• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بیش از 30 تا از دامنه های اصلی رپفا به همراه فول بک آپ سایت رپفا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
فروخته شد و خریدار خواست که شما ببینید حتماً این پیجو
http://01.rapmojaz6.com
ایشون تصمیم گرفتن فول بک آپ رو بگذارند برای دانلود;) میتونید به اون آدرس برید و دانلود کنید

Last edited:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
39584033861773028028.jpg

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
شما میل یاشارو ببینید متوجه میشید حداقل ماهی که براش ول واریز میشه از فیش هایی که توش هست 2 میلیون فقط عید 1میلیون و پونصد مهدی کبریا براش واریز کرده بود 2 خط تعریف کنه !!!شما برو ببین رپفا دات کام رو هر موزیک 70 تومنه !حالا بدون تعریف و موزیک ویدئو و البوم نباشه !یه جمع تفریق کن میبینی دیگه !!شما ماه اول یه سرور میگیری 4-5 تا مدیر برا فروم بخش ها یه خرده تبلیعات پشتتو بستی !الانم که بازدید داره ولی با یه ذره تبلیغ و همت میتونی به در امد میلیونی برسی جیزی که برهمه واضحه !!
شما ایمیل رو ببینی ملت چه هزینه هایی واریز میکنن کف میکنی !200 تومن 300 تومن برای 4 تا کلمه تعریف !
این مبلیغی که الان گذاشتم یعنی هر دامین 10 هزار تومان که قیمت اصلی دومین هم کمتره !دیگه چیو ثابت کنم ! ما رات میندازیم غلطک افتادنش با همت خودتونه !

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
شما میل یاشارو ببینید متوجه میشید حداقل ماهی که براش ول واریز میشه از فیش هایی که توش هست 2 میلیون فقط عید 1میلیون و پونصد مهدی کبریا براش واریز کرده بود 2 خط تعریف کنه !!!شما برو ببین رپفا دات کام رو هر موزیک 70 تومنه !حالا بدون تعریف و موزیک ویدئو و البوم نباشه !یه جمع تفریق کن میبینی دیگه !!شما ماه اول یه سرور میگیری 4-5 تا مدیر برا فروم بخش ها یه خرده تبلیعات پشتتو بستی !الانم که بازدید داره ولی با یه ذره تبلیغ و همت میتونی به در امد میلیونی برسی جیزی که برهمه واضحه !!
شما ایمیل رو ببینی ملت چه هزینه هایی واریز میکنن کف میکنی !200 تومن 300 تومن برای 4 تا کلمه تعریف !
این مبلیغی که الان گذاشتم یعنی هر دامین 10 هزار تومان که قیمت اصلی دومین هم کمتره !دیگه چیو ثابت کنم ! ما رات میندازیم غلطک افتادنش با همت خودتونه !

خب بده ببینیم :D

با حرف که نمیشه اثبات کرد ... شما باید با مدرک ثابت کنی که اینقدر دارم داره ...
در ضمن اگه ماهی 4 تا 6 میلیون درامد داره ، واسه چی میخوای 400 هزار تومان بفروشی ;)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
خب بده ببینیم :D

با حرف که نمیشه اثبات کرد ... شما باید با مدرک ثابت کنی که اینقدر دارم داره ...
در ضمن اگه ماهی 4 تا 6 میلیون درامد داره ، واسه چی میخوای 400 هزار تومان بفروشی ;)
برای اینکه آدم بیکار میخواد !برا اینکه سرور میخواد تبلیغات میخواد ! حوصله میخواد ! اعصاب میخواد ! میگیردم یکی 2 تا فیششو میزارم براتون :)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
یه چند تاش دمه دست بود میزارم !من هیچ وضیفه ای نسبت به ثابت کردن این ادعا ندارم ! تلاش و همت خودتون میتونه انجام بده !من فقط اینارو در اختیارتون میزارم برای استارت کار !
92074240509588382538.jpg

24940844962767173063.jpg

76741713324093274672.jpg

00554053749046064550.png

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
داداش الان كل سايتو ميدي يا نه؟
برا هاستو ايناها چي
من يكم مشكل دارم هنوز

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
داداش الان كل سايتو ميدي يا نه؟
برا هاستو ايناها چي
من يكم مشكل دارم هنوز
هاستشو باس خودتون بگیرید !
من فقط بک آپ و دامین ها رو میدم !خواستید میتونم هساتم بگیرم براتون ولی هزینش جداست !
ماهی 65 تومن vps هست که آنتی ddos باشه و حواب کارتونو بده !
اگه سوالی هست در خدمتم

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
هاستشو باس خودتون بگیرید !
من فقط بک آپ و دامین ها رو میدم !خواستید میتونم هساتم بگیرم براتون ولی هزینش جداست !
ماهی 65 تومن vps هست که آنتی ddos باشه و حواب کارتونو بده !
اگه سوالی هست در خدمتم

