• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت فوق العاده تمیز LG Gpad 8.3 به قیمت پیشنهادی مناسب

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
با عرض سلام خدمت دوستان
یه دونه تبلت LG Gpad 8.3 دارم و از اونجایی که قیمت ندارم و نمیدونم الان چقدر میارزه ، قیمت رو پیشنهادی میزارم .
در مورد وضعیت ظاهری و سخت افزاری بدون کوچکترین خط و خش و مشکلی هست ، تازگی ارتقا دادم به آندروید 5.1 ، تا آخر بهمن هم گارانتی کارت گارانتی طلایی داره.
570قیمت پیشنهادی من هست ، تنها دلیل فروش تبلت بلااستفاده بودنش هست ، در صورتی هم که با قیمت معقولانه فروش نره دلیلی نداره بفروشم ، چون نه به پولش احتیاج دارم نه فکر میکنم تبلت دیگری تو رده این تبلت و با این کیفیت و کانفیگ گیرم بیاد.
کاربران تازه وارد هم لطفا به هیچ وجه نه نظر بدن نه جنس بهشون میفروشم، کاربر تازه وارد کامنت و نظر و پیشنهاد قیمت بدن هم گزارش میدم هم امتیاز منفی میدم.
کابران دارای امتیاز مناسب حق دارند که هم نظر بدن هم زیر قیمت بدن هم بزنن تو سر مال ، با تشکر از دوستان.
منتظر پیشنهاد دوستان هستم با لبتاب و مخصوصا گوشی هم تعویض میشود.
تو این لینکم میتونید مشخصاتشو نگاه کنید ، واسه من مشکی رنگه
http://www.digikala.com/Product/DKP-21086/LG-G-Pad-8-3/تبلت-ال-جی-جی-پد-8-3

فایل های ضمیمه

• z4.jpg
    z4.jpg
    225.1 KB · نمایش ها: 17
  • z5.jpg
    z5.jpg
    239.5 KB · نمایش ها: 18
  • z1.jpg
    z1.jpg
    340.1 KB · نمایش ها: 16
  • z3.jpg
    z3.jpg
    267.8 KB · نمایش ها: 19
  • z2.jpg
    z2.jpg
    280.8 KB · نمایش ها: 16
Last edited:

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
سلام
داداش تو این سایتا کارکردشو مابین 500 تا 630 زدن ، واقعا نمیدونم چقدر میارزه!
http://www.mobile.ir/tablets/shops-37251-lg-g-pad-8.3.aspx
قیمتش خیلی بالا پایین میزنه!
همه چیم که همچنان در حال گرون شدن ، پیشنهادتون معقولانه باشه ، تقدیمتون میکنم

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
تبلت همچنان موجود است ، با لبتاب یا گوشی مناسب هم تعویض میشود.

mohy53

Registered User
لایک‌ها
231
سلام جناب
با سیستم زیر تعویض دارین باقیشو سر بدم؟
cpu intel pentium 531 2.8
main elite g31m
ram 1gb ddr2 800
hdd 80gb
psu 500
case viera
odd pioneer dvdr.w

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
سلام.جناب قیمتهای اون سایت خیلی علکیه هر کی هر قیمتی میخواد میزاره گوشیهای قدیمی رو میبینی گاشتن 500 در حالی که 200 هم نمی ارزه.من دو ماه پیش این مدل تبلت رو کارکرده ی سالمشو با یکسال بیشتر گارانتی و دو تا کیف خریدم 420

مقداری شعور و درک فهم خدا به شما عنایت فرماید، آمین.

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
من که محترمانه نظرمو گفتم تو با این حرفت و توهینت نشون دادی که شعور و در ک و فهم اصلا نداری و شخصیت خونوادگی خودتو نشون دادی .الان کجای حرف من بد بود که شخصیت ... و نفهم بودن خودتو ثابت کرد و نشون دادی؟

منم محترمانه عرض کردم کاربران تازه وارد به هیچ وجه نه نظر بدن نه هیچی ، من به کاربرانی که فقط بلدن بیاد زیر پست ملت از جیمزباندی هاشون تو دنیای خیالیشون تعریف کنن کاری ندارم ، تبلت من 50تومان بیشتر نمیارزه و به شمام هیچ ربطی نداره، لطفا دیگه زیر پست من نه نظر بدین نه پیشنهاد قیمت.

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
تبلت همچنان موجود است

persia88

Registered User
لایک‌ها
15
منم محترمانه عرض کردم کاربران تازه وارد به هیچ وجه نه نظر بدن نه هیچی ، من به کاربرانی که فقط بلدن بیاد زیر پست ملت از جیمزباندی هاشون تو دنیای خیالیشون تعریف کنن کاری ندارم ، تبلت من 50تومان بیشتر نمیارزه و به شمام هیچ ربطی نداره، لطفا دیگه زیر پست من نه نظر بدین نه پیشنهاد قیمت.
خدا بهت عقل عنایت کند تا از دنیای خیالی و وهم الودت بیرون بیای و همرو مثل خودت نبینی.منم اگه میدونستم تو این مدلی هستی صد سال تو تاپیکت هم نمیومدم

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
تبلت با لبتاب تعویض شد ، ختم تایپیک

بالا