• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین سریالاهای خارجی با مناسبترین قیمت

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان در این تاپیک قصد دارم به فروش بهترین سریالهای خارجی با مناسبترین قیمت بپردازم .
.
برای شروع کار سریال پرطرفدار 24 با فرمت divx به شرح زیر به فروش می رسد:

season1&2 از این سریال هر seoson بر روی2 دی وی دی با فرمت divxموجود می باشد قیمت هر season شامل 2 عدد دی وی دی
فقط 5000 تومان

سریال lost ( گمشده ) season1&2 با فرمت divx به آرشیو اضافه شد:

هر season از این سریال بر روی 2 عدد دی وی دی با فرمت divx موجود می باشد قیمت هر season شامل 2 dvd

فقط 5000 تومان.

توضیحات بیشتر سریالها به زودی اضافه می شود فقط در مورد lost این رو بگم که یک از محبوبترین سریالهای

خارجی می باشد که نزدیک به 5 سال به نمایش در آمده و اخیرا قرار است فیلم این سریال نیز ساخته شود.

البته فعلا فقط season1&2 از این سریال موجود می باشد.

دوستان با توجه به این که بنده قصد خراب کردن بازار هیچ یک از دوستان را ندارم. لذا تصمیم گرفتم فعلا فقط به فروش این دو سریال با season ها معلوم بپردازم بعد از این که دوستان به اندازه کافی سفارش دادند ( حداکثر 20 نفر ) من فروش این دو سریال رو متوقف می کنم و دو سریال جدید اضافه می کنم.
دوستانی هم که شماره حساب میگیرند و مبلغ رو واریز می کنند بعد از این که شماره فیش بانکی رو برای بنده از طریق ایمیل یا پیغام خصوصی ارسال می کنند حداکثر 3_4 روز بعد سفارشات آماده و با پست پیشتاز ارسال می گردد.
ضمنا من هر چند روز یک بار تعداد دوستانی که تا به حال سفارش دادند را در همین جا اعلام و به محض رسیدن به تعداد 20 نفر فروش دو سریال بالا متوقف میشود و سریالهای جدید اضافه میگردد.
ضمنا دوستان لطف کنند سریالهای مورد نظرشان را از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع دهند تا در نوبت های بعدی بیشتر مد نظر داشته باشم.

ضمنا dvd خام مصرفی نیز در رده dvd خام های 300_350 تومان مارکهای مرغوب بازار : data life _smart by,....

می باشد.
ضمنا کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز به مشتری تحویل داده میشود و هزینه پستی 1000 تومان می باشد.

دوستان برای سفارش می توانند با ایمیل زیر نیز مکاتبه کنند.

[email protected]

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
اگه ممکنه یه لیستی ارائه بفرمائید و شرح مختصری (در حد یکی دو خط) از هر سریال رو بزارید .
اینو واسه کسایی گفتم که ماهواره ندارن (مثل خودم) مطمئنا استقبال بهتری خواهد شد.

مثلا همین 24 رو بفرمائید (موضوع داستان - نوع زبان ) برای شروع .....

متشکرم.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
خريد و فروش فقط در بازارچه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا سریال دیگه یی هم دارید؟
لیستش رو می گید؟

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از azadeh-marquez :
سلام دوست عزيز سريال دارک آنجل رو هم داري؟
هنرپيشش جسيکا آلبا بود

دوست عزیز متاسفانه این سریال را ندارم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اینایی که شما می فروشید همونایی نیستن که firefly عزیز زحمت دانلودشونو کشیده؟
300.gif

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
اینایی که شما می فروشید همونایی نیستن که firefly عزیز زحمت دانلودشونو کشیده؟
300.gif

نخیر عزیزم این سریلها را بنده به یکی از دوستانم که اینترنت پرسرعت داره سفارش دانلودش رو دادم .

karajdvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از engineer :
دوستان در این تاپیک قصد دارم به فروش بهترین سریالهای خارجی با مناسبترین قیمت بپردازم .
.
برای شروع کار سریال پرطرفدار 24 با فرمت divx به شرح زیر به فروش می رسد:

season1&2 از این سریال هر seoson بر روی2 دی وی دی با فرمت divxموجود می باشد قیمت هر season شامل 2 عدد دی وی دی
فقط 5000 تومان

سریال lost ( گمشده ) season1&2 با فرمت divx به آرشیو اضافه شد:

هر season از این سریال بر روی 2 عدد دی وی دی با فرمت divx موجود می باشد قیمت هر season شامل 2 dvd

فقط 5000 تومان.

