درود خدمت همه دوستان
تبلت دو ماهه خریداری شده فاکتور هم موجود هست(1200 خودم خریدم از نمایندگی) خرید 2/4/95 قیمت خیلی خوب گذاشتم هر برنامه و بازی که فکر کنید رو به راحتی اجرا میکنه -- 18 ماه گارانتی داره
واقعا با آک هیچ فرقی نداره با کیف اورجینال خودش بدون کوچکترین خط و خش فقط کافی یه جستجو کنید متوجه قدرت این تبلت خواهید شد.
برخی از مشخصات تبلت : دو سیم کارت - 4G LTE- دو سی پی یو با قدرت های 1.5 & 2 گیگاهرتز- رم 3گیگ-7اینچ-32گیگ حافظه و ...
برای مشخصات کامل در سایت دی جی کالا کلیک کنید
برای عکس های بیشتر و فاکتور در تلگرام درخواست کنید
تلگرام و تماس در خدمتم لطفا برای تخفیف تماس نگیرید
قیمت 800 هزار تومان
یا حق
آی دی تلگرام : Bogati1988
09396625730
در صورتی که عکس بیشتر و با کیفیت تر خواستید در تلگرام در خدمتم
بنده کرج هستم و برای دوستانی که تهران هستند هم میتونم بیارم تبلت رو البته برای خریدار واقعی
اینم فاکتورش
تبلت دو ماهه خریداری شده فاکتور هم موجود هست(1200 خودم خریدم از نمایندگی) خرید 2/4/95 قیمت خیلی خوب گذاشتم هر برنامه و بازی که فکر کنید رو به راحتی اجرا میکنه -- 18 ماه گارانتی داره
واقعا با آک هیچ فرقی نداره با کیف اورجینال خودش بدون کوچکترین خط و خش فقط کافی یه جستجو کنید متوجه قدرت این تبلت خواهید شد.
برخی از مشخصات تبلت : دو سیم کارت - 4G LTE- دو سی پی یو با قدرت های 1.5 & 2 گیگاهرتز- رم 3گیگ-7اینچ-32گیگ حافظه و ...
برای مشخصات کامل در سایت دی جی کالا کلیک کنید
برای عکس های بیشتر و فاکتور در تلگرام درخواست کنید
تلگرام و تماس در خدمتم لطفا برای تخفیف تماس نگیرید
قیمت 800 هزار تومان
یا حق
آی دی تلگرام : Bogati1988
09396625730
در صورتی که عکس بیشتر و با کیفیت تر خواستید در تلگرام در خدمتم
بنده کرج هستم و برای دوستانی که تهران هستند هم میتونم بیارم تبلت رو البته برای خریدار واقعی

اینم فاکتورش

Last edited: