• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بازی آنلاین با بازی های خاص

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام یه سایت بازی آنلاین دارم که بازی هاش 3 ماه طول کشید تا قرار گرفت به این دلیل که سعی کردم فقط بازی های با کیفیت بالا قرار بدم

در کل نت همچین سایت گلچین شده ای نیست کسانی که منو می شناسن می دونن خدای بازی آنلاین هستم و اولین سایت بازی من هم akhjoonbazi.com بوده و خلاصه همه جوره تجربیاتم رو در این سایت به کار بردم این بازی ها از بین 10 هزار بازی انتخاب شده و تک تکشون بازی شده و حتی 1 مورد بازی بدرد نخور پیدا نمی کنید و به جرات می گم که هیچ کس نمی تونه ادعا کنه همچین گلچینی رو در کل نت دیده

روش خیلی برنامه ها داشتم و الکساشو تا زیر 200 ایران هم اوردم البته با پاپ اپ اما خوب یه پروژه خیلی شاخ تر رو استارت کردم و این شد که این سایت 3 4 ماهه غیر فعال مونده

از نظر سئو تمام نکات رعایت شده سیستمش هم وردپرسه که لیسانس مخصوصش خریداری شده

از همه لحاظ جای رشد داره

خرج هایی که برای سایت شده :

200 هزار تومان لیسانس وردپرس بازی

http://myarcadeplugin.com/buy/

غیر از هزینه های جانبیش و زمان 3 ماهه که واقعا کم نبود 24 ساعته در حال تست بازی های بودم

اما قیمت رو خیلی مفت می دم یعنی حتی نصف هزینه هایی که شده رو هم نمی خوام چون دلم نمیاد حذفش کنم می خوام دست یه نفر دیگه باشه

تابستون هم نزدیکه و بهترین بازدید رو این نوع سایت ها همیشه داشته و دارند

قیمت پایه : 250 هزار تومان باید هاستش هم همین 2 روز اینده باید تمدید بشه که با خریدار است

ادرس سایت : 2bazi.com

Last edited:

wpgostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
هاست از کجا هست دوست عزیز ؟
دامنه ir. هم داره ؟
بازدید کننده ؟
تعداد بازی های فعال ؟
اشکالاتی در قالب سایت هم هست مثلا اسکرول افقی میخوره

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
هاست از هاست دی اله

خیر نداره

روزی 250 300 از گوگل داره

بازی ها 624 بازی درجه 1

پولی که در نظر گرفته شده پوله لیسانس بیشتر نمیشه عزیزم فقط نمی خوام حذفش کنم و می خوام یکی که علاقه داره ادامش بده

این پول برام چیزی نیست سری به سیستم پاپ قبلیم بزنی برای این سایت روزانه 300 هزار تومان پاپ می ریختم خیالمم نبود

الان هم زدم تو یه کار دیگه که 1 ماهه دیگه مطمنن همه در موردش حرف می زنن اینکار اینقدر بزرگ هست که براش شرکت ثبت کردیم و 5 کارمند گرفتیم برای شروع

5257230

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز
چرا سایت توی سرچ گوگل اینقدر پایینه؟با سابقه شما در سایت خوب آخجون بازی(که البته الان خرابش کردن)و با تجربه شما عجیبه.این جور که به نظر میاد بک لینک هم واسش خریداری کردید.درسته؟الان هیچ بک لینکی روش نیست؟
با تشکر

بالا