• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت با قیمت100تومن

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
سلام دوستان این تبلت رو 1 سال پیش خریدم و حدود 3 ماه پیش اومدم فریمور اونو اپدیت کنم که دیگه بالا نیومد و اینجا به یکی 2 نفر دادم که درستش کنن ولی نتونستم اگه دوستان کسی رو سراغ دارن که وارد باشه که میشه درستش کرد همراه با تبلت یه کیبورد توپ که الان قیمتش 40 تومنه اشانتیون داده میشود
قیمت هم واسه پایه میزارم 100 تومن فروش فوری هم 150 تومن زیر این قیمت هم واسه دکوری نگهش دارم بیشتر ارزش داره دوستان دقت کنید کیبوردش فقط 40 50 قیمت داره
اینم عکس از تبلت
اینم لینک http://www.clickbd.com/bangladesh/566910-wonder-media-wm8650-tablet-pc.html

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
همشهری کجا بودی تا الان : دی
پهلو مجتبی رفتی ، تو کرمان خودمون ؟!
متین موبایل.

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
سلام همشهری به شهیدی دادمش کنار معازه مخدومی ولی نشد واسه همین گفتم همیجوری بدم بره

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
سلام همشهری به شهیدی دادمش کنار معازه مخدومی ولی نشد واسه همین گفتم همیجوری بدم بره

آها تو اقبال !
نه برو متین موبایل با مجتبی یک صحبتی بزن دیدیش که تو استقلاله ، کارش درسه اگه اون گفت نه اون موقع بیا اینجا دور هم باشیم : دی
مخلص !

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
داداش این همه مغازه توی اقبال. ببر بده واست درست میکنن.
اول اقبال. سر چهار راه جهاد روبروی مبل فروشی یه در آبی رنگ هست که پله میخوره میره بالا. برو پیش آقای فرهنگ بگو از طرف جعفریان اومدی. ببین میتونه برات کاری کنه. گرون میگیره ولی کارش 20ـه !!

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
ممنون از همه همشهری های عزیز دیگه یکی از دوستان خواست ما هم گفتیم بدیم بره
فروخته شد به ami-cold
ختم تایپیک

بالا