• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت جدید KindleFire محصول شرکت Amazon

siavash.1367

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.تعدادی تبلت جدید KindleFire محصول شرکت آمازون آمریکا به قیمت 435000 تومان بفروش میرسد.

kindle-fire.jpg
]

مشخصات فنی:

صفحه نمایش 7 اینچ مالتی تاچ با تکنولوژی IPS (تکنولوژی صفحه های IPAD )،ضد انعکاس با رزولوشن 1024*600 و قدرت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه داخلی 8 گیگ
اسپیکر استریو و جک هدفون
وزن 413 گرمی
طول عمر باطری 8 ساعته به ازای هر شارژ
دسترسی رایگان به ذخیره سازی ابری یا آنلاین برای تمام محتواهای سایت آمازون
دسترسی به 2 میلیون جلد از کتاب ها و مجله های رایگان سایت آمازون
CPU دو هسته ای 1GHZ
سیستم عامل اندروید با اینترفیس طراحی شده اختصاصی آمازون برای کاربری آسان و ساده
پورت Mini USB
پشتیبانی از فرمت های :
Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively,
Audible (Audible Enhanced (AA, AAX)), DOC, DOCX,
JPEG, GIF, PnG, BMP, non-DRM AAC, MP3, MIDI, OGG,
WAV, MP4, VP8 و ...

photo.JPG

Last edited:

siavash.1367

Registered User
لایک‌ها
0
به مناسب روز دانشجو تا آخر آذر ماه به این دوستان تبلت کیندل رو با قیمت 420000 تومن تقدیم میکنم.

photo.JPG

Last edited:

shahabsa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز..
مگه قیمت این تبلت 199$ نیست؟؟ که میشه حدودا" 270 هزار تومان!
حس نمی کنید یکم سودتون بالاست؟؟!:blink:

siavash.1367

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما باید در نظر بگیرید که این تبلت رو در ایران میخرید نه آمریکا.
پس باید هزینه پست از آمریکا به یک کشور ثالث و گمرک اون کشور رو مدنظر داشته باشید.چون امکان ارسال مستقیم از آمریکا به ایران وجود نداره.
و بعد هم هزینه پست از اون کشور به ایران بعلاوه هزینه گمرگ ایران هم باید پرداخت بشه.
اگر واقعا قصد خرید داشته باشید بنده یه مقدار تخفیف هم میدم .

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
دوست عزیز شما باید در نظر بگیرید که این تبلت رو در ایران میخرید نه آمریکا.
پس باید هزینه پست از آمریکا به یک کشور ثالث و گمرک اون کشور رو مدنظر داشته باشید.چون امکان ارسال مستقیم از آمریکا به ایران وجود نداره.
و بعد هم هزینه پست از اون کشور به ایران بعلاوه هزینه گمرگ ایران هم باید پرداخت بشه.
اگر واقعا قصد خرید داشته باشید بنده یه مقدار تخفیف هم میدم .

قصد جسارت ندارما ولی من با امور حمل نقل اینجور جنس ها اشنام و اینجر چیزا ایران تحریم هست و فقط از راه قاچاق وارد ایران میشه و هیچ گمرکی بهش نمیخوره

siavash.1367

Registered User
لایک‌ها
0
قصد جسارت ندارما ولی من با امور حمل نقل اینجور جنس ها اشنام و اینجر چیزا ایران تحریم هست و فقط از راه قاچاق وارد ایران میشه و هیچ گمرکی بهش نمیخوره

اگر مایل باشید هنوز برگه ترخیص و فیش های بانکیش رو دارم ، میتونم براتون پست کنم.
انشالله این دفعه آخری خواهد بود که بنده در ایران چیزی میفروشم، اینجا دوستان فقط بلدن متهم کنن یا بازخواست!

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
اگر مایل باشید هنوز برگه ترخیص و فیش های بانکیش رو دارم ، میتونم براتون پست کنم.
انشالله این دفعه آخری خواهد بود که بنده در ایران چیزی میفروشم، اینجا دوستان فقط بلدن متهم کنن یا بازخواست!

نه اقا چرا ناراحت میشی ؟؟ نمیخواستم ناراحتت کنم ولی راست میگید شما سفارشی گرفتید قیمتتون یه مقدار به نظر بالا میاد. حالا در کل سرعت این تبلت چطور هست؟؟ شنیدم امازون قیمت تبلت رو پایین داده در عوض برای استفاده از چیطای خاصش باید پول زیادی داد !! درسته؟؟؟

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
نه اقا چرا ناراحت میشی ؟؟ نمیخواستم ناراحتت کنم ولی راست میگید شما سفارشی گرفتید قیمتتون یه مقدار به نظر بالا میاد. حالا در کل سرعت این تبلت چطور هست؟؟ شنیدم امازون قیمت تبلت رو پایین داده در عوض برای استفاده از چیطای خاصش باید پول زیادی داد !! درسته؟؟؟
من یه چیزایی شنیده بودم که روی اون قیمت مالیات هم اضافه میشه . که اگه اونطوری باشه میره بالا قیمت

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز من یه سوال دارم هرجا گشتم هیچی پیدا نکردم راجع به این موضوع.
که سیستم عاملش اندروید هست چه ورژنی؟؟؟؟
برنامه های اندروید روش نصب میشه راحت؟؟؟؟

siavash.1367

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم عاملش ورژن 2.3 GingerBread هست که توسط آمازون اینترفیسش عوض شده تا کاربری راحتتری داشته باشه. البته الان حتی روش تونستن اندروید نسخه 4 رو هم نصب کنند.
برنامه های اندروید براحتی روش نصب میشه .

siavash.1367

Registered User
لایک‌ها
0

اگر منظورتون اکانت Prime هستش.این اکانت برای دسترسی به کتاب ،موسیقی، فیلم و ... های سایت آمازون و نت فلیکس هست.برای همه خریداران یک ماه اکانت مجانی از طرف آمازون در نظر گرفته شده.
سرعت تبلت به نظر بنده برای کارهای عادی واقعا مناسبه ، البته فکر میکنم بهتر بود رمش رو یکم افزایش میدادن.هر چند بنده تا حالا جز یک بار هیچ Lag یا تاخیر خاصی ازش ندیدم.
اگر جواب بنده مناسب سوال شما نبود.لطف کنید شفافتر در مورد " چیطای خاصش " بفرمایید تا اگر بنده میتونم کمک کنم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز درست هست که هرچه قدر پول بدی آش میخوری. دوستان یه نگاهی به این صفحه بندازن.
( من فقط قصدم این هستش که از این محصول اطلاعات کافی داشته باشن دوستان ) :

Kindle Fire and Nook Tablet: How the specs compare

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون میشم قیمت آخری که میتوانید بدید رو برایم پ. خ کنید.
چون این مبلغی که در نظر گرفتید نسبت به 199 دلار امریکا کمی بالاست
با سپاس

بالا