توضیحات بیشتر سریالها به زودی اضافه می شود فقط در مورد lost این رو بگم که یک از محبوبترین سریالهای

خارجی می باشد که نزدیک به 5 سال به نمایش در آمده و اخیرا قرار است فیلم این سریال نیز ساخته شود.

البته فعلا فقط season1&2 از این سریال موجود می باشد.

دوستان با توجه به این که بنده قصد خراب کردن بازار هیچ یک از دوستان را ندارم. لذا تصمیم گرفتم فعلا فقط به فروش این دو سریال با season ها معلوم بپردازم بعد از این که دوستان به اندازه کافی سفارش دادند ( حداکثر 20 نفر ) من فروش این دو سریال رو متوقف می کنم و دو سریال جدید اضافه می کنم.
دوستانی هم که شماره حساب میگیرند و مبلغ رو واریز می کنند بعد از این که شماره فیش بانکی رو برای بنده از طریق ایمیل یا پیغام خصوصی ارسال می کنند حداکثر 3_4 روز بعد سفارشات آماده و با پست پیشتاز ارسال می گردد.
ضمنا من هر چند روز یک بار تعداد دوستانی که تا به حال سفارش دادند را در همین جا اعلام و به محض رسیدن به تعداد 20 نفر فروش دو سریال بالا متوقف میشود و سریالهای جدید اضافه میگردد.
ضمنا دوستان لطف کنند سریالهای مورد نظرشان را از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع دهند تا در نوبت های بعدی بیشتر مد نظر داشته باشم.

ضمنا dvd خام مصرفی نیز در رده dvd خام های 300_350 تومان مارکهای مرغوب بازار : data life _smart by,....

می باشد.
ضمنا کلیه سفارشات از طریق پست پیشتاز به مشتری تحویل داده میشود و هزینه پستی 1000 تومان می باشد.

دوستان برای سفارش می توانند با ایمیل زیر نیز مکاتبه کنند.

[email protected]

کامل ترین مجموعه سریال روی دی وی دی . به طور متال سریال دوستان Friends بر روی 58 دی وی دی
اگر باور ندارید لیست فیلمها را از سایت بگیرید و ببینید.

www.karajdvd.com

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
شما عادت دارید که تو تاپیک دیگران تبلیغ کنید :hmm:
شخصا با شخصی با اخلاقیات شما حتی اگر به صرفه تر هم باشه معامله نمی کنم.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
آقا سفارش سریال هم میتونیم بدیم ؟
26.gif

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
آقا سفارش سریال هم میتونیم بدیم ؟
26.gif

بله سفارش سریال هم میتونید بدید با پیغام خصوصی

دیدن سریال lost رو من به همه دوستداران سینما پیشنهاد می کنم واقعا سریال جالبی هست.

در ضمن تعداد خریداران سریالها تا به حال به عدد 4 رسیده .:D :D

موفق باشید.: :D

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از jasoosk :
شما عادت دارید که تو تاپیک دیگران تبلیغ کنید :hmm:
شخصا با شخصی با اخلاقیات شما حتی اگر به صرفه تر هم باشه معامله نمی کنم.

قربان مرام شما .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سریال های جدید رو دانلود کنی بهتره ... همه اینارو قبلا FireFly گزاشته دیگه ... تازه فقط همین یدونه سریال رو داری ؟
292.gif
71.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از mehdvirus :
سریال های جدید رو دانلود کنی بهتره ... همه اینارو قبلا FireFly گزاشته دیگه ... تازه فقط همین یدونه سریال رو داری ؟
292.gif
71.gif
همین که این گفت ...:cool:

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سريال جواهري در قصر يا افسانه شجاعان دوبله نشده زيرنويس انگليسي ندارين؟

بالا