hossein_89wave
Registered User
سلام دوستان.
چند وقت پیش این قلم رو از آمازون برا خودم سفارش دادم که متاسفانه قبل از رسیدن قلم بنا به دلایلی تبلتم رو فروختم و اصلا از قلم استفاده نشده.
قیمت قلم با هزینه ی ارسالش برا خودم 100 تومن شده.
لینک بررسی عملکرد 10 قلم برتر بر روی آیپد:
The best stylus for iPad: we review the hits and misses | The Verge
لینک سایت سازنده قلم:
Jot Pro Stylus for iPad and Touch Screens
لینک قیمت فروش سایت سازنده قلم:
Adonit Jot Stylus Store - Buy Jot
لینک قیمت روز دلار به تومان:
طلا نیوز | قيمت آنلاين امروز طلا، سکه و ارز در بازار
کسانی که از هزینه ی پست به ایران خبر ندارن به اطلاعشون برسونم که هزینه ی پست 1 ماهه به ایران به دلایل تحریم و ارسال دو پسته (زمان دلار 2000 تومان) حداقل 50000 تومان است. برای اطمینان میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید.
http://forum.persiantools.com/t251889.html
قلم الان در تهران است و لینک های بالا صرفا جهت اطلاع شما عزیزان بوده تا با چشم باز خریداری کنید و قیمت منصفانه بدید.

این شمارمه اگر کار داشتید فقط پیامک بزنید.
09375115360
درضمن اگر جایی دیدید که با قیمت پایین می فروشن از همونجا بخرید و نیاز نیست که لینک رو برای من بفرستید.
چند وقت پیش این قلم رو از آمازون برا خودم سفارش دادم که متاسفانه قبل از رسیدن قلم بنا به دلایلی تبلتم رو فروختم و اصلا از قلم استفاده نشده.
قیمت قلم با هزینه ی ارسالش برا خودم 100 تومن شده.
لینک بررسی عملکرد 10 قلم برتر بر روی آیپد:
The best stylus for iPad: we review the hits and misses | The Verge
لینک سایت سازنده قلم:
Jot Pro Stylus for iPad and Touch Screens
لینک قیمت فروش سایت سازنده قلم:
Adonit Jot Stylus Store - Buy Jot
لینک قیمت روز دلار به تومان:
طلا نیوز | قيمت آنلاين امروز طلا، سکه و ارز در بازار
کسانی که از هزینه ی پست به ایران خبر ندارن به اطلاعشون برسونم که هزینه ی پست 1 ماهه به ایران به دلایل تحریم و ارسال دو پسته (زمان دلار 2000 تومان) حداقل 50000 تومان است. برای اطمینان میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید.
http://forum.persiantools.com/t251889.html
قلم الان در تهران است و لینک های بالا صرفا جهت اطلاع شما عزیزان بوده تا با چشم باز خریداری کنید و قیمت منصفانه بدید.

این شمارمه اگر کار داشتید فقط پیامک بزنید.
09375115360
درضمن اگر جایی دیدید که با قیمت پایین می فروشن از همونجا بخرید و نیاز نیست که لینک رو برای من بفرستید.
Last edited: