• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بلوشنل پرفیوم - تام فورد اکستریم و پگاسوس مارلی

PeymanAhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
فروش ٣ عدد عطر از كلكسيونم

Bleu de Chanel Eau de Parfum for men

بلو شنل پرفيوم آگوست 2014 از فرانسه خريدارى شده ، با پخش خوب و ماندگارى بسيار عالى. بسيار خوش رايحه و مناسب چهار فصل،این عطر 100 میل هست.
تنها ٥٪ عطر استفاده شده. و همونطور که در عکس مشاهده می کنید بیشتر از 90 درصد پر هست.

**به قيمت ٣٦٠ هزار تومان در خارج از اين انجمن فروخته شد**
IMG_5563.jpg

Tom Ford Extreme for men

تام فورد اكستريم از سرى اول توليد اين عطر هست با جعبه هاى دوتكه و بزرگ ، که بسیار هم کمیاب هست .. این عطر به قیمت خیلی بالایی خریداری شده اما با توجه به میزان مصرف شده و قیمت روز تام فورد اکستریم های موجود در بازار این قیمت رو براش تعیین کردم.. با كيفيت بسيار بالا و البته ساخت امريكا ، و نه سوئيس و ...
تنها كمتر از نصف استفاده شده.

** به قیمت : ١٦٢ هزار تومان به f.t.g ، فريد قشقايي در همين انجمن فروخته شد**
IMG_5566.jpg

Pegasus Parfums de Marly for men

پگاسوس رويال اسنس رو پارسال از فروشگاه روژا خريدارى كردم، با ليبل شركت واردكننده ، سلفون عطر روى اون هست هنوز، و تضمين داده ميشه كه بيشتر از ٥ يا ٦ اسپرى ازش استفاده نشده. با پخش و ماندگاری هیولا.

**به قيمت ٣٦٥ هزارتومان خارج از اين انجمن فروخته شد**
IMG_5561.jpg

هر 3 عطر اصل و بسیار باکیفیت بوده و از فروشگاههای معتبری تهیه شده اند.
قیمت ها مقطوع بوده اما برای دوستانی که هر 3 عطر رو باهم بخواهند تخفیف خوبی در نظر گرفته شده است.
هزینه پست توافقی است.

دیگر عکسها:
IMG_5553.jpg IMG_5555.jpg IMG_5559.jpg

Last edited:

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
با سلام
فروش ٣ عدد عطر از كلكسيونم

Bleu de Chanel Eau de Parfum for men

بلو شنل پرفيوم آگوست 2014 از فرانسه خريدارى شده ، با پخش خوب و ماندگارى بسيار عالى. بسيار خوش رايحه و مناسب چهار فصل،این عطر 100 میل هست.
تنها ٥٪ عطر استفاده شده. و همونطور که در عکس مشاهده می کنید بیشتر از 90 درصد پر هست.

قیمت : 360 هزار تومان
مشاهده پیوست 855195

Tom Ford Extreme for men

تام فورد اكستريم از سرى اول توليد اين عطر هست با جعبه هاى دوتكه و بزرگ ، که بسیار هم کمیاب هست .. این عطر به قیمت خیلی بالایی خریداری شده اما با توجه به میزان مصرف شده و قیمت روز تام فورد اکستریم های موجود در بازار این قیمت رو براش تعیین کردم.. با كيفيت بسيار بالا و البته ساخت امريكا ، و نه سوئيس و ...
تنها كمتر از نصف استفاده شده.

قیمت : 200 هزار تومان
مشاهده پیوست 855207

Pegasus Parfums de Marly for men

پگاسوس رويال اسنس رو پارسال از فروشگاه روژا خريدارى كردم، با ليبل شركت واردكننده ، سلفون عطر روى اون هست هنوز، و تضمين داده ميشه كه بيشتر از ٥ يا ٦ اسپرى ازش استفاده نشده. با پخش و ماندگاری هیولا.

