• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بیش از 30 تا از دامنه های اصلی رپفا به همراه فول بک آپ سایت رپفا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
شما که گفته بودید افشین به من گفته که بیام بفروشم ؟
حرفتون رو یادتون رفته ؟
اولاً من نگفتم افشین گفته ! گفتم ما با افشین بودیم !
دوما ً 2 تا افشین هست یه دونه افشین دویل یه دونه موزیکال این دویل 3 ساله با رپفا کار میکنه اون موزیکال 14 روز !!!!
سوماً اینا هیچ ربطی به موضوع نداره !هرکی گفته یا نگفته به کسی ربطی نداره !دامنه ها برای خودمه و گذاشتم برای فروش !خریدار نیستین پست ندین :hmm:

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
داداش می گن سایت دزدیده شده؟؟؟!!! الانم یاشار از اول یه سایت بالا آورده آدرسشم اینه

www.4rapfa.com

جریان از چه قراره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!1

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
یاهو آی دی
my_rapfa
و 3 تا ای دی دیگه مدیرا رو هم اضافه میکنم به پکیج ;)

armingodi

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان معلومه که قضیه چیه الان اگه آدرس rapfa.com رو بزنید وصل میشه به سایت دیگه ایشون رفته زود تر دامنه های rapfa21.com تا rapfa50.com رو ثبت کرده که نصف دامنه ها هم الان expired شده حالا می خواد بفروشه دوست من اگه راست می گین اول روی این دامنه ها که توی عکس گذاشتید سایت رو راه بندازید بعد بیاین و اینجا برای فروش بزارید کاملا قضیه مشکوک هستش و الان هم آدرس اصلی rapfa شده 02.4rapfa.com

Reza Modanloo

Registered User
لایک‌ها
7
عجب! که اينطور!!
ميخوای منم آيديمو بدم اشانتيون کنی، حدود 5 هزارتا از يوزر های قديمی رپفا ادش دارن هنوز.. ادليست خودشم که 999 تاييه پر هست، همه هم يوزرای رپفان !! بابا بيخيال، تنها چيزی نديده بوديم بزارن واسه فروش همين بود !
البته اين آيدی my_rapfa که دستشون هست مال فرشاد بود که الان دست ايشونه.. فرشادم که هر روز هک ميشد!

Last edited:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
دوستان معلومه که قضیه چیه الان اگه آدرس rapfa.com رو بزنید وصل میشه به سایت دیگه ایشون رفته زود تر دامنه های rapfa21.com تا rapfa50.com رو ثبت کرده که نصف دامنه ها هم الان expired شده حالا می خواد بفروشه دوست من اگه راست می گین اول روی این دامنه ها که توی عکس گذاشتید سایت رو راه بندازید بعد بیاین و اینجا برای فروش بزارید کاملا قضیه مشکوک هستش و الان هم آدرس اصلی rapfa شده 02.4rapfa.com
داتشمند اینا رو رپفا بودن قبلاً
دیگه ملت یادشونه که با این ادرسا میرفتن تو سایت دیگه !
کلاً من کاری به اینکارا و حرفا ندارم به خاطر همین درسراش دارم میفرشوم !خریدار بود بکه همینجا!
یاهو ای دی
team.rapfa
هم اضافه شد به پکیج;)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
عجب! که اينطور!!
ميخوای منم آيديمو بدم اشانتيون کنی، حدود 5 هزارتا از يوزر های قديمی رپفا ادش دارن هنوز.. ادليست خودشم که 999 تاييه پر هست، همه هم يوزرای رپفان !! بابا بيخيال، تنها چيزی نديده بوديم بزارن واسه فروش همين بود !
البته اين آيدی my_rapfa که دستشون هست مال فرشاد بود که الان دست ايشونه.. فرشادم که هر روز هک ميشد!
رجوع شود به پست بالا !:)
دیگه منو که میشناسن رپفایی ها !احتیاح به حرفهای شما نیست;)

armingodi

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز دوست داری همه چیز رو سر هم کنی پاسخ درست هم ندی پس این سایتی که الان بالا هستش چیه 02.4rapfa.com یا حتی rapfa.com توضیح برای اینا بده نه اینکه با دو تا حرف که از اون اول تایپیک زدی هی میگید من رو می شناسن قضیه رو سر هم بندیش کنی

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزیز دوست داری همه چیز رو سر هم کنی پاسخ درست هم ندی پس این سایتی که الان بالا هستش چیه 02.4rapfa.com یا حتی rapfa.com توضیح برای اینا بده نه اینکه با دو تا حرف که از اون اول تایپیک زدی هی میگید من رو می شناسن قضیه رو سر هم بندیش کنی
like!!!!!

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
ایشون قرار نیست رپفا رو بفروشه. داره بک آپش رو میفروشه به علاوه یک سری دامنه‌های فیلتر شدش
اگر تو الکسا چک کنید هم می‌بینید که دامنه‌ها بازدید دارند.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ایشون قرار نیست رپفا رو بفروشه. داره بک آپش رو میفروشه به علاوه یک سری دامنه‌های فیلتر شدش
اگر تو الکسا چک کنید هم می‌بینید که دامنه‌ها بازدید دارند.
دقیقاً!:)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از دست دادن درامد 4 تا 6 میلیون برای نداشتن وقت و این حرفا؟ اونم به قیمت 400 هزار؟
یعنی مثلا این درامد کمه و کار دیگه ای هست که مثلا درامد بیشتری داره میخواید وقتتونو صرف اون کنید؟
خب دوست عزیز اگه اینطوره چرا یک نفرو استخدام نمیکنی همه چیزو بسپاری دستش , این درامدو نگه داری بعد یه حقوقی هم بدی به طرف؟
اصلا پنل دومین و همه چیز در اختیار خودت اون کارایی که باید کردو بگو چیه من میکنم بعد سودش نصف نصف , اصلا ماهانه یه تومن از سود مال من بقیش مال خودت , اینجوری بهتر نیست تا چهارصد هزار نه اصلا یه میلیون بفروشیش؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
از دست دادن درامد 4 تا 6 میلیون برای نداشتن وقت و این حرفا؟ اونم به قیمت 400 هزار؟
یعنی مثلا این درامد کمه و کار دیگه ای هست که مثلا درامد بیشتری داره میخواید وقتتونو صرف اون کنید؟
خب دوست عزیز اگه اینطوره چرا یک نفرو استخدام نمیکنی همه چیزو بسپاری دستش , این درامدو نگه داری بعد یه حقوقی هم بدی به طرف؟
اصلا پنل دومین و همه چیز در اختیار خودت اون کارایی که باید کردو بگو چیه من میکنم بعد سودش نصف نصف , اصلا ماهانه یه تومن از سود مال من بقیش مال خودت , اینجوری بهتر نیست تا چهارصد هزار نه اصلا یه میلیون بفروشیش؟
شما به ای دی من پی ام بده
erfan.rmelody
آقایون خانوما !!!!بار آخر ! من حوصله ندارم دلایل شخصی دارم اصلاً همه اینا دزدی منم کلاه بردار !4 میلیون که هیچ 1000 تومن هم در آمد نداره !این ظاهر باطن کسی خریدار بود بگه !اون که حرفه ای باشه میفهمه همون لیست کاربراش کلی میارزه !;)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
فروخته شد و خریدار خواست که شما ببینید حتماً این پیجو
http://01.rapmojaz6.com
ایشون تصمیم گرفتن فول بک آپ رو بگذارند برای دانلود;) میتونید به اون آدرس برید و دانلود کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا