• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت SecureAc و یا تمدید آن با ارزانترین قیمت ممکن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من نمایندگی SecureAc.com رو دارم و می تونم با کمتریم هزینه ممکن براتون تو این سایت اکانت باز کنم و یا اکانتتون رو تمدید کنم !

اول باید توضیحاتی در مورد SecureAc بهتون بدم:
یک برنامه هست که دانلود و نصبش می کنید و مشخصات اکانت خریداری شده خودتون رو به برنامه میدین و کانکت می شین! این برنامه امکانات زیر رو بهتون می ده:
عبور از هرنوع ف ی ل ت ر و محدودیت
سازگار با تمام سایتهای تجارت الکترونیک مانند egold , paypal و ...
سازگار با تمام سایتهای ارتباط جمعی مانند orkut , Gazzag و ...
افزایش سرعت اینترنت شما تا ۵ برابر
محافظت از اطلاعات محرمانه شما
جلوگیری از شنود و پیرگیری اطلاعات
امنیت در در بازدید از صفحات اینترنتی
امنیت بالا برای انجام معاملات آنلاین
کد کردن اطلاعات ورودی و خروجی
امنيت بالا در تجارت الکترونيک
امنیت در اطلاعات رد و بدل شده
استفاده بسیار آسان تنها با یک دکمه
سازگار با انواع ارتباطات اینترنتی
نصب بسیار ساده
بدون محدودیت در سرعت ، زمان و پهنای باند
اختصاص يک IP آمريکايي به کاربران

قیمت ها برای باز کردن اکانت جدید و یا تمدید:
6 ماهه: 12$
1 ساله: 22$

خرید و فروش از طزیق ایگولد انجام می شه !
در صورت تمایل به خرید همین جا اعلام کنید یا پیغام بگذارید.
با تشکر

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بسیا عالیه!!!
فقط خدا کنه تاپیک رو نبندن! آخه...خودتون میدونید که...

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
با سلام
من نمایندگی SecureAc.com رو دارم و می تونم با کمتریم هزینه ممکن براتون تو این سایت اکانت باز کنم و یا اکانتتون رو تمدید کنم !

اول باید توضیحاتی در مورد SecureAc بهتون بدم:
یک برنامه هست که دانلود و نصبش می کنید و مشخصات اکانت خریداری شده خودتون رو به برنامه میدین و کانکت می شین! این برنامه امکانات زیر رو بهتون می ده:
عبور از هرنوع ف ی ل ت ر و محدودیت
سازگار با تمام سایتهای تجارت الکترونیک مانند egold , paypal و ...
سازگار با تمام سایتهای ارتباط جمعی مانند orkut , Gazzag و ...
افزایش سرعت اینترنت شما تا ۵ برابر
محافظت از اطلاعات محرمانه شما
جلوگیری از شنود و پیرگیری اطلاعات
عبور از هرگونه فیلتر
امنیت در در بازدید از صفحات اینترنتی
امنیت بالا برای انجام معاملات آنلاین
کد کردن اطلاعات ورودی و خروجی
امنيت بالا در تجارت الکترونيک
امنیت در اطلاعات رد و بدل شده
استفاده بسیار آسان تنها با یک دکمه
سازگار با انواع ارتباطات اینترنتی
نصب بسیار ساده
بدون محدودیت در سرعت ، زمان و پهنای باند
اختصاص يک IP آمريکايي به کاربران

قیمت ها برای باز کردن اکانت جدید و یا تمدید:
6 ماهه: 12$
1 ساله: 22$

خرید و فروش از طزیق ایگولد انجام می شه !
در صورت تمایل به خرید همین جا اعلام کنید یا پیغام بگذارید.
با تشکر

قیمتهات خیلی خوبه من یک 6 ماه میخوام چه جوری اقدام کنم؟
1 ماه یا 3 ماه نداری؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
فقط ناراحت نشيد چطور ميشه اعتماد كرد چون مال من هم دي ماه شارژش تمام ميشه همين irspeed ديگه؟

ولي اين تاپيك مي گذاشتي داشتن اي پي براي لوگين تو پي پال گيرش كمتر بود اونطوري

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت هایی که من دارم می دم ارزونترین قیمت ممکن هست و از این ارزون تر امکان نداره ! من توی هر اکانت که باز می کنم یا تمدید می کنم فقط چند سنت برام سود می مونه (البته بجز کارمزد ایگولد) !
جناب pool اگه قبلا اکانت داشتین و الان قصد تمدید دارین کافیه اسم اکانتتون رو برام پیغام بگذارید تا من شماره حساب ایگولد خودم رو برای واریز پول براتون بفرستم ! بعد از واریز پول باید یه پیغام دیگه برام بفرستید که شامل Batch Number ایگولد باشه ! اکانتتون تا 12 ساعت بعد از پیغام دوم شارژ می شه ! اما اگه قبلا اکانت نداشتین فقط کافیه با مراجعه به سایت www.secureac.com از قسمت SignUp برای خودتون یه اکانت مجانی و بدون اعتبار بسازین و بعدش مراحل بالا رو طی کنین !
اکانت های 1 یا 3 ماهه هم دارم ولی به علت اینکه قیمتشون خیلی کمه ارزش معامله در اینجا برای من ندارن اما در سایتی که به زودی راه اندازی می کنم اکانت های 1 و 3 ماهه هم به فروش خواهند رسید ! البته اون موقع قیمت ها یه کمی بیشتر خواهند شد !
جناب mahiar0 چون تعداد پست های شما در این فروم خیلی زیاده من راضی هستم اول یک اکانت به شما بدم بعدش پولش رو شما تا 24 ساعت به حساب من واریز کنید ! اما باید لطف کنید و بعد از دریافت اکانت اینجا اعلام کنید تا بقیه دوستان هم اعتمادشون نسبت به من بالا بره !
در صورت تمایل پیغام خصوصی بگذارید.
با تشکر ...

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از لینک زیر می تونید برنامه SecureAc رو داونلود کنید با Username و Password ای که از اول روی خود برنامه هست می تونید بصورت Demo ازش استفاده کنید. البته در حالت Demo فقط چند تا سایت خاص رو براتون نمایش می ده ولی بعد از اینکه یک اکانت خریدین و در قسمت Username و Password برنامه اکانت خودتون رو دادین می تونین به تمامی سایت ها وارد بشین و از تمامی امکانات برنامه استفاده کنین!

Download
حجم فایل: 2.71 مگابایت

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
ممنون اقا اما منظورم اين نبود اول كي بده منظور اين بود كه معتبر ديگه يعني مثل irspeed ديگه
چون ايگولدم بسته است توي پيغام خصوصي شماره حساب اگر سيبا داريد بديد كه براي 6ماه تمديد كنم چند تومان ميشه

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک نمایندگی Platinum از SecureAc در تاریخ 2006-06-06 با اعتبار 1000 دلار خریدم که تا الان هم از اون 1000 دلار حدود 380 دلارش مونده ! از اول هم این نمایندگی رو برای فروش اکانت به عرب ها خریده بودم و چون دیدم فروشش به صورت دستی خوبه دیگه به فکر سایت زدن نیفتادم و الا فرق من با IrSpeed تو داشتن و نداشتن سایت هست ! پس در معتبر بودن اکانت ها شک نداشته باشین. در زمن من به خاطر اینکه خارج از ایران هستم حساب بانکی تو ایران ندارم ولی شاید بتونم تا چند روز آینده یه حساب از طریق یکی از دوستان تو ایران باز کنم که در این صورت شماره حساب رو بهتون می دم (شاید هم نتونم) ولی فعلا با ایگلد کار می کنم!
در ضمن من حاضرم تا 95% کل موجودی خودم در اکانت نمایندگیم در SecureAc رو از طریق E-Gold بصورت دلار دریافت کنم و نمایندگی خودم رو واگذار کنم. یعنی اگه 100 دلار اعتبارم مونده باشه 95 دلار می گیرم و واگذار می کنم. فعلا هم حدود 380 دلار اعتبار دارم! (در صورت تمایل پیغام بگذارید)

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
من یک نمایندگی Platinum از SecureAc در تاریخ 2006-06-06 با اعتبار 1000 دلار خریدم که تا الان هم از اون 1000 دلار حدود 380 دلارش مونده ! از اول هم این نمایندگی رو برای فروش اکانت به عرب ها خریده بودم و چون دیدم فروشش به صورت دستی خوبه دیگه به فکر سایت زدن نیفتادم و الا فرق من با IrSpeed تو داشتن و نداشتن سایت هست ! پس در معتبر بودن اکانت ها شک نداشته باشین. در زمن من به خاطر اینکه خارج از ایران هستم حساب بانکی تو ایران ندارم ولی شاید بتونم تا چند روز آینده یه حساب از طریق یکی از دوستان تو ایران باز کنم که در این صورت شماره حساب رو بهتون می دم (شاید هم نتونم) ولی فعلا با ایگلد کار می کنم!
در ضمن من حاضرم تا 95% کل موجودی خودم در اکانت نمایندگیم در SecureAc رو از طریق E-Gold بصورت دلار دریافت کنم و نمایندگی خودم رو واگذار کنم. یعنی اگه 100 دلار اعتبارم مونده باشه 95 دلار می گیرم و واگذار می کنم. فعلا هم حدود 380 دلار اعتبار دارم! (در صورت تمایل پیغام بگذارید)

حيف شد
ديگه ايگولد كه باطل شده براي بيشتر ايراني ها:(
ايشالا تا اخر ماه حساب باز ميكني تو ايران ميريزيم

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب mahiar0 براتون پیغام خصوصی گذاشتم لطفا بخونیدش.
از طریق SecureAc می تونید حساب ایگولد باز کنید بطوریکه بسته نشه ! فقط کافیه که IP تون رو از طریق SecureAc عوض کنید و آدرس رو هم یک آدرس در آمریکا بدین ! محاله حسابتون بسته بشه !

Mahiar0

لایک‌ها
1,210

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ایشون رو نمیشناسم ولی میدونم داشتن همچین نمایندگی و دادن اکانت به این قیمت ها چیز غیر عادی نیست . میتونید لیست تخفیف ها رو اینجا میتونید ببینید : http://secureac.com/resellers.php

با اینکه شاید به ظاهر ایشون رقیب ما باشند ، ولی خوشحالم که ایشون هم مثل ما از راه درست و نمایندگی رسمی اکانت‌های این شرکت رو میفروشن.

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از لطف شما جناب IrSpeed.com

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
سلام دوست گرامی با توجه به اینکه حساب های ایگولد در ایران بسته شده چگونه میتونم از شما اکانتی بخرم ؟ ممنونم

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
freebird جان براتون پیغام خصوصی فرستادم.

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه کسایی که از من اکانت می خرن خواهش می کنم که بعد از تست کردن سرویس وضعیت سرویس دهی رو همین جا اعلام کنن تا بقیه دوستان هم ببینن. با تشکر.

secureac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمایندگی رو به صورت کامل واگذار کردم و دیگه فروش اکانت نداریم.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
eeeee
عجب شانسي اوردم داشتم كامپيوتر خاموش ميكردم يه دفعه ديدم پيغام دادي والا فردا صبح زود داشتم بيرون ميرفتم ميخواستم واريز كنم
عجب شانسي
:D

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
ای بابا منم میخواستم واریز کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا