با سلام خدمت دوستان ...
یک عدد تبلت سامسونگ گالکسی تب p1010 به فروش می رسد. تبلت بسیار تمیزه و نزدیک به نو هست. خط و خش خیلی کم در حدی که باید دقت کنید تا بفهمین خط و خش داره. باطریش عالیه و کلا به خاطر استفاده کمی که ازش کردم عین نو میمونه
هندزفری هم داره، البته هندزفریش دو تیکه هست و ماله گوشی هست و روی تبلت و کامپیوتر درست کار نمیده، یعنی باید اون دکمه ی وسط رو نگه دارین تا درست پخش کنه. چون خودم دست دوم گرفتم نمیدونم هندزفریه خودش بوده یا نه.
جزئیات:
Samsung P1010 Galaxy Tab Wi-Fi - تبلت سامسونگ پی 1010 گلاکسی تب وای فای
لوازم و امکانات اضافی:
+ یک عدد لایه محافظ ال سی دی که روش هست برای حفاظت
+ یک عدد کیف مخصوص تبلت به رنگ مشکی
+ یک عدد هلدر به رنگ قهوه ای که تبلت توش قرار میگیره تا از خط و خش و ضربه جلوگیری کنه
عکس ها:
قیمت پایه کاهش یافت ...
قیمت پایه رو روی 470 ...
یک عدد تبلت سامسونگ گالکسی تب p1010 به فروش می رسد. تبلت بسیار تمیزه و نزدیک به نو هست. خط و خش خیلی کم در حدی که باید دقت کنید تا بفهمین خط و خش داره. باطریش عالیه و کلا به خاطر استفاده کمی که ازش کردم عین نو میمونه
هندزفری هم داره، البته هندزفریش دو تیکه هست و ماله گوشی هست و روی تبلت و کامپیوتر درست کار نمیده، یعنی باید اون دکمه ی وسط رو نگه دارین تا درست پخش کنه. چون خودم دست دوم گرفتم نمیدونم هندزفریه خودش بوده یا نه.
جزئیات:
Samsung P1010 Galaxy Tab Wi-Fi - تبلت سامسونگ پی 1010 گلاکسی تب وای فای
لوازم و امکانات اضافی:
+ یک عدد لایه محافظ ال سی دی که روش هست برای حفاظت
+ یک عدد کیف مخصوص تبلت به رنگ مشکی
+ یک عدد هلدر به رنگ قهوه ای که تبلت توش قرار میگیره تا از خط و خش و ضربه جلوگیری کنه
عکس ها:
قیمت پایه کاهش یافت ...
قیمت پایه رو روی 470 ...
Last edited: