیشه.

کوپن ها تا آخر سال میلادی معتبر هستند. یعنی تا قبل از اون تاریخ باید اون رو به یه اکانت اضافه کنید.
اون اکانت یورو رو 20 دلار ایگلد میخرم pm
یده اگه خواستی

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
چون زحمت ساختن اکانت با خودتونه 6 تومن. (یا 7.5 دلار ایگولد) ضمنا حتما میدونید که گوگل برای هر اکانتی که فعال میکنید 5 دلار ازتون میگیره.یعنی بعد از فعال سازی و اضافه کردن کوپن موجودیتون میشه 30 دلار و دیگه کارتتون هم شارژ نمیشه.

من اکانت از قدیم دارم و برای اون میخوام. این مسئله رو مطمئن هستید که برای هر اکانت بیشتر از یک بار نمیشه از کوپن استفاده کرد؟

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
ببینید کوپن ها رو بعضی از هاستینگ ها وقتی ازشون هاست بگیری بهت میدن. در نتیجه باید اکانتت جدید باشه یعنی کمتر از 14 روز از ساختنش گذشته باشه. به اکانت های قدیمی نمیشه اضافه کرد.

ضمن اینکه چند تا اکانت داشتن توی ادرود مجازه منتها نباید دو تا تبلیغ مشابه با کلمات مشابه رو همزمان توی دو تا اکانت قرار داد. شما میتونید یه اکانت جدید با همون کارت قبلی بسازید.
هر اکانت هم در تمام عمرش فقط یک کوپن قبول میکنه اون هم در 14 روز اول.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
آقا این اکانت که سی هزار تومان میفروشی میتونی بگی دقیقا چقدر میتونیم تبلیغ بدهیم

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
بستگی داره چقدر برای هر کلیک بدی. حداقلش 0.01 پوند یا 0.01 یورو یا 0.01 دلاره. و هر چقدر بیشتر بدی بیشتر کلیک میگیری و تبلیغت بالاتر نشون داده میشه. معمولا 0.01 برای هر کلیک توی خود گوگل اصلا نمایش داده نمیشه. ولی توی سایت های دیگه ممکنه.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
چند ؟

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
اکانت ها فروخته شد. کوپن ها هم همین طور. متاسفانه فعلا کوپن ندارم. لطفا پی ام ندید.

بالا