پس اين مشكل ، تقصير فروشنده اكانت نبوده. وگرنه يك اكانت ديگه نمي دادن.ايشون يه اكانت ديگه بهم دادن
حداقل جاي شكر داره مثل خيلي هاي ديگه نپيچوندن و...
ممنون
جناب arman1 ، يوزرنيم و پسورد جديد را به بنده ارسال نمودند.اين اكانت مگاآپلود كه به من داده بوديد پسوردش تغيير پيدا كرده!
حالا چيكار كنم؟
بابا هنوز متوجه نشدین؟ ایشون اکانت هک میکنه بعد هم میفروشه.
صاحب اصلی اکانت هم یه ایمیل میزنه به رپید شیر بعد اونا هم پسور را عوض میکنن و برای طرف میفرستند.
اکثر این اکانتها که خریدین به همین سرنوشت دچار میشن مگه اینکه طرف بلد نباشه چی کار کنه یا اینکه کسی واسش خریده باشه که نتونه درخواست تغییر پسورد بده.
من هم دو تا اکانتم هک شد یکی یک ساله یکی هم 1 ماهه.
ببینم کسی از شما این دو تا اکانت را نخریده؟
4220880
7368445
دوست عزیز شما از کجا این همه مطمئن حرف می زنید؟
از این به بعد هم اکانت 1 ماهه خواهم فروخت که با rapidpoint درست می شه و کاملا قانونیه و ممکن نیست این مشکلات پیش بیاد.
الان هم تعدادی از این نوع اکانت ها موجود هست.
از اونجایی که اکانتهایی که فروختی پسوردشون عوض شده.
و مجبور شدی یکی دیگه بجاش بدی.
یا نکنه میخوای بگی اکانت های شما مشکلی نداشته و لطف کردی به دوستان و دوباره بهشون اکانت دادی؟
البته به من مربوط نیست نه پولی از من کم میشه نه اضافه فقط چون اکانتهای خودم هم هک شده بود میخواستم ببینم کسی اونا رو نخریده. البته ایمیل زدم به ساپورت هنوز جواب ندادن.
بابا هنوز متوجه نشدین؟ ایشون اکانت هک میکنه بعد هم میفروشه.
صاحب اصلی اکانت هم یه ایمیل میزنه به رپید شیر بعد اونا هم پسور را عوض میکنن و برای طرف میفرستند.
اکثر این اکانتها که خریدین به همین سرنوشت دچار میشن مگه اینکه طرف بلد نباشه چی کار کنه یا اینکه کسی واسش خریده باشه که نتونه درخواست تغییر پسورد بده.
من هم دو تا اکانتم هک شد یکی یک ساله یکی هم 1 ماهه.
ببینم کسی از شما این دو تا اکانت را نخریده؟
4220880
7368445
سلام برادر
آقا هنوز مگا آپلود تو دست و بالتون هست؟
واسه این اکانت ها مشکلی پیش نمیاد؟