iCelestia
Registered User
سلام به دوستان عزیز در انجمن PT
یک جفت باند JVC CS HX6946 موجوده که برای فروش گذاشتم.
کارکرد حدود 3 ماه هست.اما بیش از یک سال ازش استفاده نشده و تو کارتن مونده.
موقع خرید مغازه دار خودش نصب کرد و کارتنشو تحویل نگرفتیم.پس بدون کارتن و کاتالوگ هست.
دلیل فروش:3 ماه پس از نصب،پدرم ماشین رو فروخت.دیگه حس گذاشتن باکس یا سوراخ کردن ماشین نبود.
توضیحات:من تو فاز car audio system inchiza نیستم! اما کیفیتشون خیلی خوبه.شایدم من بهترش رو ندیدم.واسه کسی که می خواد با قیمت متوسط کیفیت رو تجربه کنه خوبه.
قیمت:نوش حدود 80 تومنه.از قیمت دست دو خبر ندارم.پس قیمت با شما.فعلا 50-حدود دستم بیاد،قیمت مقطوع قرار می دم.
نحوه تحویل:در بندرعباس حضوری-شهرهای دیگر ابتدا واریز بعد ارسال و هزینه پست حتما 50-50
پذیرای پیشنهادات شما هستیم.
اسپم مایه آپ است.
لینک محصول و عکسها:
JVC CS HX6946 - car speaker - Car speakers - CNET Archive
مؤید و منصور باشید.
یک جفت باند JVC CS HX6946 موجوده که برای فروش گذاشتم.
کارکرد حدود 3 ماه هست.اما بیش از یک سال ازش استفاده نشده و تو کارتن مونده.
موقع خرید مغازه دار خودش نصب کرد و کارتنشو تحویل نگرفتیم.پس بدون کارتن و کاتالوگ هست.
دلیل فروش:3 ماه پس از نصب،پدرم ماشین رو فروخت.دیگه حس گذاشتن باکس یا سوراخ کردن ماشین نبود.
توضیحات:من تو فاز car audio system inchiza نیستم! اما کیفیتشون خیلی خوبه.شایدم من بهترش رو ندیدم.واسه کسی که می خواد با قیمت متوسط کیفیت رو تجربه کنه خوبه.
قیمت:نوش حدود 80 تومنه.از قیمت دست دو خبر ندارم.پس قیمت با شما.فعلا 50-حدود دستم بیاد،قیمت مقطوع قرار می دم.
نحوه تحویل:در بندرعباس حضوری-شهرهای دیگر ابتدا واریز بعد ارسال و هزینه پست حتما 50-50
پذیرای پیشنهادات شما هستیم.
اسپم مایه آپ است.
لینک محصول و عکسها:
JVC CS HX6946 - car speaker - Car speakers - CNET Archive
مؤید و منصور باشید.