• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بسته های ایرانسل با تخفیف ۱۰+۹ درصد (دارای نماد اعتماد)

farbodteh

Registered User
لایک‌ها
23
سلام ، من یک بسته 108 گیگ ( 36+72 ) میخوام اما نمی تونم توی سایت ثبت نام کنم ، اگر بدون ثبت نام خرید کنم مشکلی نداره ؟
کد تخفیف الان چیه که 10+9 شامل بسته من بشه ؟

peykfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام ، من یک بسته 108 گیگ ( 36+72 ) میخوام اما نمی تونم توی سایت ثبت نام کنم ، اگر بدون ثبت نام خرید کنم مشکلی نداره ؟
سلام دوست عزیز فعلا سازمان تنظیم مقررات با دو اپراتور ایرانسل و همراه اول به دلیل گرون فروشی چند روز قبل شون وارد نزاع شده :confused:
علی ای الحاله هیچ بسته بلند مدتی توسط ایرانسل ارائه نمیشه پس امکان فعالسازی هم موقتا وجود نداره اما اگر مایل هستید می تونید شارژ با تخفیف ۱۰+۹ از سایت خرید کنید تا به محض برگشت بسته ها به حالت سابق، خودتون بتونید بسته مورد نظرتون رو فعال کنید.
فعلا باید منتظر موند تا ببینیم نتیجه این نزاع چی میشه و سر انجام بسته ها و قیمتشون...:rolleyes:

peykfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
در ضمن بابت ثبت نام احتمالا پسورد انتخابی شما ضعیف هست برای همین به مشکل می خوره در ضمن هیچ اجباری برای ثبت نام نیست فعلا شارژ و بسته های کوتاه مدت در سایت موجود هست جهت خرید
سوالی بود در خدمتم;)

بالا