اولا چرا با این قیمت؟!!
دوما تا جایی که من اطلاع دارم اصلا تو Adwords موجودی نداره! و ماهیانه هزینه تبلیغات رو کم میکنه از حسابتون و یا بستگی به مبلغ نسبت به اعتباری که براتون در نظر میگیره در طی زمان، شاید هم زودتر کم کنه.
خیلی ممنون از توضیحاتتون. حالا کاملا روشن شدم!اولا: چون از کوپن های ادورد استفاده میکنم. اگه اکانت ادورد جدید دارید میتونم کوپن های adwords بهتون بدم هر کوپن 35 دلار به اکانت اضافه میکنه. و فقط یک کوپن میتونید برای هر اکانت به کار ببرید.
دوما: اطلاعاتتون کافی نیست. دو روش پرداخت هست. یکی همینی که گفتی و یکی روش پیش پرداخت.
این کوپن ۳۵ دلاری رو چند حساب میکنید؟اولا: چون از کوپن های ادورد استفاده میکنم. اگه اکانت ادورد جدید دارید میتونم کوپن های adwords بهتون بدم هر کوپن 35 دلار به اکانت اضافه میکنه. و فقط یک کوپن میتونید برای هر اکانت به کار ببرید.
دوما: اطلاعاتتون کافی نیست. دو روش پرداخت هست. یکی همینی که گفتی و یکی روش پیش پرداخت.
این کوپن ۳۵ دلاری رو چند حساب میکنید؟
اون اکانت یورو رو 20 دلار ایگلد میخرم pmچون زحمت ساختن اکانت با خودتونه 6 تومن. (یا 7.5 دلار ایگولد) ضمنا حتما میدونید که گوگل برای هر اکانتی که فعال میکنید 5 دلار ازتون میگیره.یعنی بعد از فعال سازی و اضافه کردن کوپن موجودیتون میشه 30 دلار و دیگه کارتتون هم شارژ نمیشه.
کوپن ها تا آخر سال میلادی معتبر هستند. یعنی تا قبل از اون تاریخ باید اون رو به یه اکانت اضافه کنید.
من اکانت از قدیم دارم و برای اون میخوام. این مسئله رو مطمئن هستید که برای هر اکانت بیشتر از یک بار نمیشه از کوپن استفاده کرد؟چون زحمت ساختن اکانت با خودتونه 6 تومن. (یا 7.5 دلار ایگولد) ضمنا حتما میدونید که گوگل برای هر اکانتی که فعال میکنید 5 دلار ازتون میگیره.یعنی بعد از فعال سازی و اضافه کردن کوپن موجودیتون میشه 30 دلار و دیگه کارتتون هم شارژ نمیشه.
کوپن ها تا آخر سال میلادی معتبر هستند. یعنی تا قبل از اون تاریخ باید اون رو به یه اکانت اضافه کنید.
اون اکانت یورو رو 20 دلار ایگلد میخرم pm
یده اگه خواستی
یعنی ایگلد 750 دیگه؟:dاگه میخواید با ایگولد بدید قیمت به تومن رو در 1.25 ضرب کنید.