• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بالاترین رده کامپوننت هرتز سری میل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali reza 222

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
سری میل هرتز بعنوان محصول HIGH END هرتز معرف همه دوستان هست. این کامپوننت تشکیل شده از ووفر ml 1600 مدل 2009 که خوش صداترین و البته کمیاب ترین ووفر میل هست و تویتر ml 280 که از خوش ساختترین و عالیترین تیوترهای بازار هست.
کامپوننت فوق آکبند هست و درب جعبه برای گرفتن عکس باز شده.قیمتی را که برای این کامپ در نظر گرفتم 860 تومان هست که با توجه به قیمت شرکت قیمت بسیار بسیار ایده آلی هست برای اون کسی که به این کامپ نیاز داره و قصد خریدش را داشته.و بجایی که از شرکت خرید کنه با قیمتی به مراتب نازلتر میتونه این کامپ را از اینجا خریداری کنه.
صحبت درباره خرید لطفا در پیام خصوصی.
شماره تلفن 09189591600
این هم عکس.

http://www.8pic.ir/images/95253660221238744824.jpg
http://www.8pic.ir/images/92560966249734979300.jpg
http://www.8pic.ir/images/99128541594646612232.jpg
http://www.8pic.ir/images/48608262261209666318.jpg
http://www.8pic.ir/images/85593227213302459359.jpg

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
تیوتر ها رو جدا میفروشی؟ قیمت رو پخ کن

ali reza 222

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان درباره تفاوت محصول های اند با محصولات رده پایینتر سوال کرده بودند که لازم هست عرض کنم اگر کسی واقعا دنبال بهترین صدا و متریال در هر برندی هست ناگزیر هست که از محصولات های اند و حرفه ای اون برند خریداری کنه.
مطمئنا هر شرکتی بهترین تکنولوژی ساخت و بهترین متریال و کیفیت ساخت را اختصاص میده به محصولات های اند خودش.درسته که از محصولات پایینتر میشه صدای خوب گرفت ولی مطمئنا فقط با محصولات های اند میشه به بهترین صدا و کیفیت رسید.البته به قول محمود خان هنر صدا گرفتن هم در این مورد بسیار دخیله.
برای اینکه از کیفیت ساخت و تکنولوژی ناب ایتالیایی این کامپ مطلع بشید چندتا عکس از این کامپ براتون قرار میدم.

ظرافت در طراحی سوراند را هم در عکس زیر میبینید.

یکی دیگه از خصوصیات بی نظیراین کامپ و این نوع ووفر استفاده از مگنت نئودینومی هست که فقط در محصولات برتر جهان دیده میشه.ضمن اینکه در این تکنولوژی با کوچک شدن مگنت نصب ووفر هم بسیار آسان شده و به جای کمتری نیاز هست.

[/quote]

ali reza 222

Registered User
لایک‌ها
69
من از اینها 2جفت رو ماشینم دارم خیلی خوبن کسانی که دنبال کامپ خوب هستند شدیدا توصیه میشه به نظر من هم قیمت خوبی دارن میدن

سلام
اقا پیمان دقیقا فرمایشتون درسته و یکی از بهترینهای بازار هست.حرف شما در این رابطه واقعا سنده چون کامپوننتهای گرانقیمت زیادی را تست کردید و چیزی که تونسته الان شما را راضی کنه همین کامپ میل هرتز هست.
قیمت را هم که از قیمت همکاری هم پایینتر زدم.انشالله دست اهلش بیفته.

ali reza 222

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
خوب تا الان درباره ووفر صحبت کردیم حالا بنا به تقاضای دوستان از مشخصات تویتر براتون لینک میزارم.
جالبه بدونید قیمت جهانی این تویتر 289 دلاره که اگر بخاهیم حساب کنیم میبینیم که یکجورایی این قیمتی که در ایران داره فروخته میشه بسیار بسیار مناسبتر از قیمت جهانی هست با توجه به نرخ دلار.گویی تمام اینها داره با همون دلاره 1000 و خورده ای فروخته میشه.

Hertz ML 280

[/quote]

l3ird

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حیف کراس اورش ۴۰۰ تومنه وگرنه خودم برمی داشتم.

ali reza 222

Registered User
لایک‌ها
69
حیف کراس اورش ۴۰۰ تومنه وگرنه خودم برمی داشتم.

سلام
دوست من قیمت کراس آورش دویست و خورده ای هست.اتفاقا تو همین سایت هم آقا پیمان برای فروش گذاشته.
ضمن اینکه بیشتر افرادی که کامپوننت میل هرتز را میخرند قصد بستن سیستم بصورت نتورک را دارند و همونطور که میدونید در این روش ووفر و تیوتر بطور مستقیم به آمپیلی وصل میشه و تنظیمات بصورت کاملا دلخواه از روی پخش انجام میشه و در این روش شما بسیار تنظیمات دقیقتری خواهید داشت.

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
دوستان اگه کسی از بچه های این فروم بلده نتورک ببنده و تهران هم حضور داره خبر بده خدمت برسم.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
وااااااااای.
بی پولی یه موجودیه که فقط دل ادم رو نمیسوزنه...
واقعا حبف که پول ندارم. با این قیمت این جنس ها...
علیرضا بگم خدا چیکارت نکنه.
حیف حیف.
این کامپ ها صداشون معرکس. عالیه. با این قیمت واقعا مفت یکی از بهترین صدا ها به دست میاد.

ali reza 222

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
یک کلیپ 7 مگابایتی از سایت یوتوپ براتون آپ کردم تا هنر ووفر این کامپ را در اجرا ببینید.میدبیس وحشتناکی داره که اگر کسی ابعادش را ندونه فکر میکنه این سابه که داره میزنه.

با اجازه آقای رضا قهرمانی(VIBRE)یک نقل از ایشون درباره میدبیس این کامپ هم براتون میزارم.

بهترین مید بیسی که مثال زدنیه رو داره حتی رینبو و ...هم به گردش نمیرسه....

این هم کلیپ مورد نظر

دانلود Hertz Mille You Tube flv

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
یک کلیپ 7 مگابایتی از سایت یوتوپ براتون آپ کردم تا هنر ووفر این کامپ را در اجرا ببینید.میدبیس وحشتناکی داره که اگر کسی ابعادش را ندونه فکر میکنه این سابه که داره میزنه.

با اجازه آقای رضا قهرمانی(VIBRE)یک نقل از ایشون درباره میدبیس این کامپ هم براتون میزارم.

این هم کلیپ مورد نظر

دانلود Hertz Mille You Tube flv

عجب چیزی بود:eek:hno:

ali reza 222

Registered User
لایک‌ها
69
خوب مثل اینکه این بحث نتورک برای بعضی دوستان خیلی شفاف نیست.
عرض شود برای استفاده از هر کامپوننتی دو روش وجود داره.
روش اول استفاده از کراس آور.در این روش کراس آور خودش کار تفکیک فرکانسها را انجام میده و برای تیوتر فرکانس خاص خودش و برای ووفر فرکانس خاص خودش را میفرسته.
در روش دوم که حرفه ای تر هست شما دیگه کراس آور را از مدار خارج میکنید و ووفر و تیوتر را مستقیم به آمپ وصل میکنید.در این روش بطور دستی از روی پخش فرکانسهای مربوط به تیوتر را به تویتر میدید و فرکانسهای ووفر را به ووفر.
یک جورایی مثل حالت اتوماتیک و منوال در دوربینهای دیجیتال عکاسی.روش اتوماتیک میشه همون کراس آور و روش منوال و دستی میشه حالت نتورک.البته بعضی پخشها این قابلیت را دارند مثل 8019 کنوود و یا 9887 آلپاین یا 80 پی آر اس پایونیر.
خدمت دوستمون هم عرض کنم در روش نتورک شما به یک آمپ 4 کانال نیاز دارید نه 3 تا آمپ.
ووفرها را میدید به 2 کانال و تویترها را به 2 کانال دیگه.همین....
برای این کامپوننت هم دوستان اگر خواستند میتونند کراس آور تهیه کنند یا مستقیم به آمپ وصلش کنند.
ببخشید سعی کردم ساده توضیح بدم اگر کم و کاستی بود.

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
خیلی ممنون از توضیحات شما
من ۸۰۱۹ رو پیش هرکی بردم گفت تنظیماتش رو بلد نیستم !

ali reza 222

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان لطفا دیگه موضوع تایپیک را منحرف نکنند.
چند نفر از دوستان هم در پیام خصوصی زنبیل گذاشتند.برای اینکه خدای ناکرده کدورتی پیش نیاد کامپها به اولین کسی که خریدش را قطعی کنه تعلق میگیره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا