• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت پی پال وریفای شده از کشور آمریکا با یک دبیت کارت.

football

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش اکانت پی پال وریفای شده از کشور آمریکا به اضافه یک دبیت کارت.

تمام اکانتها از طریق بانک آمریکایی وریفای میشه به نام خودتون.

اطلاعات لازم:

نام و نام خانوادگی.
اگر پاسپورت دارید شماره پاسپورت.
اگر ندارید شماره شناسنامه.
تاریخ تولد دقیق طبق شناسنامه.

یک اکانت یاهو باز می کنید مخصوص اکانت پی پال اکانت باز کنید بهتر هست امنیتش بیشتره.
اکانت همراه با پسورد که بهتره همه یک پسورد بزارید : pt123456 به من ارسال میکنید.
40 دلار ایگولد میریزید به این حساب:

account number: 2675411
Account Name: e-gold

و بچ نامبر رو هم همراه مشخصات ایمیل به من ارسال میکنید.

فعال شدن اکانت در 72 ساعت.

قابلیت برداشت از اکانت پی پال و واریز به کارت.
برداشت از طریق دستگاه های ATM.
قابلیت انتقال دلار به دیگر کارتهای اعتباری.

فرصت را از دست ندهید اکانتها محدود هست.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اینا همش با 40$؟
عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب
hung.gif

football

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله با 40 دلار ایگولد البته خیلی محدوده.

من چند روز پیش به صورت امتحانی برای اینکه ببینم اوضاع کارت اعتباری توی ایران چه جوریه از ads یک گیفت کارت 25 دلاری را 39 دلار ایگولد خریدم که 25 دلار موجودی داره دیدم قیمت ها وحشتناکه اونهم به خاطر تحریم یک عده واقعا دارن میبرن.

دوستان قیمتها واقعا وحشتناکه.
توی سیستم ما شما با 40 تا ایگولد صاحب یک دبیت کارت میشید که هم میتونید ازش توی مسافرت استفاده کنید و از دستگاههای ATM دلار برداشت کنید و حساب به حساب انتقال داشته باشید وهم اکانت پی پال وریفای شده با حساب بانکی که با این کارت مرتبطه.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از football :
بله با 40 دلار ایگولد البته خیلی محدوده.

من چند روز پیش به صورت امتحانی برای اینکه ببینم اوضاع کارت اعتباری توی ایران چه جوریه از ads یک گیفت کارت 25 دلاری را 39 دلار ایگولد خریدم که 25 دلار موجودی داره دیدم قیمت ها وحشتناکه اونهم به خاطر تحریم یک عده واقعا دارن میبرن.

دوستان قیمتها واقعا وحشتناکه.
توی سیستم ما شما با 40 تا ایگولد صاحب یک دبیت کارت میشید که هم میتونید ازش توی مسافرت استفاده کنید و از دستگاههای ATM دلار برداشت کنید و حساب به حساب انتقال داشته باشید وهم اکانت پی پال وریفای شده با حساب بانکی که با این کارت مرتبطه.
یعنی شما دبیت کارت رو تو ایران تحویل میدی ؟ چطوری میشه موجودی اش رو چک کرد ؟ آدرس وب سایت بانک رو هم میدید ؟

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام !!!
ببينم امنيت چقدر هست و چند درصد امكان داره اكانت ما رو ببندن ؟؟
من يك پال خيلي نياز دارم و اگه بخوام به حساب پال خودم پول بريزم بايد از چه روشي اين كار رو انجام بدم ؟؟؟
در ضمن ايگولد من هك شد 150 تا هم توش داشتم ديگه با اون كار نمي كنم از طريق ديگه اي مي شه براي شما پول ريخت

منتظر پاسخ شما هستم!!!

football

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارسال کارت به ایران 2 هفته طول میکشه.
آنلاین هم میتونید موجودی کارت را چک کنید.

اکانتها هم در صورتی بسته میشه که خودتون بی احتیاطی کنید از نظر سایت پی پال که همه خودشون اینجا بارها بحث کردن یا کار غیر قانونی انجام بدید.

فقط از طریق ایگولد میتونم دریافتی داشته باشم به خاطر مسائل امنیتی. چون اکانتها از امریکا صادر میشه.

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
نگفتين چطوري بايد حساب پاي پال رو شارژ كنم ؟؟؟

بعد 40 تا رو كه ما مي ديم موجودي حسابمون توي پال صفر هست درسته ؟؟

football

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شارژ حساب دیدم دوستان اینجا براتون انجام میدن. اما من میتونم از طریق ایگولد با 5 درصد کارتتون را شارژ کنم.

که البته فکر کنم دوستان اینجا ارزونتر براتون انجام بدن. در ضمن این حساب خوبیش به اینه که میتونید از پی پال به کارتتون ترنسفر داشته باشید.

فقط به عنوان اولین شارژ میتونم در هنگام صدور اکانت 24 دلار دبیت شما را شارژ کنم که میتونید باهاش خرید داشته باشید.

با 40 ایگولد میشه:

62 دلار ایگولد.