قیمت : 380 هزار تومان
مشاهده پیوست 855208

هر 3 عطر اصل و بسیار باکیفیت بوده و از فروشگاههای معتبری تهیه شده اند.
قیمت ها مقطوع بوده اما برای دوستانی که هر 3 عطر رو باهم بخواهند تخفیف خوبی در نظر گرفته شده است.
هزینه پست توافقی است.

دیگر عکسها:
مشاهده پیوست 855211 مشاهده پیوست 855212 مشاهده پیوست 855213
دوست محترم و گرامي سلام
آيا مايل به تعويض بلو شنل با ادكلنهاي كلكسيون شخصي من هستي ؟ فروش ادكلنهاي اصل و اوريجينال از كلكسيون شخصي خودم **** ليست ادكلنها در حال تغيير است و هر ماه بروز

PeymanAhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست محترم و گرامي سلام
آيا مايل به تعويض بلو شنل با ادكلنهاي كلكسيون شخصي من هستي ؟ فروش ادكلنهاي اصل و اوريجينال از كلكسيون شخصي خودم **** ليست ادكلنها در حال تغيير است و هر ماه بروز

سلام و عرض ادب دوست عزيز.
حقيقت امر اينه كه من به پولشون نياز مبرم دارم و بايد هر چه سريعتر بفروش برسونمشون .

ممنونم از حسن توجهتون.

PeymanAhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به دلیل نا کافی بودن امتیاز شما اگر بتونید اول ارسال کنید بعد از دریافت کالا واریز کنم خریدارم

دوست عزيز،
من كالا رو با عكس و مشخصات و توضيحات كامل گذاشتم. و عرف براى خريد اول واريز و بعد ارسال هست. شما مختاريد به بنده اعتماد كنيد يا كه نكنيد.
ممنونم از حسن توجهتون.

safari2131

Registered User
لایک‌ها
77
دوست عزيز،
من كالا رو با عكس و مشخصات و توضيحات كامل گذاشتم. و عرف براى خريد اول واريز و بعد ارسال هست. شما مختاريد به بنده اعتماد كنيد يا كه نكنيد.
ممنونم از حسن توجهتون.
خوب بفروشی انشاالله

PeymanAhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان بلوشنل پرفيوم به قيمت ٣٦٠ و پگاسوس به قيمت ٣٦٥ ، خارج از اين انجمن فروخته شد.

اما تام فورد اكستريم با تغيير قيمت و تخفيف به ١٨٠ هزار تومان همچنان فروشي است.

همچنين يك عطر ديگر از كالكشن بنده به نام:
Chanel Allure Homme Sport Extreme

كه از فرانسه به قيمت ٩٦ يورو خريدارى شده و نزديك ٥٠ ميل آن هم همچنان پر هست به قيمت ٢٢٠ هزار تومان بفروش ميرسد.
همانطور كه از عكس اين عطر هم مشاهده مى كنيدعطر فاقد زيرنويس عربي مي باشد. از بوتيك شنل پاريس خريداري شده و حتى ليبل قيمتي آن به يورو روى جعبه عطر همچنان باقي مانده است.
بابت حجم عطر به شما تضمين داده مى شود.
تخفيف هم دارد.

بشتابيد و اين عطرها را از دست ندهيد.

PeymanAhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تام فورد اكستريم به قيمت ١٦٢ هزار تومان به دوستم f.t.g در همين انجمن فروخته شد...

شنل الورهوم اسپرت اكستريم هم با ١٠ هزار تومان تخفيف بفروش ميرسد ، با همان شرايط بالا.
و يك اسپرى دئودورانت سيلورسنت اصل و پلمب كه قيمت تقريبي آن ٣٠-٤٠ هزار تومان در بازار است بعنوان هديه با عطر شنل اهدا ميشود.

بشتابيد رفقا.

PeymanAhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

همه این عطرها فروخته شد.

با تشکر فراوان از همه دوستان.

بالا