• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت NEOBUX و PAYZA ی من زیر قیمت

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام خدمت دوستان،

به دلیل مشکلات کاری و درسی و همچنین کمبود وقت از ادامه ی فعالیت در سایت های کلیکی، اینوست و به طور کلی کسب درآمد و فروم پرشین تولز معذورم،

به همین خاطر تصمیم گرفتم تا حساب neobux و پیزای خودمو که وریفای هم هستش زیر قیمت بفروشم،

قیمت حساب neobux من فقط 35$، با 11 رفرال مستقیم و فعال، 136 رفرال اجاره ای، متوسط درآمد 30$ در ماه.
قیمت حساب پیزای من: فقط 15$، وریفای شده.

در ضمن خریدار می تواند از بنر neobux من که در تاپیک مانیتورینگ ptc ها قرار داده ام { http://forum.persiantools.com/t311451.html } استفاده کند، لازم به ذکر است هر چند روز 1 تا 2 رفرال مستقیم از این بنر به تعداد رفرال هایم افزوده می شود که پس از خرید برای او می شود.

برای خرید می توانید از دلار پیزا یا لیبرتی استفاده کنید یا اینکه معادل ریالی آن را با قیمت روز دلار به حساب من واریز کنید.
فقط در صورتی که تصمیم قطعی برای خرید داشتید با ایمیل اطلاع دهید (
[email protected] ).

سند برداشت سوم از حساب neobux من ( دیروز ):

proof 3.jpg

موفق و پیروز باشید.
نواب جلالی

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
ای بابا ..

چرا آخه ؟؟؟؟؟

وقت آنچنانی نمی گیره که ...

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
عه...داش نواب بابا من تازه با این موضوع کسب درآمد و به خصوص با شما آشنا شده بودم. آخه چرا میخواید برید. من فقط تنها انگیزم بابت این موضوع(کسب درآمد از اینترنت) این بود که یکی دونفر مثل شما(سالار) رو شناختم و با شما آشنا شدم که از موفق و با علم ترین افراد در این زمینه هستید. و این برام انگیزه میشد که منم میتونم مثل شما بشم و در این راه از شما کمک بگیرم و پشت سر شما به این راه ائامه بدم. ولی الآن خیلی اعصابم خورد شد:(

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
حساب پیزا فروخته شد،
از فروش neobux هم منصرف شدم،
لطفا دیگر درباره ی خرید ایمیل نزنید،

موفق باشید.

بالا