سلام
در این تاپیک قصد دارم یک سری بک لینک از بلاگ های پرقدرت خودم به دوستان واگذار کنم
قدرت بک لینک های بنده بالا هست و پیج رنک ها ولید و اتوریتی بالا دارند و نمونه کار قوی هم موجوده که با همین بلاگها در گوگل بالا آوردم.
تا به الان اینجا بک لینک نفروختم ولی کلی سایت با این بلاگها داخل گوگل کشیدم ، بلاگا و لینکای داخلشو ببینید متوجه میشید
تعداد و رنک :
دو عدد بلاگ رنک 4
چهار عدد بلاگ رنک 3
بیست و چهار عدد بلاگ رنک 2
ده عدد بلاگ رنک 1
----------------------------------------------------
+
در مجموع 40 بلاگ
پیج اتوریتی همشون هم بالای 30 هستش که در حال حاضر ارزش سایت ها و بلاگها در پیج اتوریتی انها میباشد و نه رنک! :
نمونه :
سیستم بلاگ ها :
بلاگفا
نحوه آپدیت بلاگ ها:
وبلاگ ها درحال حاضر دارای تعداد زیادی پست در چندین صفحه میباشند و در هفته آپدیت میشن
قیمت ثبت در تمام بلاگهای رنک 3 و 4 : ( 6 بلاگ)
ماهیانه 35 هزارتومان
قیمت ثبت در بلاگهای رنک 2 : ( 20 تا 30 بلاگ)
ماهیانه 40 هزارتومان
قیمت ثبت در تمام بلاگهای رنکدار با اتوریتی بالای 40 یا 35 : (5 تا 10 بلاگ)
ماهیانه 35 هزارتومان
(برای دریافت لیست نمونه بلاگها و نمونه کار پ خ بدید)
***سفارش سه ماه شامل 15 درصد تخفیف خواهد شد
***دوستانی که از بلاگفا بک لینک نمیخوان لطفا پست ندن که وقت بنده و خودشون رو نگیرن
.
در این تاپیک قصد دارم یک سری بک لینک از بلاگ های پرقدرت خودم به دوستان واگذار کنم
قدرت بک لینک های بنده بالا هست و پیج رنک ها ولید و اتوریتی بالا دارند و نمونه کار قوی هم موجوده که با همین بلاگها در گوگل بالا آوردم.
تا به الان اینجا بک لینک نفروختم ولی کلی سایت با این بلاگها داخل گوگل کشیدم ، بلاگا و لینکای داخلشو ببینید متوجه میشید
تعداد و رنک :
دو عدد بلاگ رنک 4
چهار عدد بلاگ رنک 3
بیست و چهار عدد بلاگ رنک 2
ده عدد بلاگ رنک 1
----------------------------------------------------
+
در مجموع 40 بلاگ
پیج اتوریتی همشون هم بالای 30 هستش که در حال حاضر ارزش سایت ها و بلاگها در پیج اتوریتی انها میباشد و نه رنک! :
نمونه :
سیستم بلاگ ها :
بلاگفا
نحوه آپدیت بلاگ ها:
وبلاگ ها درحال حاضر دارای تعداد زیادی پست در چندین صفحه میباشند و در هفته آپدیت میشن
قیمت ثبت در تمام بلاگهای رنک 3 و 4 : ( 6 بلاگ)
ماهیانه 35 هزارتومان
قیمت ثبت در بلاگهای رنک 2 : ( 20 تا 30 بلاگ)
ماهیانه 40 هزارتومان
قیمت ثبت در تمام بلاگهای رنکدار با اتوریتی بالای 40 یا 35 : (5 تا 10 بلاگ)
ماهیانه 35 هزارتومان
(برای دریافت لیست نمونه بلاگها و نمونه کار پ خ بدید)
***سفارش سه ماه شامل 15 درصد تخفیف خواهد شد
***دوستانی که از بلاگفا بک لینک نمیخوان لطفا پست ندن که وقت بنده و خودشون رو نگیرن
.
Last edited: