• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اینترنت پرسرعت نوین نت در شهر اهواز

takinhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فروش اینترنت پرسرعت نوین نت در شهر اهواز با دانلود 30 مگابایت

download.jpgisp.jpg

Last edited:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
فروش اینترنت پرسرعت نوین نت در شهر اهواز با دانلود 30 مگابایت

مشاهده پیوست 245259مشاهده پیوست 245260

برای درخواست سرویس خود با شماره
06115524315 تماس بگیرید تا راهنمایی های لاز انجام گردد.

خدا شانس بده :دی
فکر کنم با افزایش کاربرها سرعت هم تغییر کنه.

takinhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدا شانس بده :دی
فکر کنم با افزایش کاربرها سرعت هم تغییر کنه.

درحال حاضر شبکه که در اهواز راه اندازی کردیم از قدرت بالای برخوردار است که کیفیت سرویس ها رو چند برابر میکند .

takinhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز الان من اهواز هستم و از نوین نت سرویس دارم ! ولی سرعت دانلود نهایت 280 کیلوبایت ! الان من چطوری میتونم این سرعت رو داشته باشم ؟! :)

با سلام ما نماینده رسمی در شهر اهواز هستیم لطفا تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم انجام گردد باتشکر .
06115524315

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام ما نماینده رسمی در شهر اهواز هستیم لطفا تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم انجام گردد باتشکر .
06115524315

دوست عزیز بنده هم اهواز هستم و از نوین نت سرویس دارم ! ولی الان توی سایت دیدم اهواز اصلا نمایندگی نداره !! چطور شما نماینده رسمی هستید ؟!!

takinhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز بنده هم اهواز هستم و از نوین نت سرویس دارم ! ولی الان توی سایت دیدم اهواز اصلا نمایندگی نداره !! چطور شما نماینده رسمی هستید ؟!!

در حال حاضر کلیه اطلاعات ما ارسال شده برای شرکت نوین نت و تایید شده فقط بخاطر دفتر نتونستیم داخل سایت ثبت بشویم که دفتر هم اوکی شده بعد از تعطیلات فعال میگردد داخل سایت .

mboveiri

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز بالاترین سرعت روی ADSL 2 ی 24 مگابیت هست که 3 مگابایت بر ثانیه میشه، شما چطور 28 مگابایت دانلود دارید.؟ حتی اگه به داون استریم خودتون هم استناد کنیم که مودمی نداریم که با همچین داون استریمی کار کنه، سرعت شما 19 مگابایت بر ثانیه میشه، حتی اگر همه اینارو بزاریم کنار با زیرساختی که مخابرات ایران داره همچین داون استریمی اینقدر نویز داره که عملن بی استفاده میشه.

snitomb

Registered User
لایک‌ها
223
ما هم خر بلا نسبت!

بالا