با اجازه استارتردرود دوست عزیزم GPU رو میشه بفرمایید ؟ میزان خط و خش ؟ از پیچ های تبلت که برای تعمیر باز شده عکس قرار بدید ؟ از پشت دستگاه هم همینطور ؟ مولتی تاچ هست ؟ تاچ خازنی هست ؟ ips ? پورت USB / HDMI داره ؟ اسکرین محافظ داشته و داره ؟
درود
دوست عزیزم GPU رو میشه بفرمایید ؟
میزان خط و خش ؟
از پیچ های تبلت که برای تعمیر باز شده عکس قرار بدید ؟ از پشت دستگاه هم همینطور ؟
مولتی تاچ هست ؟
تاچ خازنی هست ؟ ips ?
پورت USB / HDMI داره ؟
اسکرین محافظ داشته و داره ؟
ممنونبا اجازه استارتر
تو لینکی که من دادم تو پسته 3 همه سوالاته شما هست
راستی دوربین داره؟
داداش ماشين كه نيست من هم نمي دونممدل چه سالیه؟تو بازار آکبندش چنده؟
اساسا سرویسش کردین که!!- تبلت ميكروفن اش كار نمي كنه ( دوستي كه از ژاپن اورده بود چون تاچش مشكل داشت ( البته حل شد ، ريست نرم افزاري و كاليبره لازم ) بازش ميكنند تا اتصال تاچ رو نگاه كنند ولي كابل ميكروفن قطع ميشه ، البته من هم وصلش كردم ولي باز هم كار نكرد)
235 خریدارم
به نقل از burt :شارژ چقدر نگه میداره؟ تو وب چطوریه با فارسی؟بعد این که اینترنتش فقط با وای فای هست؟لن نمیخوره؟یا نهایتا با یو اس بی باید کانکت شد؟
سلام
به ICS آپدیت میش؟
گفتید میکروفونش قطع شده، مگه میشه باهاش تماس گرفت که میکروفن داشته؟ سیم کارت میخوره؟
تضمین میدین که تاچ و اسکرین مشکل نداشته باشه؟
ممنون
- هیچ مشکلی نداره ، همه چیز تبلت کار میکنه به جز میکرفن .الان تاچش مورد داره؟
به نقل از narunima :سلام دوست عزیز من تیلت رو 99% میخوام. رم میخوره؟؟؟؟ تاچش و کیفیتش خوبه (نسبت به isp ها)؟ تبلت هیچ گونه ایرادی به غیر از میکروفون نداره تضمین میکنین؟ شما تهرانی میتونیم حضوری معامله کنیم؟
512MB of DDR2 RAM؟؟؟؟؟ عزیز بالاخره رمش 1 هست یه 512؟؟
رمش که احتمالا 1 گیگ هست و باقیشو سیستم گرفته که این دوستمون 700 و خورده ای میبینه.
مشکل اینجاست که من اصلا نمیتونم ورژن 16 گیگ با رم یک گیگ رو توی اینترنت پیدا کنم وگرنه من هم خریدار بودم. یعنی اگر مشخصات کاملش پیدا بشه باز هم خریدارم.
اما این اصلا مشخصاتش معلوم نیست (برای من حداقل).
آقا ببینین میتونین اسم درستشو بنویسین که ما یک جستوجویی بکنیم؟
ممنون