• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت رپیدشیر با 8000 پوینت

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

اکانت یک ماهه رپید شیر ( اکانت جدید از سایت خریداری میشه ) + 8000 پوینت از طرف رپید شیر

قیمت : 13500 تومان

فروش به مدت محدود .

دوستانی که احتیاج دارند همینجا بنویسند یا پی ام بدن .

خرید در همان روز دریافت تصویر قبض انجام خواهد شد .

جهت اطلاع دوستانی که سوال می فرمایند : پوینت به ازای دانلود دیگران از اکانت شما افزایش پیدا خواهد کرد . وقتی پوینت شما به 10000 رسید میتونید یک اکانت یک ماهه مجانی از رپید بگیرید . به این ترتیب با اضافه کردن 2000 پوینت در یک ماه ، برای ماه بعد یک اکانت مجانی خواهید گرفت .

.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام

اکانت یک ماهه رپید شیر ( اکانت جدید از سایت خریداری میشه ) + 8000 پوینت از طرف رپید شیر

قیمت : 13500 تومان

فروش به مدت محدود .

دوستانی که احتیاج دارند همینجا بنویسند یا پی ام بدن .

خرید در همان روز دریافت تصویر قبض انجام خواهد شد .

.

من خودم خریدم اما 1000 تا پوینت بیشتر نداد :(

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
من دیروز برای یکی از دوستان خریدم . 8000 پوینت داشت . :) نمی دونم چرا برای شما پوینت نداشته .

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1

اقا میشه لطف کنی و این موضوع پوینت رو یه کم توضیح بدی

من هیچی در موردش نمیدونم من خودم قبلا یه سری اکانت گرفته بودم ولی قضیه این پوینت چیه ؟ یعنی چی؟ 8000 تا پوینت اضافی به چه درد مبخوره ؟

ممنون

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اقا میشه لطف کنی و این موضوع پوینت رو یه کم توضیح بدی

من هیچی در موردش نمیدونم من خودم قبلا یه سری اکانت گرفته بودم ولی قضیه این پوینت چیه ؟ یعنی چی؟ 8000 تا پوینت اضافی به چه درد مبخوره ؟

ممنون
وقتی تعداد پوینت های شما به ده هزار تا رسید میتونید یک اکانت یک ماهه خریداری کنید!!

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی تعداد پوینت های شما به ده هزار تا رسید میتونید یک اکانت یک ماهه خریداری کنید!!

چه جوري بايد به تعداد پوينت ها اضافه كنيم ?يعني به چه طريق ميشه اضافه كرد ?

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
هر برنامه ای که آپلود کنی ولینک بدی به دیگران آپلود کنند پوینت داده میشه برای دانلود

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
چه جوري بايد به تعداد پوينت ها اضافه كنيم ?يعني به چه طريق ميشه اضافه كرد ?

سلام

ببینید ، با دانلود دیگران از اکانت شما ، یعنی دانلود فایلهایی که شما آپلود کردید ، به پوینت های شما اضافه میشه . وقتی پوینت به 10000 رسید میتونید یک اکانت مجانی بگیرید .

حالا فعلا رپید داره 8000 پوینت گیفت میده . شما به راحتی میتونید در یک ماه 2000 پوینت اضافه کنید و ماه بعد یک مجانی بگیرید .

پوینت به فایل زیر 1 مگ تعلق نمیگیره . میتونید فیلم رو بخش بخش کنید یا موسیقی قرار بدید و در تورنت های خارجی پخش کنید که دیگران دانلود کنند و شما پوینت بگیرید . اون دیگه به زرنگی خودتون بستگی داره .

در ضمن اکانت هایی که بعضی از دوستان ارزان میفروشن از همین دسته اکانت های مجانی هست و پوینت نداره .

.

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
از دوستان بزرگوار tehrannet و persian_earning به خاطر توضیحات مفیدشون متشکرم . :)

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

ببینید ، با دانلود دیگران از اکانت شما ، یعنی دانلود فایلهایی که شما آپلود کردید ، به پوینت های شما اضافه میشه . وقتی پوینت به 10000 رسید میتونید یک اکانت مجانی بگیرید .

حالا فعلا رپید داره 8000 پوینت گیفت میده . شما به راحتی میتونید در یک ماه 2000 پوینت اضافه کنید و ماه بعد یک مجانی بگیرید .

پوینت به فایل زیر 1 مگ تعلق نمیگیره . میتونید فیلم رو بخش بخش کنید یا موسیقی قرار بدید و در تورنت های خارجی پخش کنید که دیگران دانلود کنند و شما پوینت بگیرید . اون دیگه به زرنگی خودتون بستگی داره .

در ضمن اکانت هایی که بعضی از دوستان ارزان میفروشن از همین دسته اکانت های مجانی هست و پوینت نداره .

.

ممنون از توضیحات کاملت

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان احتمالا خرید فقط تا پایان هفته آینده ادامه خواهد داشت .

بالا