• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بالاترین مدل کواکسیال شرکت هرتز ((( HCX 690 ))) اکبند به قیمت عالی

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
لایک‌ها
32
هر کدوم یه خصوصیاتی دارن که نمیشه با هم مقایسشون کرد کلا سبک صداشون با هم متفاوت ولی هر دو تو کیفیت صدا عالی هستن 690 یه مقدار قویتره 693x کیفیت صداش یه مقدار بهتره که خوب یه فرق باید بین باند 700 با 360 تومنی باشه البته اینی که میگم یه مقدار با هم فرق دارن مقایسون تو بهترین باندای موجود مگه نه که مقایسش با باندای مزخرفی مثل 6975 و 718 و امثال اینا شوخی :)
تعویض متاسفانه خیر به مبلغشون نیاز دارم که این قیمت گذاشتم فروشش الان تو مرکز تهران 367 تومن
سلام داداش من718exدارم چرا با چوب میزنی سر باندام:(ولی بی شوخی خوش بحالتون چنین باندایی دارین ما که گداییم نداریم:general208:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
قیمت برای اخرین موجودی 350
انصافا الان با این قیمت 6975 بهتون نمیدم اگه وقتشو دارید حتما قیمت بگیرید

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
درود بر شما استاد گرانقدر

آيا اين باند رو ميتونم جايگزين باند کارخانه اي سمند (تاقچه يا جلو) کنم ؟ البته بدون آمپ ؟
پاسخي که يک پيرمرد به سن من که هيچ دانشي در مورد سيستم صوتي اتوموبيل نداره متوجه بشه بدين سپاسگزار خواهم بود
نميخوام کار به تعويض تاقچه و ... بکشه. فقط يک صداي کم اما با کيفيت مد نظرمه. رويوي اين بلندگو در سايتهاي خارجي عالي بود

با سپاس

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
سلام
برای سمند باید رویه تاقچه عقب بردارید چون بانداش 16 سانتی باید یه مقدار دورشو براتون ببرن که جا بشه بعد رویشو میذارید
یعنی خود رویه عقب دست نمیخوره فقط یه مقدار اهن زیرش برش میخوره
بدون امپ صداش خوبه چون خودم نصب کردم ولی بخواید کل صداشو بگیرید باید امپ تهیه کنید
درود بر شما استاد گرانقدر

آيا اين باند رو ميتونم جايگزين باند کارخانه اي سمند (تاقچه يا جلو) کنم ؟ البته بدون آمپ ؟
پاسخي که يک پيرمرد به سن من که هيچ دانشي در مورد سيستم صوتي اتوموبيل نداره متوجه بشه بدين سپاسگزار خواهم بود
نميخوام کار به تعويض تاقچه و ... بکشه. فقط يک صداي کم اما با کيفيت مد نظرمه. رويوي اين بلندگو در سايتهاي خارجي عالي بود

با سپاس

بالا