• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بازی های Xbox 360 کارکرده اما تمیز

soheil707

Registered User
لایک‌ها
43
سلام

90 عدد بازی Xbox 360 موجود دارم به صورت یکجا فروخته میشه قیمت هر بازی 1500 (فرقیم نمیکنه 1دیسک یا 2 یا 3 تا) همه بازی ها LT+ 3 هستن با قاپ سفید (بعضی هم آبی) کریستال بعضی ها قاپ های کوچک و بعضی بزرگ

خودم همه بازی ها رو انجام دادم و 98 درصد از سالم بودن بازی ها مطمن ام ( xbox امو فروختم دیگه بازی هاشم میفروشم) از عکس ها هم میتونید ببینید که موی خط هم روی دیسک ها نیست خودم ادم وسواسی هستم روی دیسکو تمیزی و اینا :D بهر حال لیست اسم گیم ها هم توی عکس میتونید مشاهده کنید و فکر نکنم لازم به لیست کردن باشه اما بگم بازی های جدید و قدیمی از Alan wake گرفته تا Hardline و Fifa 15

بعضی ها هم بارنر مکس هستن ولی اکثر بیشترشون معمولی ولی بی ایراد (خودم که مشکلی باهاشون نداشتم و همه رو تموم کردم)

قیمت نهایی هم محاسبه هم کنید 90*1500=135000 که همون 130 هزار تومن

هزینه ارسال هم با بنده

در مورد اعتماد سازی هم عرض کنم که کاربر تازه وارد نوشته بله تا حالا اینجا چیزی نفروختم و امتیازی هم ندارم ولی هیچ مشکلی ندارم که اگهی رو توی سایت ایسام قرار بدم و از اونجا هم بخرید اما سهم ایسام رو هم شما باید بدید

بازم میگم همه بازی ها سالمه فقط محض اطلاع 2 کیسه زباله پر بازی LT+2 هم بوده که اونا رو ریختم دور اینا همش کار میکنن :D

لینک عکس ها(روشون کلیک کنید):

لینک شماره 1

لینک شماره 2

لینک شماره 3

لینک شماره 4

لینک شماره 5

لینک شماره 6

لینک شماره 7

لینک امضا

پ.ن: بازی GTA V موجود نیست اشتباهی عکسش توی لیسته اما VANQUISH و GUITAR HERO AEROSMITH موجودن به جاش که توی عکس نیستن

Last edited:

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
سلام

90 عدد بازی Xbox 360 موجود دارم به صورت یکجا فروخته میشه قیمت هر بازی 1500 (فرقیم نمیکنه 1دیسک یا 2 یا 3 تا) همه بازی ها LT+ 3 هستن با قاپ سفید (بعضی هم آبی) کریستال بعضی ها قاپ های کوچک و بعضی بزرگ

خودم همه بازی ها رو انجام دادم و 98 درصد از سالم بودن بازی ها مطمن ام ( xbox امو فروختم دیگه بازی هاشم میفروشم) از عکس ها هم میتونید ببینید که موی خط هم روی دیسک ها نیست خودم ادم وسواسی هستم روی دیسکو تمیزی و اینا :D بهر حال لیست اسم گیم ها هم توی عکس میتونید مشاهده کنید و فکر نکنم لازم به لیست کردن باشه اما بگم بازی های جدید و قدیمی از Alan wake گرفته تا Hardline و Fifa 15

بعضی ها هم بارنر مکس هستن ولی اکثر بیشترشون معمولی ولی بی ایراد (خودم که مشکلی باهاشون نداشتم و همه رو تموم کردم)

قیمت نهایی هم محاسبه هم کنید 90*1500=135000 که همون 130 هزار تومن

هزینه ارسال هم با بنده

در مورد اعتماد سازی هم عرض کنم که کاربر تازه وارد نوشته بله تا حالا اینجا چیزی نفروختم و امتیازی هم ندارم ولی هیچ مشکلی ندارم که اگهی رو توی سایت ایسام قرار بدم و از اونجا هم بخرید اما سهم ایسام رو هم شما باید بدید

