• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت در باکس های یک باکس و فارس باکس و مریتا باکس با افرهای عالی و درامد بالا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin-dl

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت دوستان.بنده سه اکانت در باکس های فارس باکس-مریتاباکس و یک باکس دارم که تعداد زیرمجموعه های اجاره ایی هر یک از ان 65 نفر می باشد.قیمت هر زیرمجموعه درسایت ها 300تومان می باشد که می شود هر باکس 19/500 تومان ولی بدلیل اینکه نیاز شدید به پول دارم هر اکانت را با همون قیمتی که توش سرمایه گذاری کردم یعنی 15 هزارتومان می فروشم.تمامی زیر مجموعه تک چین می باشند و میانگین همه ی ان ها بالای 5 کلیک است.
علت فروش:وقت نداشتن برای کلیک کردن و نیاز شدید به پول

sevdamanman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان.بنده سه اکانت در باکس های فارس باکس-مریتاباکس و یک باکس دارم که تعداد زیرمجموعه های اجاره ایی هر یک از ان 65 نفر می باشد.قیمت هر زیرمجموعه درسایت ها 300تومان می باشد که می شود هر باکس 19/500 تومان ولی بدلیل اینکه نیاز شدید به پول دارم هر اکانت را با همون قیمتی که توش سرمایه گذاری کردم یعنی 15 هزارتومان می فروشم.تمامی زیر مجموعه تک چین می باشند و میانگین همه ی ان ها بالای 5 کلیک است.
علت فروش:وقت نداشتن برای کلیک کردن و نیاز شدید به پول
این باکس هایی که میگی پرداختی دارند؟میانگین کلیک زیرمحموعه تون چنده؟چه مدت از تاریخ انقضا زیر مجموعه ها مونده؟

amin-dl

Registered User
لایک‌ها
14
این باکس هایی که میگی پرداختی دارند؟میانگین کلیک زیرمحموعه تون چنده؟چه مدت از تاریخ انقضا زیر مجموعه ها مونده؟
بله تمامی سایت100% قابل اعتماد و با پرداختی هستند.اگر یک سرچ هم تو گوگل بفرمائید این سایت ها معتبرترین سایت های ایران هستند.میانگین کلیک زیرمجموعه ها بالای 5.2 کلیک است و بالای 25 روز هر زیرمجموعه اعتبار دارد.

amin-dl

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز این باکسها پرداخت دارن هنوز؟ماهانه چقدر میشه با این یوزرا ازشون درآورد؟
اره داداش این سایتها معتبرترین سایت های ایران هستند و همشون100%پرداختی دارند که می توانید چک کنید.کم کم هر اکانت ماهی 28 تومان برات سود داره هر اکانت.یاعلی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا