• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین پک موجود برای اندروید

hamed1980

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
حدود دو هفته پیش یه پک از یکی دوستان خریدم که واقعا پک جامع و خوبیه ولی من لازمش ندارم.حالا هم میخوام بفروشمش.
توضیحات پکیج:
پک اندروید به دو دوسته تقسیم میشه

سری اول پک عمومی هست که این پک تمام بازیها و برنامه هایی که روی تمام پردازنده ها و تبلت ها جواب میده قرار داده شده
این پک شامل کلیه بازیهای اچ دی و غیر اچ دی هست که توسط سازنده بازی یک فایل دیتا برای ان داده شده
این پک برخلاف تصور عزیزان بازیهای اچدی و با گرافیک زیادی رو شامل میشه که من برای راحتی و همچنین جمع و جور در اومدن پک اینطور تقسیم بندی کردم
بازیهایی مثل: Asphalt 7 و Backstab HD و GT Racing Motor Academy HD و ...خیلی بازیهای دیگه در این پک هست

لیست مواردی که در پک عمومی هست بدین صورت هست:

پک کامل بازی شامل 35DVD
پک کامل برنامه و گرافیک 2DVD
پک نقشه ها: یک DVD
پک قران مجیدیک DVD

و پک بازی مخصوص گوشیهای دو هسته ای HTC و سونی اریسکون هست مثله HTC سنسیشن و ...با پردازنده گرافیکی Adreno 225 وAdreno 220 و گوشیهای مشابه در برند های مشابه با این پردازنده
پک بازی:سه DVD

این پکیج خیلی متفاوت است با بقیه پکیج های دیگه تمام برنامه ها به صورت دسته بندی شده هستند و قسمت بندی شده و برای هر برنامه توضیحاتی فارسی و یا لاتین با عکس از اون گذاشته شده که بدونین برنامه چکار میکنه و قبل از استفاده بتونین کاربردهاشون را بخونین و این پکیج خیلی بدرد دوستانی میخوره که تازه وارد اندروید شدن و همچنين براي بقيه دوستان حرفه اي با این پکیج از تمام امکانات اندروید استفاده میکنن..این پکیج چون گلچین شده هست اصلا برنامه بدرد نخور و اضافه که برای پر کردن پکیج توش میزارن .نیست

قیمت فروش ۴۲ دی وی دی موجود : فقط ۴۲ هزار تومان
Sent From My Xperia TX Using Tapatalk

hamed1980

Registered User
لایک‌ها
88
بیا بالاااااا

Sent From My Xperia TX Using Tapatalk

بالا