بازم میگم همه بازی ها سالمه فقط محض اطلاع 2 کیسه زباله پر بازی LT+2 هم بوده که اونا رو ریختم دور اینا همش کار میکنن :D

لینک عکس ها(روشون کلیک کنید):

لینک شماره 1

لینک شماره 2

لینک شماره 3

لینک شماره 4

لینک شماره 5

لینک شماره 6

لینک شماره 7

لینک امضا

پ.ن: بازی GTA V موجود نیست اشتباهی عکسش توی لیسته اما VANQUISH و GUITAR HERO AEROSMITH موجودن به جاش که توی عکس نیستن
سلام سهیل جان.
120 خریدارم با همین شرایطی که خودت گفتی، فقط خواهشی که ازت دارم اینه که اول ارسال کنی چون امتیاز نداری وگرنه اگه یه چند تا امتیاز میداشتی مشکلی نبود.

soheil707

Registered User
لایک‌ها
43
سلام سهیل جان.
120 خریدارم با همین شرایطی که خودت گفتی، فقط خواهشی که ازت دارم اینه که اول ارسال کنی چون امتیاز نداری وگرنه اگه یه چند تا امتیاز میداشتی مشکلی نبود.
سلام عزیزم 120 به شرط پول پست با شما قبول هست ولی پرداخت بعد ارسال واقعا امکان پذیر نیست عرض هم کردم خدمتتون میتونم بذارم ایسام هم
پ.ن : حرف شمام درسته بله خودمم بودم با کسی که امتیاز نداره معامله نمیکردم چرا خودمم اینجا خیلی خرید کردم ولی دیگه چاره چیه :D
شما کدوم شهری؟

Deactivated

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
دوست عزیز اگه فروش نرفته عناوین زیر رو خریدارم :
LA Noire-Portal 2-Hardline-Bioshock Infinite-Advanced Warfare-payday-Ghost-Borderlands2-Alan Wake-Forza-Saints Row -Thief-Saint Row (Get out of hell)-Saints Row IV
Witcher 2
Dragons Dogma
شرایط ؟ تهران هستم

soheil707

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز اگه فروش نرفته عناوین زیر رو خریدارم :
LA Noire-Portal 2-Hardline-Bioshock Infinite-Advanced Warfare-payday-Ghost-Borderlands2-Alan Wake-Forza-Saints Row -Thief-Saint Row (Get out of hell)-Saints Row IV
Witcher 2
Dragons Dogma
شرایط ؟ تهران هستم
سلام هنوز موجود هست اما همه با هم فروش میرن جدا نمیشه شرمنده شما، اگه خواستید در خدمتتونم

Deactivated

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
سلام هنوز موجود هست اما همه با هم فروش میرن جدا نمیشه شرمنده شما، اگه خواستید در خدمتتونم
چه حرفیه! دشمنت شرمنده.
دوست عزیز خب اینارو شما به من بده بعدش از لیستت حذف کن :)
یه چند تا دونه بازی هست دییگه ...بی زحت یه عکس دوباره بگیر :)

soheil707

Registered User
لایک‌ها
43
چه حرفیه! دشمنت شرمنده.
دوست عزیز خب اینارو شما به من بده بعدش از لیستت حذف کن :)
یه چند تا دونه بازی هست دییگه ...بی زحت یه عکس دوباره بگیر :)
باشه اقا اگه میخوای مشکلی نیست ولی اگه میخوای بازی سوا ببری دونه ای 2 تومن حساب کنیم چون واقعا نمیصرفه واسه منم
در ضمن Thief و Forza دیروز تست کردم (رو ایکس باکس یکی از دوستا)کار نکردن نمیدمشون بهت که گله و دلخوری پیش نیاد، مشکلی نیست؟
پول پست هم با شماست بنده هم سنندج هستم
اگه شرایط رو قبول دارید لیست کامل از بازی ها رو بدید سوا کنم و عکس بگیرم براتون

بالا