اتقاقا منم از همین تعجب کردم
چون خودت نوشتی دونه ای
شما کجا تشریف داری؟
بله نوشتم گارانتی اصلی ایران هرتزکارانتی هم نگفتی
بنده سمت تهرانپارسم
اتقاقا منم از همین تعجب کردم
چون خودت نوشتی دونه ای
شما کجا تشریف داری؟
بله نوشتم گارانتی اصلی ایران هرتزکارانتی هم نگفتی
سلام داداش من718exدارم چرا با چوب میزنی سر باندامهر کدوم یه خصوصیاتی دارن که نمیشه با هم مقایسشون کرد کلا سبک صداشون با هم متفاوت ولی هر دو تو کیفیت صدا عالی هستن 690 یه مقدار قویتره 693x کیفیت صداش یه مقدار بهتره که خوب یه فرق باید بین باند 700 با 360 تومنی باشه البته اینی که میگم یه مقدار با هم فرق دارن مقایسون تو بهترین باندای موجود مگه نه که مقایسش با باندای مزخرفی مثل 6975 و 718 و امثال اینا شوخی
تعویض متاسفانه خیر به مبلغشون نیاز دارم که این قیمت گذاشتم فروشش الان تو مرکز تهران 367 تومن
چیز قابل داری نیست همش برای خودتونهسلام داداش من718exدارم چرا با چوب میزنی سر باندامولی بی شوخی خوش بحالتون چنین باندایی دارین ما که گداییم نداریم:general208:
درود بر شما استاد گرانقدر
آيا اين باند رو ميتونم جايگزين باند کارخانه اي سمند (تاقچه يا جلو) کنم ؟ البته بدون آمپ ؟
پاسخي که يک پيرمرد به سن من که هيچ دانشي در مورد سيستم صوتي اتوموبيل نداره متوجه بشه بدين سپاسگزار خواهم بود
نميخوام کار به تعويض تاقچه و ... بکشه. فقط يک صداي کم اما با کيفيت مد نظرمه. رويوي اين بلندگو در سايتهاي خارجي عالي بود
با سپاس
اخریش هم فروخته شد الان کسی نقدی بخواد میتونم براش بیارمبا co 609 ميزنيد بقيش رو سر بدم؟
نه متاسفانه حمید جانتعویضم داری آقا امیر؟