• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت انرژی سیستم i724 4gigi

yasin0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
تبلت دسته انرژی سیستم کاملا سالم بدون خط و خش فقط یک فرو رفتگی کئچک در لبه پایین تبلت به فروش میرسد
مشخصات:
پردازنده: ARM ARM Cortex A8 1GH
حافظه اصلی: SSD 4 GB
صفحه نمايش: صفحه نمايش لمسي LCD Capacitive - اندازه 7 اينچ با رزولوشن 800x480 پيکسل
امکانات: WiFi - بلوتوث - کارت خوان - دوربين - وب کم - حسگر شتاب سنج - USB - HDMI
سیستم عامل: Google Android 2.3
وزن : 360 گرم

پشتیبانی از مودم های Wi-Fi و 3G و USB<br />پشتیانی از USB-OTG<br />دارای آداپتور USB برای وصل کردن کیبرد و ماوس و USB فلش به تبلت
اقلام همراه تبلت
هدفن In-ear با کیفیت Hi-Fi<br />دفترچه راهنما<br />کابل USB 2.0 برای اتصال به کامپیوتر<br />کابل USB HOST برای اتصال کیبرد و ماوس و فلش به تبلت<br />دستمال پاک کننده صفحه نمایش<br />کیف مخصوص حمل و نقل<br />آداپتور برق

اینم لینک تبلت و قیمت نو:
تبلت انرژی سیستم Energy Sistem Tablet i724 4GB

قیمت فروش : 500 هزار تومان

1.jpg

2.jpg

pop.jpg

i724_07.jpg

Last edited:

ghannadi44

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
اوووووووووووووووو
قیمت خیلی بالاست
تبلت چینیه ها
من 130 میخرم

3RR0r

Registered User
لایک‌ها
35
اوووووووووووووووو
قیمت خیلی بالاست
تبلت چینیه ها
من 130 میخرم
خیلی تابلو زدی تو سر مال بابا بیچاره لینک قیمت نو رو داده 700 تومن اینم دورو بر 400-500 اگه خیلی تمیز باشه و گارانتی دار باشه

yasin0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوووووووووووووووو
قیمت خیلی بالاست
تبلت چینیه ها
من 130 میخرم

داداش من شما اصلا از قیمت نو تب من خبر داری که میخای 130 بخری.شما تب 130 با مشخصات من پیدا کن من ده تا ازت میخرم

خیلی تابلو زدی تو سر مال بابا بیچاره لینک قیمت نو رو داده 700 تومن اینم دورو بر 400-500 اگه خیلی تمیز باشه و گارانتی دار باشه

داداش ممنون خیلی خیلی تمیزه یه کارت هم توش داره نوشته waranty من قیمت 30 درصد کم شده نوش رو دادم فکر نکنم زیاد داده باشم قیمت

داداش قیمت مناسب باشه پایین تر هم میفروشم

Last edited:

omid911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من 350 میخامش.

طریقه معامله رو هم اگه میشه توضیح بدین.چقدر فرصت تست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

armin.dear

Registered User
لایک‌ها
0
داداش تعویض داری با گوشی؟شرایطتتو واسم با قیمته اخرت پخ کن

yasin0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من 350 خیلی پایینه.شما یکم قیمت رو بیار پایین من باهات راه میام.معامله هم شما پول رو بفرست به کارت من بعدش من تب رو با پست پیشتاز میفرستم براتون 24 ساعت هم فرذصت تست دارین.من مغازه دارم شماره محل کارم رو بهتون میدم .

داداش تعویض داری با گوشی؟شرایطتتو واسم با قیمته اخرت پخ کن

با چه گوشی؟؟؟؟؟؟؟

داداش من 350 خیلی پایینه.شما یکم قیمت رو بیار پایین من باهات راه میام.معامله هم شما پول رو بفرست به کارت من بعدش من تب رو با پست پیشتاز میفرستم براتون 24 ساعت هم فرذصت تست دارین.من مغازه دارم شماره محل کارم رو بهتون میدم .

با چه گوشی؟؟؟؟؟؟؟

گوشیتون چیه؟قیمتش چنده؟

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

yasin0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت پایه خیلی بالاست . کمترش کنید لطفا . به نظر من بیشتر از 350 نباید باشه .[/QU

داداش من قیمت پایه که نذاشتم قیمت خودمو نوشتم حالا دوستان قیمت بدن من هر چی نزدیک بشه به قیمت خودم میفروشمشش

گوشی htc touch diamond 2

داداش گوشیت ساخت کجاست گارانتی داره یا نداره وضعیت طاهریش چطوره و قیمته گوشیتو چند حساب میکنی

اوووووووووووووووو
قیمت خیلی بالاست
تبلت چینیه ها
من 130 میخرم

تبلت چینی نیست دوست عزیز ساخت اسپانیا هست.شما که نمیدونی چرا دهنه همه رو خراب میکنی

Last edited:

armin.dear

Registered User
لایک‌ها
0
گوشی گارانتیه کامتلو داشت که3 ساله پیش خودم خریداری کردم..گوشی از اول دسته خودم بوده و به عنوان گوشیه دومم بیشتر بخاطره دوربینه 5مگاپیکسلی ازش استفاده کردم گوشی بدونه خطو خش سلامته کامل.... گوشیو با100تومن سر...

yasin0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی گارانتیه کامتلو داشت که3 ساله پیش خودم خریداری کردم..گوشی از اول دسته خودم بوده و به عنوان گوشیه دومم بیشتر بخاطره دوربینه 5مگاپیکسلی ازش استفاده کردم گوشی بدونه خطو خش سلامته کامل.... گوشیو با100تومن سر...

داداش 150 سر بده قبوله.خبرشو بهم بده

yasin0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش 150 سر بده قبوله.خبرشو بهم بده

داداش اگه گوشی htc خودتو میفروشی من خریدارم180 .خبرشو بهم بده

داداش من گوشی htc رو خریدارم اگه تمیزه و مشکلی نداره من 180 میخرم ازت.خبرشو زودتر بهم بده اگه تب رو هم نخاستی مشکلی نداره من پول رو میریزم به حسابه خودت واسم پستش کن

دوستان عزیز تبلت فروخته شده .لطفا دیگه پی ام ندین

تب فروخته شد...................................تب فروخته شد

Last edited:
بالا