mehdi.abdoli2008
Registered User
قیمت کاهش یافت فوووووووووووووووووی ریز قیمت بازار دارم میدم
سلام دوستان از عنوان مشخصه تبلت آلفار 780 واسه فروش دارم
کلا 1 ماه خریداری شده و اصلا استفاده نشده و تبلت هنوز بوی نویی میده چون وقت نمیکنم ازش استفاده کنم به همین دلیل میخوام بفروشمش یا با آیپاد 4 عوض کنم که بتونم بزارم جیبم بیرون منزل. 1 سال گارانتی معتبر داره. محافظ صفحه هم از روز اول روش انداختم و کلا تبلت همیشه داخل کیف بوده و هیچ نقصی نداره. در حد آک واقعی که میگن اینه
از نظر قدرت هم به راحتی بازی های maxx payne . PES2011 . battle field 2 و ... رو که خودم شخصا امتحان کردم اجرا میکنه!
8 گیگ بازی داره + کیف لبتاپی + محافظ صفحه + شارژر و کابل + جعبه
اینم بگم که این تبلت صفحه نمایش LED داره که هیچ تبلتی با این قیمت LED نیست و کیفتش از بقیه خیلی بهتره
پردازنده : Boxchip A10 1.5GHz
کارت گرافیک : mali 400
حافظه اصلی : 1GB DDR3
فضای ذخیره سازی : 8GB SSD
صفحه نمایش : 7.0inch LED 800*480
ورودی و خروجی : WiFi | HDMI | USB | 3.5mm earphone | Micro SD Card
وزن : -
دوربین : Front Camera 0.3 megapixels / Rear Camera 2.0 megapixels
سیستم عامل : Andriod™ OS 4.0 Ice Cream Sandwich
امکانات : AVI, RM, RMVB, MKV, WMV, MOV, MP4, MPEG, MPG, FLV,MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC,APE, 3GP, WAV, JPEG, GIF, BMP, PNG,TXT, EPUB, PDF, WORD, EXCEL, POWERPOINTS,Word, Excel, PDF,Browser, Calculator, Calendar, Camera, Clock, Downloads, Email, File Manager, Music, Office Suite 5, Google Play Store, Search, Settings, Super-HD Player, Google Talk
گارانتی : 1 سال گارانتی تعمیر شرکت انفورماتیک گستر
هدیه : کیف اورجینال و محافظ صحفه نمایش
قیمت 340 به علت نیاز فوری
09359469883
سلام دوستان از عنوان مشخصه تبلت آلفار 780 واسه فروش دارم
کلا 1 ماه خریداری شده و اصلا استفاده نشده و تبلت هنوز بوی نویی میده چون وقت نمیکنم ازش استفاده کنم به همین دلیل میخوام بفروشمش یا با آیپاد 4 عوض کنم که بتونم بزارم جیبم بیرون منزل. 1 سال گارانتی معتبر داره. محافظ صفحه هم از روز اول روش انداختم و کلا تبلت همیشه داخل کیف بوده و هیچ نقصی نداره. در حد آک واقعی که میگن اینه
از نظر قدرت هم به راحتی بازی های maxx payne . PES2011 . battle field 2 و ... رو که خودم شخصا امتحان کردم اجرا میکنه!
8 گیگ بازی داره + کیف لبتاپی + محافظ صفحه + شارژر و کابل + جعبه
اینم بگم که این تبلت صفحه نمایش LED داره که هیچ تبلتی با این قیمت LED نیست و کیفتش از بقیه خیلی بهتره
پردازنده : Boxchip A10 1.5GHz
کارت گرافیک : mali 400
حافظه اصلی : 1GB DDR3
فضای ذخیره سازی : 8GB SSD
صفحه نمایش : 7.0inch LED 800*480
ورودی و خروجی : WiFi | HDMI | USB | 3.5mm earphone | Micro SD Card
وزن : -
دوربین : Front Camera 0.3 megapixels / Rear Camera 2.0 megapixels
سیستم عامل : Andriod™ OS 4.0 Ice Cream Sandwich
امکانات : AVI, RM, RMVB, MKV, WMV, MOV, MP4, MPEG, MPG, FLV,MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC,APE, 3GP, WAV, JPEG, GIF, BMP, PNG,TXT, EPUB, PDF, WORD, EXCEL, POWERPOINTS,Word, Excel, PDF,Browser, Calculator, Calendar, Camera, Clock, Downloads, Email, File Manager, Music, Office Suite 5, Google Play Store, Search, Settings, Super-HD Player, Google Talk
گارانتی : 1 سال گارانتی تعمیر شرکت انفورماتیک گستر
هدیه : کیف اورجینال و محافظ صحفه نمایش
قیمت 340 به علت نیاز فوری
09359469883
Last edited: