• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش به بالاترین پیشنهاد***شورولت کاپریس کلاسیک استثنایی(آمریکایی سواران بیان تو)***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان عزیز پی تی
قصد دارم ماشینم رو به بالاترین پیشنهاد بفروشم.....

قیمت پایه : 20 میلیون
گام افزایشی : 1 میلیون
فروش فوری : 25 میلیون

علت فروش : نیاز مالی(در غیر اینصورت هرگز نمیفروختم)
محل فروش : مشهد
فروش در بیرون از پی تی هم دنبال میشه....
عزیزانی که عاشق این ماشینها هستن قیمتش واقعا خیلی خوبه و همین ماشینو تا 40 تومن هم میفروشن.......

مشخصات ماشین

برند: شورولت کاپریس بروگهام
مدل: 1985
موتور : 305
گیربکس: 400
سیلندر : 8
رنگ : طلایی
امکانات : شیشه ها برقی ، کولر ، دنده اتومات ، کروز کنترل ، صندلی 6 جهته برقی و.....

لاستیک ها نو + زاپاس 60%.... بیمه و معاینه فنی 10 ماه......4 سال تخفیف بیمه... 400 لیتر بنزین....تودوزی و چرم سقف و رنگ تازه شده... به علت خواب بودن و آفتاب خوردن....-جلو و عقب پلمپ-اتاق بدون سر و صدا-موتور و گیربکس سالم-داشبورد بدون ترک-آمپرها سالم... شمعها و وایرها نو کابرات روچستر4دهنه سرویس شده...مصرف 100/11.5.چراغ های خاص ال اس در گلگیرها سالم و فابریک/رینگ های بیوکی استیل فوق العاده...ماشین بدون کوچکترین ضربه و تصادف.....بسیار زیبا و خیره کننده.... همه آرم ها هم هست... شمع/وایر/لنت/روغن/فیلتر و.... تمام سرویسها انجام شده...آماده سفر...
فوق العاده لوکس و عروسک
برای ماشین عروس هم از 300 تا شبی 600 پول میدن
دوستان دقت داشته باشن با این مبلغ در بهترین شرایط میتونین پراید! تیبا ! سمند! بگیرین!!!!!!!

Photo0320.jpgPhoto0318.jpgPhoto0234.jpgPhoto0236.jpgalii 531.jpgPhoto0229.jpgPhoto0237.jpgPhoto0322.jpg

دوستان عزیزی که ارزش ماشینه امریکایی رو نمیدونن در جریان باشن هر گونه اسپم گزارش میشه......

Last edited:

sourenajan

Registered User
لایک‌ها
13
واقعا عـــالیه ماشیـــنت !

داداش خوب بفروشی ....

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
نزدیک پونزده سال پیش بود پدرم میخواست یدونه از اینا بخره , رفتیم دیدیم , یارو کاپوت زده بود بالا من و داداشم داشتیم به حجم و قواره موتور نگاه میکردیم , خودمون رنو 5 داشتیم که موتورش اندازه کولر اینه!!:D
بعد یارو کاپوت رو بست انقدر ماشین ساکت بود گفتیم خاموش شد اقا , یارو خندید بهمون !! رفتیم توش نشستیم خوابمون گرفت انقدر راحت و نرم بود...

رای بابام رو دوستش زد که بابا این چیه دیوانه بیا 405 بخر ببین به به چه چیزیه فلانه بسانه ماشین فرانسویه ماشین ساله... الان این شده بیست تومن , 405 ما رو چهارتومن هم نمیخرن ابوقراضه رو !! داغونه داغون شده یه تصادف هم نداشته تا حالا !! بعد این امریکایی رو ببین چجوری چهارشونه وایساده !!

فرانسوی ها همون برن کیف و کفش و شراب بسازن به دنیا لطف میکنن , ماشین سازی رو بیخیال شن !!

from lg

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
بله دوست عزیز این ماشین مثل یک مسکنه قویه..... من چند وقته پیش باهاش تا تهران رفتم 5 بار کنار جاده استادم و خوابیدم...... از بس که راحته ادم هی خوابش میگیره.......

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام دوستان عزیز پی تی
قصد دارم ماشینم رو به بالاترین پیشنهاد بفروشم.....

قیمت پایه : 20 میلیون
گام افزایشی : 500 هزار تومن
فروش فوری : 25 میلیون

علت فروش : نیاز مالی(در غیر اینصورت هرگز نمیفروختم)
محل فروش : مشهد
فروش در بیرون از پی تی هم دنبال میشه....
عزیزانی که عاشق این ماشینها هستن قیمتش واقعا خیلی خوبه و همین ماشینو تا 40 تومن هم میفروشن.......

