• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایگلد حضوری برای سرمایه گذاری

yavar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به نیاز هموطنان عزیز برای داشتن حساب اینترنتی e-gold جهت استفاده در سایتهای سرمایه گذاری، بازار فارکس ( forex ) و کسب درامد از اینترنت، اقدام به ایجاد محیطی امن، شفاف و کاملا دوستانه جهت خرید و فروش ایگولد نموده ایم.

توجه نمایید که تمام معاملات حضوری و با قرار ملاقات در تهران انجام میپذیرد. دوستان شهرستانی نیز میتوانند جهت خرید از حسابهای سیبا و سپهر استفاده نمایند، و مبلغ خریداری شده توسط ایشان حد اکثر تا مدت ۱۲ ساعت به شماره حسابشان در e-gold واریز میگردد.

hhh-shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از yavar :
با توجه به نیاز هموطنان عزیز برای داشتن حساب اینترنتی e-gold جهت استفاده در سایتهای سرمایه گذاری، بازار فارکس ( forex ) و کسب درامد از اینترنت، اقدام به ایجاد محیطی امن، شفاف و کاملا دوستانه جهت خرید و فروش ایگولد نموده ایم.

توجه نمایید که تمام معاملات حضوری و با قرار ملاقات در تهران انجام میپذیرد. دوستان شهرستانی نیز میتوانند جهت خرید از حسابهای سیبا و سپهر استفاده نمایند، و مبلغ خریداری شده توسط ایشان حد اکثر تا مدت ۱۲ ساعت به شماره حسابشان در e-gold واریز میگردد.
سلام دوست عزیز
11.GIF

آدرسی یا تلفنی بده تا تماس بگیریم .
اگه لطف کنی شماره تماستون برای من ایمیل کنید ممنون میشم(آخه باهاتون زیاد کار دارم)
ایمیل من:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
مرسی و ممنون از همکاریتون(البته پیشاپیش)
64.GIF

tablighat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دلاري چند حساب ميكني ؟؟؟

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من در كمتر از 1 ساعت حتي مبالغ زياد را واريز مي كنم.حضوري هم انجام ميشه.

hhh-shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D آقا ياور اين شماره اي را كه دادي سركاريه؟........

.........0918

اگه اينجوريه خوب رك بگو دلار خبري نيست و اون مطالب بالا هم از روي وبلاگ كسي كپي شده!!!!!!!!

سركار نذار خوب نيست.

بالا