کسی که چنین لولی رو گذاشته 300 تومن همین الآن به من نشون بدید ازش 400 می خرم! قیمت این اکانت خیلی بیشتر از این حرفاست. کسی که تو کار Clash of Clans باشه خودش متوجه میشه...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام در جواب کسی که میگه اکانت لول 120 به قیمت 300 میفروشن منم 400 نقد میخرم قیمت اکانت این دوستمون خیلی بیش از این حرفاست
زحمت نکشیدی واسه بازی پس حق قیمت گذاری هم ندارید
من به این دوستمون هم پیشنهاد میکنم بازیتو پاک کن اما زیر 800 نفروش چون قیمت اکانت اینه
درضمن دوست عزیز لول 130 تو سایت همسایه 15 میلیون قیمت داره کمی تحقیق کنید بعد صحبت کنید
منم اکانت لول 95 دارم با 5 کارگر 8 ماهه بازی میکنم زیر 1میلیون نمیدم . درضمن برای توضیح به شما که بازی انلاین هست و هر 2 ساعت سرور چک میکنه اگه هک هم باشه ( که نیست ) 2ساعت بعد بن میشی و بلاکت میکنه اگه نمیدونی بدون . باید کلش باز باشی تا ارزش اکانت متوجه شی
برای هر لول این بازی زحمت کشیده شده و رفتن از لول 95 به 96 برابر رفتن از لول 45 به 50 بازی هرچی میاد بالا تر سخت تر میشه .
ممنون