Nima Amini

Registered User
لایک‌ها
0
والله من نمیدونم!
یه اکانت دارم به اسمه یکی از بستگان تو آمریکا و دهنمون سرویس شد تا این اکانت رو باز نگه داشتیم.
یه بار با حسابه بانکی وریفای کرید. بستنش گفتن یه cc هم اضافه کن. اونم اضافه کردیم باز بستنش این ئفعه گفتن آدرس و تلفن را وریفای کن که ساعت مشخص میکردی و زنگ میزدن و اطلاعاتی در مورده حسابی که به Paypal اضافه کرده بودی میخواستن.
حالا شما می خواین با این شرایط اکانت بدین؟ بعد از یه مدت که گردشه پول تو حساب زیاد بشه باید تمامی این مراحل رو طی کنین. در مورده اون آدرسو تلفن میخواین چیکار کنین؟
آخه اصلاً اکانت وریفای شده paypal خریدو فروشش معنی داره؟ بار ها و بارها تو این forum مطرح شده و دلایل عدم اطمینان به اینجور پیشنهادات مطرح شده!

football

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکانتها هم محدود هست نه که من 100 تا اکانت بفروشم خیلی برام صادر کنه 15 تا 20 اکانت هست.

من نمیدونم مشکل شما چی بوده احتمال زیاد اعتبار مشکل داشته و اگر نه اصلا این چیزی که میگید منطقی نیست پی پال حدود 17 میلیون کاربر آمریکایی داره من اینو پارسال توی یک فروم امریکایی خوندم تازه پارسال. اگر بخواد به هر اکانتی اینجوری گیر بده اصلا منطقی نیست در ضمن این اکانتها توسط یک کارمند بانک صادر میشه که مشخصات بانک و شماره بانک میخوره و اعتبارش از اکانتی که یک شخص باز کرده به مراتب بیشتره.

یک نکته که باید عرض کنم اگر خیلی محتاط هستید شما اصلا لازم نیست توی اکانت پی پال رقم بالا را نگه دارید میتونید به راحتی انتقالش بدید به هر کارتی که میخواهید و این دیگه مشکلی برای بلوکه شدن اکانت هم نداره.

پی پال بیشترین گیری که روی حساب داره نقل و انتقال غیر قانونی هست نه اینکه بیاد گیر بده آدرس شما کجاس یا تلفن چک کنه اونهم وقتی که آدرس بانک آمریکایی باشه.

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
يكي از بستگان من تو انگيليس هست !!!
مي تونم از طريق اون پاي پال داشته باشم ؟؟
يعني اون برام ثبت نام كنه
چون مي گفت مجاني هست باز كردن حسابش
بعد از پال به ايگولد و بلعكس مي شه پول واريز كرد ؟؟

football

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میتونه براتون باز کنه.

اما به طور معمول نمیتونید از حساب پی پال به ایگولد ترنسفر داشته باشید با واسطه باید اینکار انجام بشه.

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
سلام، چند سوال.

1- آیا می توانید دبیت کارتی را که صادر میشود و paypal account را با Billing Address خودم در آمریکا ثبت کنید؟
2- آیا اینکار از راه ارسال و حواله بانکی به بانک تهران (ریالی) هم انجام میدید؟
3- هزینه دقیق صدور کارت و اینکه چقدر در ابتدا توی کارت هست؟
4- آیا امکان انتقال از توی حساب paypal به debit card خودمان بعدا وجود دارد؟

football

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این حساب خوبیش به اینه که میتونید از پی پال به کارتتون ترنسفر داشته باشید. و از کارتون به هر کارتی در سراسر دنیا.

اگر شما آدرسی دارید که بهش اطمینان دارید برای من فرقی نمیکنه میتونم بیلینگ با آدرس شما ست کنم.

در هنگام صدور اکانت 24 دلار دبیت شما را شارژ می کنم که میتونید باهاش خرید داشته باشید.

با 40 ایگولد میشه:

62 دلار ایگولد.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
کسی از ایشون خرید کرده تا حالا
اینجا بگه

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
ببینم یعنی فقط از پی پال می شه دریافت کرد یعنی مثلا از مستر کارت نمیشه دریافت کرد.

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از football :
فروش اکانت پی پال وریفای شده از کشور آمریکا به اضافه یک دبیت کارت.

تمام اکانتها از طریق بانک آمریکایی وریفای میشه به نام خودتون.

اطلاعات لازم:

نام و نام خانوادگی.
اگر پاسپورت دارید شماره پاسپورت.
اگر ندارید شماره شناسنامه.
تاریخ تولد دقیق طبق شناسنامه.

یک اکانت یاهو باز می کنید مخصوص اکانت پی پال اکانت باز کنید بهتر هست امنیتش بیشتره.
اکانت همراه با پسورد که بهتره همه یک پسورد بزارید : pt123456 به من ارسال میکنید.
40 دلار ایگولد میریزید به این حساب:

account number: 2675411
Account Name: e-gold

و بچ نامبر رو هم همراه مشخصات ایمیل به من ارسال میکنید.

فعال شدن اکانت در 72 ساعت.

قابلیت برداشت از اکانت پی پال و واریز به کارت.
برداشت از طریق دستگاه های ATM.
قابلیت انتقال دلار به دیگر کارتهای اعتباری.

فرصت را از دست ندهید اکانتها محدود هست.
سلام براتون private message و e-mail زدم لطفا چک کنید.
ممنون

football

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقدام برای صدور کارت انجام شد.

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
من هم می خواهم با این شرایط. لطفا emaili چیزی بدید (یا pm) کنید تا بتونیم کار را انجام دهیم.

بالا