• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش باند اینفینیتی سری رفرنس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
فروش باند اینفینیتی سری رفرنس
اینفینیتی تو کیفیت زبان زد همه برند ها هست .....
این کواکسیال مشابه اکبند هست و خیلی حجم صدای خوبی داره و بیشتر از حجم صدا کیفیت بی نظیری داره .......
قیمت این کواکسیال رو به دلیل نیاز مالی 125 در نظر گرفتم ............

http://upload.tehran98.com/images/krrufbucq288ec0hd95l.jpg

http://upload.tehran98.com/images/qgiq7bjxmjd589czoktk.jpg

http://upload.tehran98.com/images/mibpdiofs0ri0fw9ej2i.jpg

یا علی

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
امید جون این ها رو با کامپوننت rbc_6 تعویض نمیکنی؟پول نیست وگرنه برمیداشتم البته کامپ های منم مثل آکبند هست یعنی واقعا آکبنده - پرتاب صدا و بیسش چطوره؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
نزن این حرف رو ...این متعلق به توست ..... ادرس بده بفرستم برات ......
بیس تا حالا ازش نگرفتم ولی رو ماشین شاگردم بستم و پرتاب صدا و حجم صدای فوق العاده ای داره .......
خیلی قدیمیه و اصلا پیدا نمیشه ......
ا

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
نزن این حرف رو ...این متعلق به توست ..... ادرس بده بفرستم برات ......
بیس تا حالا ازش نگرفتم ولی رو ماشین شاگردم بستم و پرتاب صدا و حجم صدای فوق العاده ای داره .......
خیلی قدیمیه و اصلا پیدا نمیشه ......
ا

فدات بخدا شرمنده میکنی بنویس آدرس رو :دی - شوخی کردم ناراحت نشی داداشی خیلی خوشم میاد ازت - بزار ایشالله شاید در آینده مشتری بشیم ولی فعلا قسمت نیست - ایشالله خوب بفروشی ;)

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
در هر صورت من در خدمتم ......

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
نه حاجی ...ناراحتی چیه ؟ این حرفا کجا بود؟
چرا ناراحت باشم ؟ دلیلی نداره ..... تو سرور مایی .
در هر صورت فروش ادامه داره .....

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
داداش جان این چنت ار ام اسه.
یه لینک ازش میدی؟
و قیمت کف رو پ خ کن برام بی زحمت.

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

همچنان با شرایط قبل هستم.

یا حق

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .....
دوستان این باند خیلی کم کار کرده .....بسیار سالم ..... منتها از اینی که فکر کنید من واستون میفرستم جنسو بعد شما پولو میزنید بیایین پایین .....................

باند هم چنان موجوده ..... با خریدار واقعی راه هم میام .....

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
سلام .....
دوستان این باند خیلی کم کار کرده .....بسیار سالم ..... منتها از اینی که فکر کنید من واستون میفرستم جنسو بعد شما پولو میزنید بیایین پایین .....................

درود

اخوی شما که از جنست مطمئنی و همچنین اعلام می کنی کم کارکرد هست پس چرا از واسط معامله استفاده نمی کنی ؟؟
شما با 50 تا پست انتظار داری دوستان بهتون اطمینان کنند و لی شما به سابقه 6 ساله و همچنین 90 فیدبک مثبت بنده اطمینان نکنید ؟؟؟ :blush:
سوابق بنده هیچی ولی سوابق معتمدین بازارچه مثلا کاربران galaxysky / navid_ati / otello و همچنین مسئول مسابقات سایت roozbeh_72 رو می تونید به عنوان واسطین معامله خوب در نظر بگیرید.

به هر حال با هر کدوم از کاربران بالا به عنوان واسط معامله موافق بودید اعلام کنید تا بریم سر معامله.
موفق و موید باشید

یا حق

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
سلام .....

دوست من. منم طالب اين باندام. ولي باور كن شما حتي كاربر ثبت شده هم نيستي. ما همه اين راهو رفتيم. همين دوستمون evenger از بچه هاي خوبه كه بنده جنس رو براشون اول ارسال كردم اون موقع كه مث شما بودم و البته ايشون هم به محض دريافت هزينه رو پرداخت كردن و انسان شريفي هستن. بالاخره آدم تو بازارچه بايد يه مبنايي واسه معامله داشته باشه ديگه كه خب مديران زحمت امتياز بازارچه رو كشيدن كه بدرد همين اعتماد سازي ها ميخوره. بنده هنوزم اگه بخوام با يوزر evenger معامله كنم با توجه به امتيازشون براشون اول ارسال ميزنم. باور كن كه همونقدري ايشون رو ميشناسم كه شما ميشناسين.
البته چون خودم ميخواستم واسه باندا پيشنهاد بدم اينو نوشتم. شما هم اگه جاب ما بوديد منطقي بود كه همينجوري رفتار كنين. در هر صورت اميدوارم خوب بفروشي ولي اونقدر بگم كه خيلي وقتا ضرر كردم ولي نزاشتم سابقم خراب شه كه البته درستشم همينه. كسي واسه ١٢٥ تومننمياد سابقشو خراب كنه. نه اينكه ١٢٥ تومن ارزش نداره البته بالاي سره و گاهي اوقات معامله براي ٢-٣ هزارتومن انجام نميدم ولي در مقابل سابقه ٨٠ امتيازي باور كن هيچي نيست. ايشاله اين راهو رفتي و امتيازت به 30-40 رسيد بهتر متوجه ميشي كه منظورم چيه.
در هرصورت بازم عذر ميخوام دخالت كردم و موفق باشي و جنس خودتونه و اختيارشو دارين.
ياحق

Last edited:

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
درود بر همگی

من خودم کاربر تازه وارد هستم ولی به صورت اینترنی خرید و فروش زیادی کردم .
برای امثال من که تازه وارد هستیم و کمی اعتماد کردن بهمون سخته , بهتره برای شروع به صورت حضوری جناسمونو بفروشیم تا بچه ها شناخت بیشتری ازمون پیدا کنن و امتیازمون بره بالاتر . من خود همیشه سعی کردم جناسمو حتی شده با قیمت کمتر , ولی حضوری بفروشم .
الانم توی این فروم یه سیستم صوتی به صورت حضوری فروختم , اینجوری دردسرش کمتره و خریدار دستگاهو تست میکنه و با خیالی راحت خریدشو انجام میده .

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
دوست من. منم طالب اين باندام. ولي باور كن شما حتي كاربر ثبت شده هم نيستي. ما همه اين راهو رفتيم. همين دوستمون evenger از بچه هاي خوبه كه بنده جنس رو براشون اول ارسال كردم اون موقع كه مث شما بودم و البته ايشون هم به محض دريافت هزينه رو پرداخت كردن و انسان شريفي هستن. بالاخره آدم تو بازارچه بايد يه مبنايي واسه معامله داشته باشه ديگه كه خب مديران زحمت امتياز بازارچه رو كشيدن كه بدرد همين اعتماد سازي ها ميخوره. بنده هنوزم اگه بخوام با يوزر evenger معامله كنم با توجه به امتيازشون براشون اول ارسال ميزنم. باور كن كه همونقدري ايشون رو ميشناسم كه شما ميشناسين.
البته چون خودم ميخواستم واسه باندا پيشنهاد بدم اينو نوشتم. شما هم اگه جاب ما بوديد منطقي بود كه همينجوري رفتار كنين. در هر صورت اميدوارم خوب بفروشي ولي اونقدر بگم كه خيلي وقتا ضرر كردم ولي نزاشتم سابقم خراب شه كه البته درستشم همينه. كسي واسه ١٢٥ تومننمياد سابقشو خراب كنه. نه اينكه ١٢٥ تومن ارزش نداره البته بالاي سره و گاهي اوقات معامله براي ٢-٣ هزارتومن انجام نميدم ولي در مقابل سابقه ٨٠ امتيازي باور كن هيچي نيست. ايشاله اين راهو رفتي و امتيازت به 30-40 رسيد بهتر متوجه ميشي كه منظورم چيه.
در هرصورت بازم عذر ميخوام دخالت كردم و موفق باشي و جنس خودتونه و اختيارشو دارين.
ياحق

درود

دوست قدیمی من حالت خوبه ؟؟
عزیز شما اون دفعه لطف کردید . چون اعتبار و سوابق شما دست کمی از خیلی از معتمدین سایت نداره. و معامله با شما یکی از بهترین معامله های بنده بوده. چون شخصیت و اعتماد توی شما به وضوح مشهوده.
به هر حال امیدوارم راه کاری واسه این موضوع اندیشیده بشه. منتظر استارتر عزیز هستیم
موفق و موید باشید

یا حق

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
هر کسی خواست من در خدمتم ...... نمیخوام زیاد حرف بزنم ..... و خواهشا پست های بی مورد نزارین ......

این باند موجوده در شرایط سلامت کامل ......

فروش هم نرفت واسم مهم نیست ......

یا علی
09119251175
09359963993
امید اکبری

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
http://forum.persiantools.com/t318220.html
به منظور اجراي قانون عکس با# يوزر کاربري پرشين تولز همراه با اسم فروم و تاريخ کنار کالا#تاپيک شما تا زماني که يک عکس با اين مشخصات براي من پي ام کنيد(يوزر به صورت تايپ روي عکس قبول نيست)باز نخواهد شد
اول عکس تهيه کنيد بعد تاپيک بزنيد!!
در صورت ايجاد همين تاپيک مجددا بدون رعايت قوانين با شما برخورد خواهد شد
(نريد عکس از کارتن خالي نگيريد حداقل يه چيزايي از کالا مشخص باشه)
بعد از باز شدن تاپيک عکس ها رو توي پست اول بذاريد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا