دوستان قضیه ردمی نوت نسخه ادونسد چیه؟
لامصب 30 تومن گرون شد:general208:با سلام
بنا به درخواست امیر آقا مبنی بر بررسی گوشی های خریداری شده بررسی اجمالی ZTE V5 Red Bullامیدوارم مفید باشه
من تا امروز 4 مدل گوشی چینی با CPU های مدیا تک داشتم به ترتیب : Umi X1s - ZTE V967S - iNew V3 - thl w200S و در حال حاضر ZTE V5 Red Bull ورژن 2 گیگ رم
در مقایسه بین CPU های مدیا تک و Snapdragon 400 بعنوان یک کاربر معمولی و برای استفاده های روزانه از یک گوشی موبایل موارد زیر رو حسب تجربه می تونم عنوان کنم :
1- هر4 مدل گوشی مدیاتکی به صورت پیش فرض با فرمت 3gp و با کیفیت پایین ویدئوها رو ذخیره می کردن ولی ZTE V5 با فرمت MP4 و با کیفیتی به مراتب بهتر فایل ها رو ذخیره میکنه.
2- مشکل دیگه ای که با مدیاتک ها داشتم اتصال گوشی به اینترنت با استفاده از سیم کارت بود به طوریکه بعضا مجبور میشدم چندین بار گوشی رو به حالت Airplane ببرم و برگردم یا Data Connection رو چند بار فعال و غیرفعال کنم تا بتونم کانکت بشم یا حتی چند دقیقه معطل میشدم تا گوشی به اینترنت وصل بشه اما مودم ZTE V5 Red Bull بدون این دردسرها و با سرعتی به مراتب بیشتر گوشی رو به اینترنت وصل می کنه.
3- برای استفاده از GPS در گوشیهای مدیاتکی بلا استثنا مجبور به استفاده از برنامه های جانبی مثل mobi uncle tool جهت راه اندازی و کالیبراسیون اولیه GPS گوشی شدم ولی GPS گوشی ZTE V5 بدون استفاده از برنامه های جانبی و در زمانی کوتاه تر از مدیاتکی ها فعال و روی ماهواره ها لاک شد.
4- همه ما حسب ضرورت کم یا زیاد نیازمند استفاده از برنامه های همراه بانک هستیم با درنظر گرفتن همه باگهایی که این نرم افزارها دارن -به هرحال همینه که هست- مجبو به استفاده از اونها هستیم.
همه سایتهای همراه بانک تاکید کرده اند که جهت استفاده از نرم افزار روی گوشیهای دو سیمکارت، سیمکارتی که نرم افزار روی اون فعال شده باید بعنوان سیمکارت اول و در اسلات شماره یک گوشی قرار داده بشه . در استفاده از همراه بانک سپه روی گوشیهای مدیاتکی دوسیمکارت حتی با وجود اینکه تنها یک سیمکارت اونهم در اسلات اول گوشی قرار دادم اصلا قادر به استفاده از همراه بانک سپه نشدم. ولی در ZTE V5 با وجود اینکه سیم کارت اصلی رو در اسلات دوم قرار دادم همراه بانک های ملت ، سپه و ... بدون مشکل اجرا و همه عملیاتهای مربوطه قابل انجام بود . شاید هم این مشکل مربوط به ورژن اندروید باشه که روی گوشیهای قبلی اندروید 4.2 و روی ZTE V5 ورژن 4.4.2 نصب شده.
توصیه من به دوستان این هست که با بودجه 750 تا 800 تومن ZTE V5 Red Bull ارزش خرید داره و با کمی هزینه بیشتر می تونید ZTE Z5S mini و تا 1100 ZTE Z7 mini تهیه کنید . به شخصه از خرید Red Bull بسیار راضی هستم حتی ZTE V967S هم دربین بقیه مدیا تک هایی که داشتم گوشی بهتری بود. در کل ZTE برند با کیفیتی هست شک نکنید.
سلام یه گوشی میخوام 4 الی 4.3 اینچ قوی باشه کیفیت صفحه خوبی داشته باشه باتری هم خوب نگه داره شما چی پیشنهاد میکنید
قیمت فرقی نمیکنه
داش امیر الآن از لحاظ سخت افزاری در عمل نه رو کاغذ ردمی نوت قویتره یا این زدتی ایی ردبول؟داش امیر
ارزونترین گوشی کوالکومی با جی پی یو آدرنو صفحه بین ۴.۵ تا ۵.۵ رم ۲ ،تری جی ایران ساپورت، باتری ریموابل، دارای شیار کارت حافظه، otgساپورت
چی هست؟
ادیت امیر:
رم دوگیگ با اسنپ،حتمامیشه snap400 که ارزونترینها همون zte v5 هست و xiaomi redmi note 4G یعنی رو 700-800.....ارزونترها رم یک گیگن و اینا...
لامصب 30 تومن گرون شد:general208:
من فکر میکنم سی پی یوش در بین هشت هسته ای های بازار ضعیف باشه .میتونید از قدرت سی پی یو بگید؟ مخصوصا تو بازی ها
ادیت امیر:
کلا gflops گرافیکها رو شما نگاه کنی،قدرت گرافیکی آدرنو دستت میاد:
http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops
اخرین اخبار:
باسلام
توهفته آینده هرچی دیگه سفارش باقی مونده(3/4 کل سفارشات این هفته کد دادم و انجام شده..یکسری وان پلاس مونده و سه پنتک این هفته) که هفته آینده میلادی خودشون کد داده میشه و روال نرمال سفارشات جدید شروع میشه
باتشکر از همراهی شما و شکیباییتون.....
یعنی الان کدهای وان پلاس هفته بعد میاد؟
ادیت امیر:
آره عزیز..وقتی گوشیهاتون رسید هم، اون کمترشدن قیمت رو(حدود 150 تومان برای کسانیکه نرمال سفارش گرفتند و مبلغ یک و پونصدوخورده ای دادند)پس داده میشه.....اگه هم توحالت رزروی بوده ک 1.375.000 بوده،یکسری هدایا اضافه میشه
:general408:نظر دوستان واساتید در مورد گوشی
iocean X چیه؟
مزیتهای این مدل لنوو که معرفی کردین نسبت به ردمی نوت یکی اینه که صفحش فول اچ دی هستسلام دوستان
و باز هم تلاش برای خرید یک گوشی وارداتی دیگر:
می خواستم بدونم کسی میدونه بین دوتا گوشی کدومش بهتره و میشه روش حساب کرد:
Lenovo vibe x s960
Xiaomi Redmi Note WCDMA
من خودم شاومی رو دارم خیلی راضی هستم ولی با لنوو کار نکردم. اگر دوستان کمک کنند و تجربیاتشون یا نقد و بررسی دارن روی این دو تا گوشی بگن خیلی متشکر میشم