• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بی نظیر dvd

mehrdad_knot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی سایت
اینجانب برای اولین بار در ایران قصد فروش بزرگترین آرشیو فیلم وکارتون و نرم افزار و بازی و سریال و مستند را بر روی هارد و دی وی دارم با قیمت باور نکردنی هر دی وی دی 350 تومان و هر گیگ بر روی هارد 30 تومان !!!!!!
از این پیشنهاد جالب هنگامی شگفت زده می شوید که لیست ما را دانلود کنید که می توانید آن را در انتهای این متن دانلود کنید

شرایط فروش :
1)حد اقل سفارش برای هر دی وی دی 20 عدد می باشد
2) اگر می خواهید هارد برای ما بفرستید ابتدا آن را فرمت کنید و با پست بیمه بفرستید تا مشکلی برای هارد ها پیش نیاید هارد ها اگر اکسترنال باشد بهتر است
3) در صورت تمایل ما می توانیم هارد را با قیمتی پایین تر برای شما به صورت نو و دارای گارانتی بخریم که بسیار به نفع شما می باشد قیمت به روز هارئ ها در انتهای مطلب آمده است بدیعی است که در صورت کاهش یا اقزایش قیمت پول اضافی واریز یا دریافت می گردد
4) دی وی دی مصرفی پرینکوی مشکی می باشد و سرعت رایت هم 8
5) برای سفارش می توانید لیست انتخابی را برای من ایمیل یا پیغام خصوصی کنید تا در اسرع وقت شرایط و قیمت به همراه شماره حساب برای شما ارسال گردد
6)مرسولات با پست پیشتاز فرستاده می شود اما شما هارد خود را می توانید هم با پست و هم با پیک برای من ارسال کنید
7)هزینه پست با مشتری است که در هنگام سفارش قیمت آن را به شما اطلاع می دهم

در نهایت هدف من جلب رضایت شماست

دانلود لیست
دانلود لیست

Persian Warrior

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز سخه های شما DVD Version هستند؟
ساده تر بگم فیلمها تبدیل از 9 به 5 هستند؟

mehrdad_knot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز همه با بهترین کیفیت هستند

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
شما تو فروم های دیگه هم فعالیت دارید؟ یا وبسایتی در زمینه فروش دارید؟

بالا