لطفا" بگيد چقدر هاستو ايناها نياز داره
بعد اينكه الان چرا سايت بالا نمياد؟
از كي سايت خوابيده؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوست عزیز از کجا معلوم بعد از اینکه سایت رو واگذار کدید و خریدار خش و خرم رفت فردا اون بک آپ جایه دیگه لود نشه ؟

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
اینایی که این ارقام ها رو واریز کردن بیشتر از 400 می خرن :D اینجا چرا میفروشی؟

اگه واقعا 1% اعتماد می تونستم بکنم با رقم بالایی خریداری می کردم. چون رپفا هزار بار تا حالا دان شده و مجددا با دومینی 20-30 تا بالاتر بالا اومده الانم دیگه...

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
اینایی که این ارقام ها رو واریز کردن بیشتر از 400 می خرن :D اینجا چرا میفروشی؟

اگه واقعا 1% اعتماد می تونستم بکنم با رقم بالایی خریداری می کردم. چون رپفا هزار بار تا حالا دان شده و مجددا با دومینی 20-30 تا بالاتر بالا اومده الانم دیگه...
عزیزم اینا رپرن چه میدونن سایت داری چیه !اینجا مرجع تخصصی اش هست !اعتماد به چی؟به من ؟من به اندازه کافی اعتبار دارم اگه میخواید اعتماد سازی انجام میشه دونت ووری

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
لطفا" بگيد چقدر هاستو ايناها نياز داره
بعد اينكه الان چرا سايت بالا نمياد؟
از كي سايت خوابيده؟
هول خوش 4 الی 5 روزه خوابیده
هاست هم برای شروع 1 گیگابایت حداقل برای سایت و به میزان مد نظر خودتون باید هاست دانلود بگیرید !
اگه هاست خالی بگیرید میتونید با ماهی 20 تومن چیز مناسب بگیرید یا یه وی پی اس 60-70 تومنی بگیرید دیگه اون بستگی به خودتون داره

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
دوست عزیز از کجا معلوم بعد از اینکه سایت رو واگذار کدید و خریدار خش و خرم رفت فردا اون بک آپ جایه دیگه لود نشه ؟
یعنی من بک آپ رو بدم به کس دیگه ؟نه عزیزم اینجوری نی;)انقد اعتبار داریم تو نت که آمارش رو بگیرید همچین کاری نکنیم;)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
دوست عزیز من با افشین صحبت کردم و گفت : شما کلاهبردارید
hاصلا شما میدونید این افشین کیه ؟! این افشین رو من اوردمش تو رپفا ! 14 سالشه !
معلومه میگه کلاهبرداره ! سایت یاشار جدا شده !این دامین ها جدا شده !

یاشار دیوانست به من نگه کلاهبردار ؟آخه یه خرده عقل داشته باشید دامین های که ماله رپفا بوده رو گذاشتم برای فروش !کلاه بردار کسی که پول مردوم رو بخوره که ما نخوردیم
سوابق من هم تو اینترنت هم اینجا هم مجید آنلاین موجوده !;)
این افشین سبحان اومدن التماس من کردمشون مجری بد دیدم ادم درست حسابی نیستن انداختمش بیرون حالا رفتن با یاشار
لطفا بحث های حاشیه ای نکنید !من اصلاً کلاه بردار شما زورو !این دامنه ها موجوده برا فروش آخرین قیمت خارج از اینجا بوده 430 تومن !کسی خریداره بسم الله !;)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
در ضمن عقل داشته باشید خودش ثبت کرده ؟!!
همه تو پتل یاشاره !پرداختشو من انجام دادم ولی خودش ثبت کرده تاریخ دومین ها ماله 1 تا سال پیشه که تمدیدم شده !

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
hاصلا شما میدونید این افشین کیه ؟! این افشین رو من اوردمش تو رپفا ! 14 سالشه !
معلومه میگه کلاهبرداره ! سایت یاشار جدا شده !این دامین ها جدا شده !

یاشار دیوانست به من نگه کلاهبردار ؟آخه یه خرده عقل داشته باشید دامین های که ماله رپفا بوده رو گذاشتم برای فروش !کلاه بردار کسی که پول مردوم رو بخوره که ما نخوردیم
سوابق من هم تو اینترنت هم اینجا هم مجید آنلاین موجوده !;)
این افشین سبحان اومدن التماس من کردمشون مجری بد دیدم ادم درست حسابی نیستن انداختمش بیرون حالا رفتن با یاشار
لطفا بحث های حاشیه ای نکنید !من اصلاً کلاه بردار شما زورو !این دامنه ها موجوده برا فروش آخرین قیمت خارج از اینجا بوده 430 تومن !کسی خریداره بسم الله !;)

شما که گفته بودید افشین به من گفته که بیام بفروشم ؟
حرفتون رو یادتون رفته ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا