• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

------ فروش بسیار فوری عطر بلو د شنل اصل بدون جعبه به نصف قیمت ------

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
درود بر دوستان
یک مورد bleu de chanel موجوده.
کلاً 2-3 پاف زده شده و مسافری اومده به عنوان هدیه
مقصد فروشش رو دارم . قیمتش تو بازار حدود 400 ئه و بنده فقط و فقط تا آخر این هفته 230 اون رو میدم و بعدش به مغازه دار داده میشه
اصل بودنش هم توسط دوست با سابقه مون تایید شده http://forum.persiantools.com/threads/__-فروش-عطر-اوریجیتال-بلو-شانل-chanel-de-bleu-___.732132/#post-11438016
در خدمتم
ضمناً اگر کسی ایسی میایکی نوئیت داشته باشه تعویض میکنم باهاش و مبلغی سر میگیرم

img_20151003_114901-jpg.865464

img_20151003_114821_1-jpg.865463

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
درود بر دوستان
یک مورد bleu de chanel موجوده.
کلاً 2-3 پاف زده شده و مسافری اومده به عنوان هدیه
مقصد فروشش رو دارم . قیمتش تو بازار حدود 400 ئه و بنده فقط و فقط تا آخر این هفته 230 اون رو میدم و بعدش به مغازه دار داده میشه
اصل بودنش هم توسط دوست با سابقه مون تایید شده http://forum.persiantools.com/threads/__-فروش-عطر-اوریجیتال-بلو-شانل-chanel-de-bleu-___.732132/#post-11438016
در خدمتم
ضمناً اگر کسی ایسی میایکی نوئیت داشته باشه تعویض میکنم باهاش و مبلغی سر میگیرم

img_20151003_114901-jpg.865464

img_20151003_114821_1-jpg.865463
دوست محترم سلام
اين تضميني را كه فرموديد دوست عزيزمون كرده ، آيا خود ايشون ادكلن را ديده و تست كرده ؟ اين سوال را به اين دليل كردم كه حتما در جريان هستيد كه برند شانل از اون برندهايي است كه الي ماشاء الله ، ادكلن تقلبي داره. مخصوصا همين بلو شانل و آلور اسپرت و ... شايد دليل اينكه تا حالا ادكلنتون فروش نرفته به همين دليل باشه. ضمنا لطفا اينقدر عصباني نباشيد . من يك عالمه ادكلن شخصي خودم را براي فروش در تاپيكم گذاشتم كه بفروشم . مدتها است . ولي موفق به فروش فقط بعضي از اونها شدم. ضمنا با كمال احترام عرض ميكنم كه ادكلن ادو توالت 100 ميل شما با جعبه و اوريجينال در سايت عطر خانه به قيمت 368 تومن داره فروخته ميشه . نه مبلغي كه شما فرموديد.

Last edited:

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
دوست محترم سلام
اين تضميني را كه فرموديد دوست عزيزمون كرده ، آيا خود ايشون ادكلن را ديده و تست كرده ؟ اين سوال را به اين دليل كردم كه حتما در جريان هستيد كه برند شانل از اون برندهايي است كه الي ماشاء الله ، ادكلن تقلبي داره. مخصوصا همين بلو شانل و آلور اسپرت و ... شايد دليل اينكه تا حالا ادكلنتون فروش نرفته به همين دليل باشه. ضمنا لطفا اينقدر عصباني نباشيد . من يك عالمه ادكلن شخصي خودم را براي فروش در تاپيكم گذاشتم كه بفروشم . مدتها است . ولي موفق به فروش فقط بعضي از اونها شدم. ضمنا با كمال احترام عرض ميكنم كه ادكلن ادو توالت 100 ميل شما با جعبه و اوريجينال در سايت عطر خانه به قيمت 368 تومن داره فروخته ميشه . نه مبلغي كه شما فرموديد.
سلام خدمت شما
در اون تاپیک هم پیام دادم. بله. ایشون چون همشهری بنده هستن و دو مغازه عطر فروشی هم دارن، خود من برای اینکه شکم برطرف بشه بردم پیش ایشون و اصل بودنش رو تایید کردن. با توجه به سابقه کاریشون بعید میدونم اشتباه کرده باشن
اتفاقاً خودم الآن یه آلور هم دارم ولی خب برای استفاده شخصی خودمه اون ، قابلتون رو نداره البته
عصبانی نیستم دوست عزیز، متعجبم :)
من یه سرچ کوچیک زدم و اون قیمت حدودی 400 رو عرض کردم خدمتتون، اگر میفرمایید شما پس حتماً درسته. با این وجود هم قیمت خیلی مناسبه

manindo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
جسارتا قیمت پایین تر راه داره ؟
ممنون

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
جسارتا قیمت پایین تر راه داره ؟
ممنون
سلام
ابتدائا قابلتون رو نداره
قیمت هم الحق والانصاف خوب گذاشتم. میشد بذارم مثلاً 280 بعد 250 بدمش. قیمتی گذاشتم زود فروش بره
با این حال هزینه ارسالش رو هم تقبل میکنم بنده
باز هم قابل دار نیست

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
نمیدونم چه سیستمیه و چه فازیه که دوست دارن ملت رو الاف خودشون کنن ...!
خب تا زمانی که مطمئن نیستین چرا آخه میگین صد در صد واریز میکنین پول رو که باعث بشین مشتریان دیگه رو ما رد کنیم
فروش ادامه دارد ......

بالا