• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت golden-farm با درآمد روزانه 46 دلار

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
با سلام
یک عدد اکانت در سایت https://golden-farm.biz/ با درآمد روزانه ۴۶ دلار بفروش میرسد.
- نکته مهم!
این درآمد زمانی قابل برداشت هست که شما زیرمجموعه داشته باشید و من هیچ زیر مجموعه ای ندارم.
- سایت پانزی هست و هنوز هم پرداختی به کاربران داره.

تنها کار شما تبلیغ و جذب زیر مجموعه خواهد بود تا بتونید پول رو برداشت بزنید.
1609135740013.png

لطفا اگه براتون معقوله قیمت مد نظرتون رو ارسال کنید.

mahmod-1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام این جناب کسب درآمدش با بیت کوین هستش یا ریپل

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
خب اینکه کاری نداره به چندتا از دوستاتون بگید ثبت نام و فعالیت کنن البته مبلغ خودتون رو لو ندین
اگه شد برداشت بزنید یه پولی هم به اونا بدین

amin89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب اینکه کاری نداره به چندتا از دوستاتون بگید ثبت نام و فعالیت کنن البته مبلغ خودتون رو لو ندین
اگه شد برداشت بزنید یه پولی هم به اونا بدین

متاسفانه ثبت نام به تنهایی فایده ای نداره اونها باید سرمایه گذاری کنن منظورش از فعال هم همینه که پول بریزن تو سایت

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
من چک کردم سایت اسکمه داداش قبلا سر خودم اومده وقت تلف کردنه سایتهای کلیکی و اینا
برای کسب درآمد ببین به چی علاقه داری روی همون وقت بذار به پولش فکر نکن به علاقه ات فکر کن وقتی استاد بشی پول خودش میاد
اسکم بودن سایت

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
1611474860780.png
ببینید سایت اسکم نیس. میشه برداشت زد توش ولی باید خیلی زیر مجموعه بگیری تا اونا هم دیپوزیت کنن. در واقع هم پانزی هست هم هرمی. اونایی که تو اون سایت هم گفتن حرفشون درسته. مثلا میگه ۴۰٪ بیشتر نتونستم برداشت بزنم. بله درسته.
شما خودت نباید دیپوزیت کنی فقط باید زیر مجموعه بگیری اونا دیپوزیت کنن.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
مشاهده پیوست 1220173
ببینید سایت اسکم نیس. میشه برداشت زد توش ولی باید خیلی زیر مجموعه بگیری تا اونا هم دیپوزیت کنن. در واقع هم پانزی هست هم هرمی. اونایی که تو اون سایت هم گفتن حرفشون درسته. مثلا میگه ۴۰٪ بیشتر نتونستم برداشت بزنم. بله درسته.
شما خودت نباید دیپوزیت کنی فقط باید زیر مجموعه بگیری اونا دیپوزیت کنن.
اولا همین یعنی اسکم وقتی نشه بیشتر از ۴۰ درصد برداشت زد میشه اسکم
دوما یکی از نظرات هم نوشته من ۷ تا زیرمجموعه فعال هم دارم ولی دیگه پولی بهش پرداخت نکردن فقط ۳۰ درصد پولشو داده
سوما بعد از اون هم میگه اصلا طلا به تعداد کافی نیست

به نظرم شما وقتت رو تلف کردی دیگه پولت رو تلف نکن

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
من وقتی نذاشتم روش و پولی هم خرج نشده. این مقدار طی یک سال جمع شده. اولا راحت میشد برداشت زد خوب بود. الان سخت شده...

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
من وقتی نذاشتم روش و پولی هم خرج نشده. این مقدار طی یک سال جمع شده. اولا راحت میشد برداشت زد خوب بود. الان سخت شده...
منم قبلا تو یکی از این سایتهافعالیت کردم برای جذب کاربر اویل پرداختی دارن من خودم به روبل برداشت هم داشتم ولی بعدش شروع کرد به همین قمپز در کردنها

بالا