مشخصات ماشین

برند: شورولت کاپریس بروگهام
مدل: 1985
موتور : 305
گیربکس: 400
سیلندر : 8
رنگ : طلایی
امکانات : شیشه ها برقی ، کولر ، دنده اتومات ، کروز کنترل ، صندلی 6 جهته برقی و.....

لاستیک ها نو + زاپاس 60%.... بیمه و معاینه فنی 10 ماه......4 سال تخفیف بیمه... 400 لیتر بنزین....تودوزی و چرم سقف و رنگ تازه شده... به علت خواب بودن و آفتاب خوردن....-جلو و عقب پلمپ-اتاق بدون سر و صدا-موتور و گیربکس سالم-داشبورد بدون ترک-آمپرها سالم... شمعها و وایرها نو کابرات روچستر4دهنه سرویس شده...مصرف 100/11.5.چراغ های خاص ال اس در گلگیرها سالم و فابریک/رینگ های بیوکی استیل فوق العاده...ماشین بدون کوچکترین ضربه و تصادف.....بسیار زیبا و خیره کننده.... همه آرم ها هم هست... شمع/وایر/لنت/روغن/فیلتر و.... تمام سرویسها انجام شده...آماده سفر...
فوق العاده لوکس و عروسک
برای ماشین عروس هم از 300 تا شبی 600 پول میدن

مشاهده پیوست 435232مشاهده پیوست 435233مشاهده پیوست 435234مشاهده پیوست 435235مشاهده پیوست 435240مشاهده پیوست 435241مشاهده پیوست 435243مشاهده پیوست 435244

دوستان عزیزی که ارزش ماشینه امریکایی رو نمیدونن در جریان باشن هر گونه اسپم گزارش میشه......

واقعا خیلی تمیزه ! فکر نمی کردم تا این حد باشه :)
آدمو میبره به 40 سال قبل و روح آدمو نوازش میده :)
خوب بفروشیش داداش ، واقعا خیلی زیباست ...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
عزیز وضعیت کارت سوخت سند مند همه چی ردیفه؟
وضعیت ترددش چطوریه؟
یهو فردا نیان بگم اینا از رده خارجن و دیگه نشه سوار شد!:wacko:

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
عزیز وضعیت کارت سوخت سند مند همه چی ردیفه؟
وضعیت ترددش چطوریه؟
یهو فردا نیان بگم اینا از رده خارجن و دیگه نشه سوار شد!:wacko:

وضعیت سند کاملا اوکی هست و اماده انتقال.... عوارض تمام عمر ماشین پرداخت شده ..... بیمه هم داره با 4 سال تخفیف... قیمت بیمش هم 580 تومن دادم...
تازه پلاک شده توی تهران.....
این ماشین مدلش بالاست خیلی قدیمیتر از این ماشین منظورم تا 20 سال پایینتره دارن پلاک میکنن.....
کارت سوختش هم هست.....
اینها جزء ماشینهای کلاسیک هست و اوراقی نیست که فردا بگن تردد نمیشه کرد..... ماشینی که کلاسیک هست جلوشو نمیگیرن ....... (البته شاید پلیس جلوش و بگیره برای اینکه ماشینو از نزدیک نگاه کنه!!!!)
در کل همه مدارکش کامله...... و اماده انتقال سند.....
اگر امریکایی سوار باشین حتما میدونین این ماشینه سلطنتی چیه.......
با این مبلغ در بهترین شرایط میتونین پراید! تیبا ! سمند! بگیرین!!!!!!!

واقعا خیلی تمیزه ! فکر نمی کردم تا این حد باشه :)
آدمو میبره به 40 سال قبل و روح آدمو نوازش میده :)
خوب بفروشیش داداش ، واقعا خیلی زیباست ...

ممنون دوست عزیز....
قابل شما رو نداره....

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
انصافا"ماشین شاخیه
بنظرم هرکس بتونه اینو واسه ماین عروس کرایه دادن بخه عالیه
حیفه اینو توخیابون بچرخونی!
کلاسیک و خیلی مقتدره این خودرو
یه شورلت توشهرما ترمز برید زد یه پیکانو له کرد بعد رفت تو دیوار ترخیبش کرد لامصب!!!!!:D
مونده بودم چجور فقط یه وجب از نوک گلگیرش ضربه دیده بود !!جنسشون چیه اینا؟؟؟؟؟؟فک کنم اهنو کج میکنن ولی چیزیشون نمیشه چراغشم نشکسته بود:blink:
خوب بفروشی داداش

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
انصافا"ماشین شاخیه
بنظرم هرکس بتونه اینو واسه ماین عروس کرایه دادن بخه عالیه
حیفه اینو توخیابون بچرخونی!
کلاسیک و خیلی مقتدره این خودرو
یه شورلت توشهرما ترمز برید زد یه پیکانو له کرد بعد رفت تو دیوار ترخیبش کرد لامصب!!!!!:D
مونده بودم چجور فقط یه وجب از نوک گلگیرش ضربه دیده بود !!جنسشون چیه اینا؟؟؟؟؟؟فک کنم اهنو کج میکنن ولی چیزیشون نمیشه چراغشم نشکسته بود:blink:
خوب بفروشی داداش

ممنون دوست عزیز
من هم خودم این ماشین رو بیرون نمیبرم فقط هفته ای یک دور میزنم یا همایشی چیزی توی نمایشگاه شرکت میکنم....
وزن اطاق این ماشین 3 تن هست پس بایدم کاریش نشه.....

