• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت سامسونگ p7300 8.9 3g 16G ( رنگ سفید ، قیمت فوق العاده 850 )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
بسم الله .

سلام علیکم

تبلت سامسونگ 8.9 اینچ مدل P7300 بدون خط و خش و ضربه موجوده . حدود 4 ماه قبل دست دو خریدم ،
گارانتی نداره .
سیم کارت خور هست .
آندروید اورجینال خودش ( فکر کنم ورژن 3 ) روشه و ارتقاء ندادم ( به دلیل استفاده محدود ، در حد وب گردی ، احتیاج نداشتم )
کارتن و متعلقات ( شارژر و هندزفری ) موجود .
باطری در وضعیت عالی .
کاور و محافظ صفحه داره ( اشانتیون )
لینک مشخصات : دیجی کالا
به اولین پیشنهاد 850 تا پنجشنبه واگذار می شود . ( مزایده نیست ! )
IMG_3183.JPGIMG_3188.JPG

IMG_3189.JPG
IMG_3190.JPG
IMG_3191.JPG
IMG_3192.JPG
IMG_3193.JPG
IMG_3195.JPG
IMG_3196.JPG

دوستان همانطور که مستحضرید این تبلت رو به قیمت پایه 1000 تو همین فروم گذاشتن برای فروش ولی من قیمت رو پائین زدم که سریع فروش بره .
شیراز امکان تحویل حضوری ممکن است و برای دوستان عزیز شهرهای دیگر هزینه ارسال با خریدار محترم .
فروش همزمان در خارج از فروم نیز در جریان است .

همین ،
سئوال و نکته ای بود درخدمت دوستان هستم .
یا علی .

Last edited:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام ، موجود .

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
برادر اگه از وسایل امضام :دی + هارد 1 ترابایت سیگیت باراکودا هم هست :دی چیزیش به دردت میخوره :دی که نصف پول تبلت بشه بگو بم :دی:f34r::confused:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
برادر اگه از وسایل امضام :دی + هارد 1 ترابایت سیگیت باراکودا هم هست :دی چیزیش به دردت میخوره :دی که نصف پول تبلت بشه بگو بم :دی:f34r::confused:

سلام برادر ، ببخش قصدم فروشه و نمیخوام تعویض کنم عزیز .
از دوستان اگر کسی پیشنهادی داره لطفا در تاپیک مطرح کنه ( حتی پائینتر از پایه ، خدا رو چی دیدی شاید وضعیت بحرانی شد فروختمش ! )

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوست عزيز , خط و خش نداره , بر روى ال سى دى محافظ داره و هميشه داخل کاور بوده و تا اين لحظه زمين و ضربه نخورده , اگر جاى خاصى مد نظرتون هست بفرمائيد تا از اون قسمت عکس بزارم ,

Last edited:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
به هر حال سعى کردم عکسهاى واضحى بزارم , تضمين ميکنم خط و خش نداره , قيمت هم فعلا حداقل پايه هست ( که قيمت خوبيه ) , مگر اينکه در روزهاى آينده به اجبار پائينتر بدمش , شما هم اگر پيشنهادى دارين لطفا بفرمائيد که در اولويت قرار بگيرين , ياعلى

Last edited:

juolipuoli

Registered User
لایک‌ها
2
پیشنهاد دادم خدمت شما در پی ام دوست گرامی

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
سلام
دوست عزيز كدوم شهر هستي؟
نميگم " قيمت آخر"
ميگم قيمتي كه بي چونه بشمارم و ببرم
چند ؟
لطفا پ خ كنيد.
تشكر

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk "لب تاب ندارم"

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
پیشنهاد دادم خدمت شما در پی ام دوست گرامی
سلام مجدد برادر , ببخش برادر به مبلغى که شما فرمودين فروشش فعلا مقدور نيست , تا ببينيم خدا چى ميخواد , ياعلى

سلام
دوست عزيز كدوم شهر هستي؟
نميگم " قيمت آخر"
ميگم قيمتي كه بي چونه بشمارم و ببرم
چند ؟
لطفا پ خ كنيد.
تشكر

سلام دوست عزيز , از پستى که دادين ممنونم , برادر قيمت اين تبلت رو تو پست اول مشخص کردم و قيمت مد نظر همينه , شما اگر مبلغ ديگه اى در نظر دارين بفرمائيد , روش فکر ميکنم و پاسخ ميدم

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
استاد به سلامت باد
فعلا که این خریدار دوم نیز رنگ داخل را زرد انتخاب نموده اند و دستان ما را در کاسه حنای خویش فرو برده و ما را شرمنده روی بزرگوار شما گردانیده اند
امان از این اجناس بی نام ونشان چینی که توسط بعضی تجار بدون دانش فنی به بازار داخل سرازیر میگردد و مشتری کمتر اگاه را مفتون قیمت نسبتا ارزان خویش میسازند تا پس از چند ماه استفاده به علت ایرادات سخت افزاری به آیینه دق تبدیل شوند
بهر رو علی رغم اینکه قیمت شما را برای این تبلت منصفانه میدانیم مستدعی است آخرین قیمت دریافتی در پیشنهادات را به چاکر اعلام فرمایید شاید تعداد تبلتهای موجود خویش را به 3 رسانیدیم
یا حق

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
استاد به سلامت باد
فعلا که این خریدار دوم نیز رنگ داخل را زرد انتخاب نموده اند و دستان ما را در کاسه حنای خویش فرو برده و ما را شرمنده روی بزرگوار شما گردانیده اند
امان از این اجناس بی نام ونشان چینی که توسط بعضی تجار بدون دانش فنی به بازار داخل سرازیر میگردد و مشتری کمتر اگاه را مفتون قیمت نسبتا ارزان خویش میسازند تا پس از چند ماه استفاده به علت ایرادات سخت افزاری به آیینه دق تبدیل شوند
بهر رو علی رغم اینکه قیمت شما را برای این تبلت منصفانه میدانیم مستدعی است آخرین قیمت دریافتی در پیشنهادات را به چاکر اعلام فرمایید شاید تعداد تبلتهای موجود خویش را به 3 رسانیدیم
یا حق
سلام دوست بزرگوار و اديبم , گرامى ، ديشب قيمت نهايى را خدمتتون عرض کردم که البته الحق منصفانه است , و مطمئنا به غير حضرتعالى به اين قيمت به کسى ديگه اى تقديم نميکنم , انشاءالله مقبول بيفته و سعادت معامله با شما نصيب منه حقير شود , ياحق

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام علیکم

موجوده هنوز

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
آپ

Last edited:

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
سلام دوباره
دوست عزيز اين دستگاه قابليت مكالمه هم دار؟

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام مجدد , در حالت فعلى و عادى نداره ولى ميشه فعالش کرد , در ابتدا که خريده بودمش چون ميخواستم از زير وبمش اطلاع داشته باشم کمى تحقيق کردم , و ميدونم که ميشه مکالمه رو فعال کرد , براى اطلاعات دقيقتر ميتونيد شما هم تو فروم و اينترنت جستجو کنيد و يا از اساتيد بپرسيد

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا