• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش باند بيضي.كواكسيال اكبند مدل Memphis MC692

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
سلام
لينك سازنده
MClass Coaxial Speakers from Memphis Car Audio
صداي شارپ و بسيار خوبي داره
كراس اوور براي تفكيك صداي بهتر در فركانسهاي بالا داره
اكبنده
كارتن و متعلقات هم به طبع اكبندي موجوده.

قيمت 400 تومان .بدون تست و پلمپ.
ذر صورت نياز پ . خ داده و با با شماره زير تماس حاصل فرماييد.
09193404912

Last edited:

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
قيمت واقعيش 460 تومانه
و زيره قيمته

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
400 براي اين كواكسيال مفته
و 60 تومان زيره دارم ميدم
جالبه كه اين باند اكبند مونده هنوز

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شاید برای یه عده از دوستان شناخته شده نباشه این برند ،
ولی بنده خودم استفاده کردم و باید بگم واقعا عالی ه در این سطح ، صدای خیلی بهتری رو نسبت به مدل هایی مثل 6975 ارائه میده ، قیمت فروشنده هم برای مصرف کننده واقعا مناسبه

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
تشكر از دوست عزيزم بابت توضبحاتي كه ارابه دادند و واقعا هم برند Memphis جزو برندهاي تراز اول محسوب ميشه كه كيفيت ساخت بالاي قطعات ارايه شده توسط اين شركت در سطح بالاييه و در كنار اين مهم هميشه در قسمت نو اوري و تكنولوزي هم حرفهاي زيادي رو در محافل بين الملل ارايه داده

amir designer

Registered User
لایک‌ها
13
شاید برای یه عده از دوستان شناخته شده نباشه این برند ،
ولی بنده خودم استفاده کردم و باید بگم واقعا عالی ه در این سطح ، صدای خیلی بهتری رو نسبت به مدل هایی مثل 6975 ارائه میده ، قیمت فروشنده هم برای مصرف کننده واقعا مناسبه
کاملا تایید میشه.یک کواک با ووفر کربنی هست و بسیار خوش صدا.60 وات rms که واقعا تحمل خوب و حجم صدا و تفکیک صدای مناسبی (به دلیل داشتن کراس) داره.
قبل از عید تا 480 هم تو عباسی قیمت داشتم.البته مشخصه کدوم مغازه رو میگم.چون هر کسی نداره.
رضای عزیز هم تایید شده هستن در زمینه سستم های صوتی.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
مخلص سرورم امير جون هم هستيم.تابيك رو منور كرديد با قدمتون.
دقيقا يكي از بهترين كواكسيالهاي موجوده كه كيفيفيت صدا تفكيك و وضوح صداش تا حديه كه ازش مكررن حتي در نمايشكاه سيستم صوتي هم استفاده شده...از كواكسيال به ندرت در نمايشكاهها براي اجرا استفاده ميكنند
اما وضوح كيفيت حجم صداي اين مدل در حديه كه حتي ازش در اين محافل هم استفاده ميكنند.
مرسي

amir designer

Registered User
لایک‌ها
13
مخلصم رضا جان.بزرگواری.اینقدر کم پیدا شدی،دلمون تنگ شده واست.داداش از پروژه سیستم DDت چه خبر؟
دوستان عرض کنم داش رضا از سیستم بازهای بسیار کار درست و قدیمی هستن.
دقیقا یک مدت این کواک رو داشتم و کیفیت وتفکیک بسیار بسیار خوبی داشت و فراتر از 60 وات حجم صدا داره.حتی میدبیس هم گرفتمکه به سیستم اضافه کنم که کلا پشیمون شدم.هر چی باشه ممفیس هست دیگه.

Last edited:

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
قربونت امير جون و كم سعادتي از جانب ماست و دل ما هم انصافا واسه شما خوبان و رفقاي قديمي تنگ شده...كه هميشه عاشق كمالات بالاي شما بودم و هستم و خواهم بود.
سيستم دي دي خبري نيست و اهدافم با گرون شدن روز به روز دلار به هم ريخت و در اون بين ضررهاي زيادي هم بهم تو فروششون وارد شد.

دوستان طبق فرمايش استاد امير هم يكي از بهترين كواكسيالهاي موجود در كشوره كه همه جوره نكات لازم در طراحي يك كواكسيال خوب و جرفه اي در اون لجاظ و رعايت شده كه ميشه به وزن
كم ووفر هم اشاره كرد كه در راندمان و دقت ووفر هم نقش بالايي رو ايفا ميكنه.
نميدونم شرايط مهيا بشه احتمال كنسل شدن فروش هم شايد باشه.

amir designer

Registered User
لایک‌ها
13
مخلصم رضا جان.سروری.ای بابا حیف شد اوون سیستمت،متاسفانه تو سیستم بازی گاهی یه طرفش ضرر هست .مطمئنم با یک سیستم قویتر بر میگردی.چون تجربت فوق العاده بالاست تو جمع کردن سیستم.
دقیقا نکته مهمی رو اشاره کردی.تو طراحی ووفر مهمترین نکات شامل سبک بودن و ترجیحا کاغذی بودنش هست که کیفیت بسیار بالایی ایجاد میکنه.البته الان اینقدر کنوود و مارشال و هکتور و مکسیدر و ... ریخته تو بازار که دیگه کسی ممفیس رو نمیبینه و نخواهد دید.این در مورد سایر برندهای معتبر هم صادق هست متاسفانه.کواک بسیار خوبیه و امیدورام کسی که صدا شناس باشه برش داره.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
قربون داداشم امير خان برم كه ما رو شرمنده خودشون ميكنند و شما عزيز و سرور مايي... . ضررهاي سيستم كه حسابي زياد شد وقفه ي بين خريد هم كم تاثير بد رو اين قضيه نداشت كه باعث خراب شدن در جمع كردنه يكي از سنگين ترين ستاپهايي كه قرار بود جمع كنم و نشد و قسمت نبود.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
قیمت واقعی این باند کواکسیال 460 الی 480 تومانه.

و اکبند و پلمپ هم هستش
بدون تست
و قیمتی که براش در نظر گرفتم 400 تومانه و زیره قیمته تا زودتر بفروش برسه
همچین کواکسیالی با این صدا و کیفیت ساخت رو با این پول نمیدن

بالا