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
چه حالی میده ادم توش منتظر کسی بمونه لم بده و بخوابه توش :دی یه فیلم از پارک دوبلات با این شورلت بزار ببینیم یاد بگیریم :D شوخی کردم اما مواظب باش دلال ازت نخره حیفه بخدا ،راستی صدی چند میسوزونه ؟

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
چه حالی میده ادم توش منتظر کسی بمونه لم بده و بخوابه توش :دی یه فیلم از پارک دوبلات با این شورلت بزار ببینیم یاد بگیریم :D شوخی کردم اما مواظب باش دلال ازت نخره حیفه بخدا ،راستی صدی چند میسوزونه ؟

اینهایی که گفتی واقعا درسته و نشیمنی که داره به جرات میگم که یک مبل 10 میلیونی نداره! من هر موقع پشته ماشینه دیگه ای میشینم کمردرد میگیرم!! وبلافاصله که پشت این ماشیم میشینم کمردردم خوب میشه!!!!;)
توی شهر صدی 16 و جاده حدود 12

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
سلام

کاپریست اهواز نبود ؟

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
نه اهواز نبود
از تهران خریدم

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
ایشالا نیاز مالیت برطرف شه نفروشی سلطانو....

aranic_p

Registered User
لایک‌ها
9
images

WoOoOoOoOoW

به مولا حیفه بفروشیش .......!!!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تازه پلاک شده توی تهران.....
این ماشین مدلش بالاست خیلی قدیمیتر از این ماشین منظورم تا 20 سال پایینتره دارن پلاک میکنن.....
کارت سوختش هم هست.....
اینها جزء ماشینهای کلاسیک هست و اوراقی نیست که فردا بگن تردد نمیشه کرد..... ماشینی که کلاسیک هست جلوشو نمیگیرن ....... (البته شاید پلیس جلوش و بگیره برای اینکه ماشینو از نزدیک نگاه کنه!!!!)
چند وقت پیش پلاک شده ؟؟
پ ن : این ماشین کلاسیک محسوب نمیشه چون پلاک کلکسیونی نداره !!

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
چند وقت پیش پلاک شده ؟؟
پ ن : این ماشین کلاسیک محسوب نمیشه چون پلاک کلکسیونی نداره !!

حدود 8 ماه پیش پلاک شده بدون هیچ مشکلی..... حتی مامور پلاک ماشین وقتی ماشینو دید گفت این دیگه بازدید نداره !!!!
کلا این ماشین چون پلاک ملی داره هیچ مشکلی نداره.....

اسم این ماشین شورولت کاپریس کلاسیک بروگهام هست......;)
اما اگر یک روزی به علت عمر زیاد در 20 سال آینده پلاک ملی نشه میتونه پلاک کلکسیونی بگیره......

به مولا حیفه بفروشیش .......!!!![/SIZE]

بخدا اگه مجبور نبودم نمیفروختم..... خیلی خواستم نفروشم نشد...

ممنون

ایشالا نیاز مالیت برطرف شه نفروشی سلطانو....

خیلی دوست دارم اینطور بشه
ممنون

ممنون از همه دوستان

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حدود 8 ماه پیش پلاک شده بدون هیچ مشکلی..... حتی مامور پلاک ماشین وقتی ماشینو دید گفت این دیگه بازدید نداره !!!!
کلا این ماشین چون پلاک ملی داره هیچ مشکلی نداره.....

اسم این ماشین شورولت کاپریس کلاسیک بروگهام هست......;)
اما اگر یک روزی به علت عمر زیاد در 20 سال آینده پلاک ملی نشه میتونه پلاک کلکسیونی بگیره......

آهان اسمشه :D خب پس چرا زودتر نگفتی پزر:p واقعا زیباست:thumbsup:
پس میشه نتیجه گرفت که چنین ماشینهایی اگه تمیز و سرحال باشن (مثل ماشین شما) پلاک ملی میشن حتی توی تهران؟؟!!

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
کاپریسه سرپاییه کاپریسه خط کش کمه
ایشالا نگهش داری
چون میدونم میدونی چیه اینو میگم داداشی
به کسی بفروش که مثه خودت نگهش داره نه یکی که قدرشو ندونه
آپپپپپپپپپپپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا