با سلام.
شامل هرچیزی که به عنوان یه دانشجو و یا فارق التحصیل رشته معماری و یا گروه هنر بهش نیاز داره
1فایل های خام فوق العاده AutoCad-3Ds MAX-Rhino_Photoshop و غیره.
2-عکس های بینظیر از موضوعات مرتبط از هزچیزی که بهش فکر میکنید.طراحی داخلی و دکوراسیون/نما و طراحی معماری بنا/مبلمان/طراحی های هنرمندان بزرگ با فلدر بندی کامل و و و
3-فیلمهای تحلیل از کارهای معماران بزرگ و مصاحبه با معماران بزرگ.
4-پروژه های کامل روستا و متره و برآورد و تاریخ معماری و غیره
5-فایل های تصویری آموزش کامل تمام نرم افزارهای مرتبط که از 0 تا 100 آموزش کامل رو شامل میشه و من خودم تمام این برنامه هارو تا حد آموزش در دانشگاه یاد گرفتم
6-مجموعه عالی در مورد عکاسی وانواع دوربین ها و مقایسه ها.
7-بیشتر از 30.000 هزار عنوان مقاله از هر چیزی که حتی در معماری و هنر بهش فکرم نمیتونید بکنید که اگر بخوام دربارش توضیح بدم ساعتها وقت میبره.
8-بیشتر از 10 عنوان پایان نامه از ب بسم ا... تا فایلهای شیت نهایی.که هرکدوم از این پایان نامه ها بیشتر از 2-3 میلیون میارزن.
و خیلی چیزهای دیگه که اگه بخوام نام ببرم ساعتها زمان میبره.
.
و این که فایلها اینترنتی نیستند و نتیجه 6-7 سال حضورم تو این عرصه هست
قیمت هم پایه 500 هزار تمنه و به بیشترین قیمت فروخته میشه.فروش فقط به صورت مجموعه امکان پذیره.
یا علی
شامل هرچیزی که به عنوان یه دانشجو و یا فارق التحصیل رشته معماری و یا گروه هنر بهش نیاز داره
1فایل های خام فوق العاده AutoCad-3Ds MAX-Rhino_Photoshop و غیره.
2-عکس های بینظیر از موضوعات مرتبط از هزچیزی که بهش فکر میکنید.طراحی داخلی و دکوراسیون/نما و طراحی معماری بنا/مبلمان/طراحی های هنرمندان بزرگ با فلدر بندی کامل و و و
3-فیلمهای تحلیل از کارهای معماران بزرگ و مصاحبه با معماران بزرگ.
4-پروژه های کامل روستا و متره و برآورد و تاریخ معماری و غیره
5-فایل های تصویری آموزش کامل تمام نرم افزارهای مرتبط که از 0 تا 100 آموزش کامل رو شامل میشه و من خودم تمام این برنامه هارو تا حد آموزش در دانشگاه یاد گرفتم
6-مجموعه عالی در مورد عکاسی وانواع دوربین ها و مقایسه ها.
7-بیشتر از 30.000 هزار عنوان مقاله از هر چیزی که حتی در معماری و هنر بهش فکرم نمیتونید بکنید که اگر بخوام دربارش توضیح بدم ساعتها وقت میبره.
8-بیشتر از 10 عنوان پایان نامه از ب بسم ا... تا فایلهای شیت نهایی.که هرکدوم از این پایان نامه ها بیشتر از 2-3 میلیون میارزن.
و خیلی چیزهای دیگه که اگه بخوام نام ببرم ساعتها زمان میبره.
.
و این که فایلها اینترنتی نیستند و نتیجه 6-7 سال حضورم تو این عرصه هست
قیمت هم پایه 500 هزار تمنه و به بیشترین قیمت فروخته میشه.فروش فقط به صورت مجموعه امکان پذیره.
یا علی
فایل های ضمیمه
-
1 (1).jpg515.7 KB · نمایش ها: 8
-
1 (2).jpg564.5 KB · نمایش ها: 8
-
1 (3).jpg492.9 KB · نمایش ها: 8
-
1 (4).jpg577.4 KB · نمایش ها: 9
-
1 (5).jpg516.4 KB · نمایش ها: 10