• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت عالی قدرتمند با قابلیت مکالمه و اس ام اس و قابلیت اجرای بازی های hd و هدیه از من

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
سلام دوستان تبلت wintouch q73 قدرتمند برای بازی های اچ دی و قابلیت مکالمه و اس ام اس با باتری ای قدرتمند در دو رنگ سفید و مشکلی موجود میباشد

همراه با تبلت 7اینچی با وضوح تصویر بالا به شما یک عدد کیبورد تبلت به صورت کاملا رایگان هدیه داده میشود که قیمت کیبورد بیش از 50 هزارتومان میباشد این جنس فابریکو میباشد
به همراه تبلت یک پکیج 10 گلچین دی وی دی ز که خودم گلچین میکنم به قیمت بیشتر از 40 تومن در مغازه و مختلف در اینجا به قیمت 35 میدم رو هم رایگان دریافت میکنید
تبلت ها کاملا سالم میباشند و تست شده تحویل داده میشوند
قیمت برای هر تبلت :480 تومن بدون وسایل450 تومن هزارتومان میباشد که با امکانات 10 دی وی دی +کیف کیبورد دار و...
تبلت با همه چیز فروخته میشود و جدا فروخته نمیشود
عکس ها در اسپویلر
عکس ها به زودی قرار داده میشوند تا بلند شم برم مغازه ی دوست داداشم عکس بگیرم فقط زودتر بگید که میخواهید
شماره تماس :09372293930
هر سوالی دارید لطفا اینجا بپرسید بیخودی اس ندید

Last edited:

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
دوست عزیز شاید من خریدار نباشم ، اما شما طبق قوانین باید عکس از کالا به همراه نام کاربری قرار بدید.

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
دوست عزیز شاید من خریدار نباشم ، اما شما طبق قوانین باید عکس از کالا به همراه نام کاربری قرار بدید.

باشه داداش امروز یا فردا میرم میگیرم اخه یه کم دوره مغازه اش میخواستم مطمین شدم کسی میخواهد برم عکس بگیرم

suzuki299

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز کی عکس میزاری؟؟؟؟؟؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165

aliasghar29

Registered User