• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ام تي سي فقط 90 تومن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

essi mankan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام خدمت شما دوستان، يك عدد تبلت mtc موجوده ، لوازمش كامله ، تبلتم درسته و روشنم ميشه، فقط يه بار كه تو اينترنت بودم خواستم با وايرلسش آپديتش كنم ، ديگه الان روشن ميشه ولي اونجايي كه مي خواد سيستم عاملو لوود كنه گير ميكنه و ديگه بالا نمياد.بردمش علاالدين گقتن 40 تومن هزينه شه ،با يه فلش كردن درست ميشه ، بي انصافا 40 تومن ميخواستن بگيرن فقط يه فلشش كنن ديگه بيخيالش شدم و درستش نكردم ، چون واسم هديه آوردنش جعبه نداره، ولي لوازمش كامله، باهاش فيلماي اچ دي رو راحت نگاه ميكردم، بازي هارم بيشترشونو جواب ميده،

، خدايي قيمت مفت دادم. سي پي يوش 1 گيگه ، رم ميخوره ، صفحه شم 7 اينچه، خط و خشم داره
فروش حضوري در تهران و كرج، بقيه شهرها با پست
اينم شماره تماس من : 09368164957
مشاهده پیوست 393895مشاهده پیوست 393896مشاهده پیوست 393897مشاهده پیوست 393898

Last edited:

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
عجب فامیلایی دارید هدیه میارن بدون جعبه
شرط میبندم یا دزدیه یا کارکرده(شوخی
)

Sent from my MK808B using Tapatalk 4 Beta

BAHMAN32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام 60 خریدارم اما اول ارسال بعد واریز به شرط اینکه همینطور که گفتی باشد.

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
سلام شما ببر درستش کن 40 تومنش با من.میزارم روی قیمتی که گفتی.یعنی 130 تقدیم می کنم.قبوله؟

essi mankan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام شما ببر درستش کن 40 تومنش با من.میزارم روی قیمتی که گفتی.یعنی 130 تقدیم می کنم.قبوله؟

سلام داداش، والا من برام مقدور نيست ديگه برم طرفاي علاالدين چون خيلي از خونمون دوره ، ولي تضمين ميكنم با يه فلش درست ميشه، اصلا اگه تو نت سرچ كنيد و رامشو پيدا كنيد بدون هيچ هزينه اي ميتونيد درستش كنيد، من خودم حقيقت چون يه بار خودم خواستم آپديتش كنم اينجوري شد ديگه ميترسم خودم باهاش ور برم. ولي اگه به غير از فلش ايراد ديگه اي داشت تمام مسئوليتش پاي من

75 خریدارم به شرط اینکه با 40 تومان و فلش درست بشه و ایراد دیگه ای نداشته باشه
پخ دادم خدمتتون

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
چه تضمینی میدی اگه با فلش درست نشه؟ بعد چرا اینقدر داری ارزوم میدیش؟یکم عجیب نیست؟

essi mankan

Registered User
لایک‌ها
20
چه تضمینی میدی اگه با فلش درست نشه؟ بعد چرا اینقدر داری ارزوم میدیش؟یکم عجیب نیست؟
دوست عزيز اگه درست نشد با فلش پولو برميگردونم جنسمو پس ميگيرم، در ضمن تاپيكامو نگاه كني ميفهمي كه كم جنس تا حالا نفروختم ، هيچكي هم تا حالا ازم ناراضي نبوده،هشتاد نود تومنم پولي نيست كه بخوام كلك بزنم و كاراي عجيب كنم بخاطرش ، در ضمن كسي شما رو مجبور نكرده جنس ارزون بخري ميتوني بري از همون جنساي گرون بخري !

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
بازم میگم شما که واستون 90 تومن پولی نیست اول ارسالش کنید بعد اگر درست شد پولتون را میفرستم ولی اگر نشد جنستون را پس میفرستم

iranishop.com

Registered User
لایک‌ها
133

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
تعریف از خود نباشه من سابقه ی بالایی دارم تو پرشین تولز البته استادان من هم هستند من حضوری خریدارم
ادرس و و مشخصات رو بده اس ام اس هم دادم خدمتتون
تمامی دوستان و استارتر موفق و موعید باشید 100٪تبلت خریداری میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا